|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:18:06   
Blacky30
Flower se dobro počuti, pravi, da je bilo ful boleče in da bi vzela ea ali ultivo, če bi to vedela. Sicer pa se ji posteljica ni porodila, zato so ji jo morali odstraniti pod narkozo. Pozdravlja vse rr-jevke!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
   [Brisano sporočilo]
29.7.2008 12:24:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:27:26   
lex
Flower iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
   [Brisano sporočilo]
29.7.2008 12:29:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:32:24   
veseljko
pozdrav vsem,
tudi jaz se vedno cakam na svojga malcka;(
malo...hmm...ze precej nestrpna.
v petek mam spet ctg.

tako da mojca...nisi edina.

cestitke vsem mamicam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:33:57   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

kako spravite stran madeže na plenicah in cotkah - od rumenega kakca?? Matic se je včeraj tako pokakal, da je šlo vse čez pleničko, povijalno in hlačke. po nogicah pa do sredi hrbta je bil pokakan, revež. sem ga takoj odnesla preoblečt in okopat v bide. cote pa namočila in dala prat, pa ni šlo vse ven user posted image


preden dam prat namažem z vanish duo (tako dvojna tekočina) in zaenkrat je šlo vse ven...tudi kasneje pri uvajanju hrane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:35:33   
moya
Soncica - midva sva pa res istočasno rojevali. Me prav zanima, če sem te videla, ker ko sem stala, sem videla eno mamico, ki se je odpravljala na oddelek, pa glede na uro, bi bila lahko ti.

Almera in Soncica - očitno smo vse tri bile istočasno v porodni v Lj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:40:31   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: nika9

oj,

danes pa bo akcija, srečno punce!! user posted image user posted image

jaz sem se že sprijaznila da bom verjetno avgusta rodilauser posted image .

sem pa živčna če slišim telefon, ker kolk je folk težek..."a še ni nič????kako pa to???ja kdaj pa bo??? a pregled maš jutr???  aaaaaaaaaaaaa!!!!!"
kot da sem jaz kriva, da še nism rodila, mi je ena celo rekla, če me je poroda tako zelo strah, da je to posledica...kaj šele bo, ko bo dojenček...
sem se spomnila enega citata, ki je bil v enem tednu med nosečnostjo...ste že bile kdaj deležne toliko pametnih nasvetov, kot ravno med nosečnostjo...


jaz sem lani tudo rodila čez in bila deležna takih neumnosti...pa sem vsakemu rekla, da še ne morm rodit, ker imamo še dva piknika (rojstna dneva tašče in mami), na 25. 6. tut ne morm rodit, potem pa bom...in sem res...26. o mi sprožili, 27 rodila...

eni imajo pač preveč časa...user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 12:42:30   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eno vprašanje/nasvet: rada bi kupila kako dobro knjigo o razvoju/negi dojenčka. A ima katera kak nasvet? Imela bi eno knjigo, kjer je navedeno kako se dete razvija, kdaj se mu kaj dogaja, kako prepoznati kakšne znake bolezni.


to pohvalijo http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/dojencki-porodnistvo-nosecnice/Otrok_od_rojstva_do_sole_.php?referer=0&referer_page=0&title=0&sortby=&sortorder=

sem jo prelistala, ampak men je bolj fajn revije brat...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:06:24   
dzanika
Flower čestitke!!!  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:17:49   
lex
zabica kako vam gre? Glede na to, da imava podobno razliko. Meni se bo zmešalo! Alin je začela povsod lezit gor in med tem ko dojim jo je povsod polno - na mizi, na kavču, na okenski polici,... Na sprehodih je sicer OK, samo ona bi šla bolj po svoje, jaz pa po svoje in začela je trmarit kot veliki bik, ne pa mali.

Ja danes imam prokleto slab danuser posted image . Spet sem na robu joka. Aleš je cele dneve na hiši, čeprav ima kolektivnega. Ampak tale plošča še zdaleč ni končana in jo pridejo v četrtek zalivat.  Poln kufer je mam. samo 1 dan bi rada, da je poleg nas. A je to res tak problem??????????????????????? V bistvu je. Ker ko bo plošča gotova jo je treba zalivat in jaz ne grem gor,ker me je strah višine (no potem ko so zidi okoli mene je OK) in jo bo on mogel zalivat. Zdaj je cele dneve doma in lahko veliko več naredi kot samo popoldan. Res komaj čakam, da se vsi 3 spakirajo in grejo na morje, da si bom lahko bajto spucala, cote poštimala. Morem namreč še 1x vse Alinine cotke pregledat, ker so Viti 56 žabice že prekratkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , kopalnica mi je itak že odpoved dala, ker je ne uspem sčistit. danes pa zgleda še kosila ne bo, ker se mi ne da. Ja pa grem kuhat.
tako, da Lunica vem kaj si si želela 15 minut tišine - JAZ TUDI!!!!!!!! Upam, da je z Lukcem boljše oz. da ga bodo sedaj vredu pozdravili preden vaju spustijo domov.

auroraa - ko boš večkrat preprala bo šlo dol. Kaj druga ti jaz ne znam pomagat.


blacky - prav smiliš se mi. ampak se ne sekiraj. Saj sama vidiš, da je Nejc zrastel v super fanta in zdravega otroka čeprav je flašo pil. Bo pa Teja tud. daj ji joško, pa dodatek, eni delajo to skoz. Pač toliko, da dobi tisto kar imaš.




_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:34:08   
glugluglu
flower, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Blacky, mogoče pa sedaj ni mleka, ker je bilo 10 ur brez stimulacije? Poskusi čimvečkrat dojit, če se da, če le mala zagrabi, ker, jaz bi tako, samo naš Tian ni hotel prazne ali na pol prazne dojke vleči. Če ne uspe, pa bomo na AM, jaz si še vedno stiskam s pumpico, upam, da bo kaj, pa zgleda, da zaman.

našemu Tianu se je pa popek vnel, tako majčkeno rdečkast, pa kot bi gnoj ven pritekel, ga moram čistiti, sicer sedaj od včeraj čistim s fiziološko (z alkoholom se ni izboljšalo) pa malo sem namazala z bepanthenom (kot sem tu na RR prebrala), in je majčkeno bolje od včeraj zvečer, ampak ne vem, če bo to ok. Naša pediatrinja je na dopustu zato imava pregled šele 9.8., če jutri ne bo bolje, bom zjutraj patronažno poklicala, saj bi morala še priti.
A katera kaj ve, v zvezi s temi popki, vnetjem? Pa ne vem, ali se lahko kopa, ali ne.





(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:46:48   
glugluglu
lex, pa res pojdi raje počivat, ali kaj drugega kot kosilo skuhat, ali pri vas lahko kaj naročite na dom? Sej imaš samo dve roki, bodo že razumeli ostali. Jaz tudi zamižim, ko stopim v kopalnico.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:49:35   
dzanika
Pri nas je bila tudi danes patronažna zadnjič in ga niti enkrat ni stehtala! Je pa rekla da se mu vidi da pridobiva na teži. user posted image   Ne vem kje ona kej vidi ampak ok. No jaz vsaj vem da kr nekaj poje k mu devam po flaški tko da me to ne skrbi preveč sam me pa vseeno zanima kolk se je kej poredil. user posted image   Pa dobila sva zeleno luč da greva lahko ven v samem bodiju s krakimi rokavi. Sej se mi je zdelo sam nekak nisem upala sama od sebe ga tko oblečt. Sem pa pozabla uprašat glede kapice?? A kapico morajo še zmeri met gor zaradi ušeskov al so zdej lahko tut kej brez?
Pa tut rekla je da zdej k je takšna vročina da mu brez slabe vesti lahko dam tudi kakšen požirek čaja za spit. Da ga spije npr. 20-30 ml. Zdej pa ne vem kakšen čaj je najbolje da mu kupim?? Ma katera kakšne izkušnje kateri je najboljši?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 13:57:36   
nanka
Flower iskrene čestitke ob rojustvu sinka Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa si dočakala.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 14:08:53   
moya
Pa tut rekla je da zdej k je takšna vročina da mu brez slabe vesti lahko dam tudi kakšen požirek čaja za spit. Da ga spije npr. 20-30 ml. Zdej pa ne vem kakšen čaj je najbolje da mu kupim?? Ma katera kakšne izkušnje kateri je najboljši?
nam je svetovala komarčkov čaj ki pomaga tud za krčke.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 14:14:24   
lidija***
Pozdravljene!
Čestitke vsem novim mamicam, tiste ki pa še čakate, pa saj veste......user posted image user posted image user posted image user posted image !!
Mi smo se že mal navadli, da nas je več. Starejši sta kar dobro sprejeli, samo skoz silita v tamalo. Pa sta še vseeno premajhne, da bi jo lahko sami cartali, se bojim kakšne nesreče. Klara, ki je štiri leta pa je začela govoriti, da ona ne bi bila velika, da bi bila skoz majhna. Prepričujem jo, da je fajn biti velik, ker lahko delaš toliko stvari, dojenčki pa nič ne morejo samo spijo in jejo,.. Pa saj bo.
Ali katera ve, naša mala Mojca ima vneto očko. Ali je prav, da sem ji špricnila malo mleka v njo? Spiram ji tudi z kamilicami. Mislim, da jo je včeraj napihal veter, kljub vročini zunaj. Ali imajo kapice na glavi, ko greste na sprehod?
Ja, malo miruuser posted image  Takrat ko bodo kot ptički odleteli iz gnezda, pol nam bo pa dolgčas...
Uživajte !!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 14:48:16   
lex
No evo vam napišem post, pa ven vrže - jaz mam danes OBUPEN DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:10:11   
Blacky30
Rovar_ka sporoča:
 
"Danes ob 12.29 smo dobili malo pupo Tio, težko 3500 g in veliko 48 cm. Ponosna mami in ati"
 
Iskrene čestitke ob rojstvu vajine pupike, uživajte maksimalno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
 
user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:22:34   
Inigo
bravo punce!!! rovar_ka in flower, iskrene čestitke obema. smo ponosne na vaju! 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:35:12   
Blacky30
Lex, hvala za besede tolažbe, čeprav sedaj vidim, da je meni še tak lepo in da nimam kaj jamrat. Ti sama s tremi otroci....si ne znam predstavljat, sploh, ker je Alina še tako majhna. Mojega sicer tudi ni nič doma, ker ima očetovskega, ampak dela za popoldanski s.p., ki ga imava. Sem tudi tak jezna, da bi mu lahko vrat zavila. Samo jaz imam za pomoč mamo in babico, tak da mi ni sile. Problem bo nastal v naslednjih dneh, ker gre jutri babica domov in če bo mama morala it delat, bom sama. Me je kar groza.

Glugluglu, ja, možno je, da se je mleko ustavilo tudi zaradi nedojenja. Če pa mi je tak patronažna rekla, jaz več ne vem, koga naj poslušam. Prej sem jo spet imela na obeh dojkah, pa sem videla, da teče nekje 4-5 minut, potem pa zaspi na dojki, ker ne teče več nič. In če jo zbudim, se začne prepirat in tepst z dojko, tak da vem, da ni več ne priteče. In potem se čisto prebudi, joka in si rokice papca, tak da ji dam dodatek in je spila 50 ml.user posted image

Dzanika, naša je tudi včeraj bila zunaj v bodiju s kr. rokavi in nič druga. Malo sem jo pokrila s pleničko v vozičku. Pa je lepo spančkala, tak da ji ni nič manjkalo. Danes pa jo imam v stanovanju v pajacku s kr. hlačami in brez rokavov. In ji je ravno prav.
Meni je včeraj rekla, da ji ne smem dat nobene kapice, da je lahko izven vozička brez kapice, ker pod njo se zašvica in potem se prehladi.
Glede pitja, pa je tako, da če ga imaš na flaški, mora obvezno zraven pit, ker samo pri dojenju se odžeja z začetnim mlekom, pri AM pa žal ne. Jaz ji vsak dan skuham čajek iz malo kamilic, par zrnc janeže in par zrnc kumine, pomaga tudi pri krčih. Do zdaj sem ji dajala na žlički, ko jo je šraufalo, zdaj pa, ko dobiva dodatek, pa sem ji dala kar v flaški.

Lidija***, ja tole s tvojim mlekom in očko je ok, tak je meni tudi sestra v P rekla. Sicer ni imela vnete očke, samo preventivni predlog mi je dala. Pa kamilice so tudi ok.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:40:53   
Blacky30

user posted image
 
nas user posted image  je 47, pričakujemo 47user posted image
 
user posted image


 
ancha20 PDP 1.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )???????
tedy PDP 2.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image Miša)
Presrečna PDP 2.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )???????
alles PDP 2.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) - jaz bom kar atija gor vpisalauser posted image ??????????
taja 11 (26user posted image ) PDP 3.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ?????????
danica07 PDP 4.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )??????????
NinockaCK (35user posted image ) PDP 5.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
claude PDP 7.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
malab PDP 7.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ???????????
kaya333 PDP 9.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
eva29 (29user posted image ) PDP 12.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )  ??????????
nosečka maja PDP 13.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
Martina* PDP 14.7.08 (2user posted image   user posted image user posted image )???????
BiDa PDP 15.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )?????????
ina82 PDP 16.7.08 (1user posted image  user posted image  user posted image Luka ) 
zorz PDP 16.7.08 (1user posted image user posted image user posted image   ) ?????????????
peri PDP 17.7.08 (2user posted image   user posted image  user posted image )
SM10 (30user posted image ) PDP 18.7.08 (1user posted image   user posted image  user posted image
maruscha PDP 19.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image )???????????
tita13 PDP 20.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????????
orion lady PDP 21.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )??????????
user posted image
cokoladka PDP 23.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
muki5 PDP 24.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
karmi25 PDP 24.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????????
nika9 PDP 24.7.08  (1user posted image  user posted image user posted image IZ)
Mojcek1(29user posted image ) PDP 24.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image PO)  
soncek64 PDP 25.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )?????????
bambyblu PDP 25.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )??????????
Suzanazagar PDP 25.7.08 (1 user posted image user posted image user posted image ) ????????? 
lucijana PDP 26.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
urska25 PDP 26.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image ) ???????????
Kikibonboncek PDP 26.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )??????????
CAC (33user posted image ) PDP 27.7.08 (1user posted image   user posted image  user posted image
Tanja24 PDP 27.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )??????????
ariana29 PDP 27.7.08 (2user posted image   user posted image user posted image )???????????
anikabd PDP 27.7.08 (1user posted image user posted image user posted image )
shelly PDP 28.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image ) ??????????
veseljko PDP 28.7.08 (1user posted image   user posted image user posted image )
SuzanaK PDP 28.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image )  ??????????
mircek PDP 28.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
Majuska PDP 29.7.08 (1user posted image   user posted image  user posted image )
lilie (25user posted image ) PDP 29.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ??????????
Angie_ PDP 29.7.08 (1user posted image  user posted image user posted image ) ?????????
pikica** PDP 29.7.08 (2user posted image  user posted image user posted image ) ??????????

Muklla
PDP 29.7.08 LJ
klampfer PDP 31.7.2008 (1user posted image   user posted image user posted image   ) ??????????

nena22 (1user posted image user posted image user posted image )
ninica04 (1user posted image user posted image user posted image )
Balonchy (27user posted image ) (1user posted image user posted image user posted image ) pričakuje user posted image user posted image naslednji pregled 26.8.08!
CIPRESA (2user posted image user posted image user posted image ) pričakuje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
suzugov (26user posted image ) (2user posted image user posted image user posted image )
Zvezdica (1user posted image user posted image user posted image ) pričakuje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
pika74 (33user posted image ) (1user posted image user posted image user posted image )  
Rubin. (2user posted image user posted image user posted image ) zagledala user posted image , zdaj pa navijamouser posted image user posted image user posted image
s@nny (1user posted image user posted image user posted image )
jagodinka (1user posted image user posted image user posted image )

 

1user posted image =81
2user posted image =27
3user posted image = 2
5user posted image  =1
user posted image =10 
 
user posted image =60user posted image  
user posted image =18user posted image
user posted image  =19user posted image         



LINKI:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
http://www.novorojencek.com/
Seznam za v porodnišnico
Mere ploda
http://otrocarije.googlepages.com/
Sola za starše
Pesmice
Tiste z ????????' so se izgubileuser posted image user posted image user posted image  in nimamo podatkov o njih. Pridite kaj počvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:41:43   
nanka
Rovar ka iskrene čestitke za Tiouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:46:55   
Blacky30

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image
 
6.5.2008
1. nima user posted image Danaja (1320g) & user posted image Amadej (1130g)  (pdp 25.7.08)
 
14.5.2008  
2. andras user posted image Ariana (1910g) (pdp 17.7.08) 
 
16.5.2008
3. _rebeca_ user posted image Iraya(1510g; 40cm) & user posted image Tariq (1570g; 40cm) (pdp 16.7.08) 
 
7.6.2008 
4. 24julij  user posted image  Lara (2730g) (pdp 18.7.08)  
 
10.6.2008 
5. mihaela1 user posted image  Niko (2570g) (pdp 5.7.08)
 
12.6.2008
6. sasi13  user posted image  Jan (2140g)user posted image Anžej (1990g) (pdp 6.7.08)
 
14.6.2008
7. zabica26 user posted image  Žiga Jan (pdp 5.7.08)
 
19.6.2008
8. masaja user posted image  Nara (3410g; 52cm) (pdp 4.7.08)
 
22.6.2008
9. auroraa user posted image  Matic (2620g; 49cm) (pdp 5.7.08)
 
23.6.2008
10. rahelca  user posted image Ana (2700g) & user posted image  Jan (2300g) (pdp 17.7.08)
 
25.6.2008
11. Samsa user posted image  Lara (2960g; 50cm) (pdp 5.7.08)
12. Katharina user posted image  Svit (2860g; 49cm) (pdp 20.7.08)
 
26.6.2008
13. najsi  user posted image  Oskar (3800g; 53cm) (pdp 2.7.08)
14. zarjica user posted image (3130g; 52 cm) (pdp 15.7.08)

28.6.2008
15. mis  user posted image  Neža (3380g; 50cm) (pdp 3.7.08)
16. jerebica user posted image Rudi (4090g; 56 cm) (pdp 7.7.08)
 
29.6.2008
17. *Angelina* user posted image  Aiken (2725g; 50cm) (pdp 5.7.08)
 
30.6.2008
18. romy user posted image  Taj (3770g; 51cm) (pdp 30.6.08)
19. titanika user posted image  Nina (2530g; 49cm) (pdp 11.7.08)
 
1.7.2008
20. bastian111 user posted image  Gal (4280g; 54cm) (pdp 21.7.08)
21. tincy82 user posted image Taja (2900g) (pdp 19.7.08)

2.7.2008
22. glugluglu user posted image  Tian (3900g; 54cm) (pdp 2.7.08)
23. lejla969   user posted image  Miran (4000g; 54cm) (pdp 8.7.08)
 
4.7.2008
24. neboglasnica user posted image  Staš (4400g; 57cm) (pdp 9.7.08)
25. sončika84 user posted image  (pdp 24.7.08)
26. TODI user posted image  Svit (3850g; 54cm) (pdp 7.7.08)
 
5.7.2008
27. Lunica24 user posted image  Luka (3580g; 53 cm) (pdp 5.7.08)
28. Nasara88 user posted image   Patrick (3300g; 50cm) (pdp 11.7.08)
29. nanka user posted image  Natka (2500g; 47cm) (8.7.08)
30. Juno user posted image  Črt (3160g; 50cm) (pdp 11.7.08)
 
6.7.2008
31. Inigo user posted image  Brin (3410g in 50cm) (pdp 2.7.08)
32. Zimska user posted image  Lan (3930g; 54cm) (pdp 14.7.08)
33. KristinaU user posted image Rok (2780g; 49 cm) (pdp 20.7.08)

7.7.2008
34. Pety78 user posted image  Kaja (3790 g; 54cm) (pdp 8.7.08)
 
8.7.2008
35. ilatic user posted image  Tarik (3600g; 53cm) (pdp 12.7.08)
36. ana2007 user posted image  Julija (pdp 20.7.08)
 
9.7.2008   
37. lex user posted image   Vita (3780g; 52 cm) (pdp 7.7.08)
38. netki user posted image  Tilen (3050g; 50 cm) (pdp 7.7.08)
 
10.7.2008
39. Mojcej  user posted image  Nika (3960g; 56 cm) (pdp 6.7.08)
40. tinky  user posted image   Teo (2890g; 51 cm) (pdp 8.7.08)
41. petra1984  user posted image  Jan (3360g; 50 cm) (pdp 17.7.08)
 
11.7.2008
42. frutka  user posted image  Lili (3400g; 53 cm) (pdp 19.7.08)
 
12.7.2008
43. Katy\o/  user posted image  Ema (3410g; 52 cm) (pdp 5.7.08)
44. Sanca1  user posted image  Staša (pdp 23.7.08) 
45. silmarillion user posted image Gaja (3310g; 49 cm) (pdp 20.7.08)

13.7.2008   
  
46. Motoristka user posted image  Andraž (3345g; 51 cm) (pdp 11.7.08)
47. papir  user posted image  Manca (3260g; 51 cm) (pdp 12.7.08)
        
14.7.2008
48. jocika user posted image  Patricija (3500g; 51 cm) (pdp 15.7.08)
49. lidija*** user posted image  Mojca (2730g; 46 cm) (pdp 18.7.08)
 
15.7.2008
50. maja24  user posted image  Ela (2800g; 52 cm) (pdp 10.7.08)          
51. dzanika  user posted image  Jan (3760g; 54 cm) (pdp 18.7.08)      
 
16.7.2008 
52. SOncIca  user posted image  Timotej (3650g; 53 cm) (pdp 20.7.08)
53. Almera  user posted image  Bor (2720g; 48 cm) (pdp 26.7.08)
54. hruška debeluška  user posted image  Kali (3770g; 53 cm) (pdp 24.7.08)
55. moya  user posted image  Tija (2850g; 49 cm) (pdp 30.7.08)

17.7.2008  
56. Blacky30 user posted image Teja (4050g;53 cm) (pdp 15.7.08)
57. pepa6  user posted image Lara Tisa (3880g; 50 cm) (pdp 9.7.08)

18.7.2008
58. Lavita* user posted image (3580g, 52cm) (pdp13.7.08)
59. kenya user posted image Zoya (3450g; 53 cm) (pdp 13.7.08)

20.7. 2008
60. klarazan user posted image Lan (3890g; 52 cm) (pdp 14.7.08)
61. 2 sraki user posted image Jona (3500g; 53 cm) (pdp 27.7.08)
62. jantra user posted image Nadja (3060g; 48 cm) (pdp 16.7.08)

21.7.2008
63. sasula user posted image Anelie (3030g; 51 cm) (pdp 31.7.08)

22.7. 2008
64. karamela6 user posted image Nina (3750g; 54 cm) (pdp11.7.08)
65. 3jeMi user posted image Lovro (3620g; 55 cm) (pdp 21.7.08)
66. liju user posted image Žan (3240g, 49 cm) (pdp 29.7.08)
67. ksenci user posted image Aljaž (3650g; 51 cm) (pdp 11.7.08)
68. NyahRR user posted image Ian (3920g, 55 cm) (pdp 26.7.08)
69. lindy user posted image Manca (3270g; 51 cm) (pdp 19.7.08)
70. robika user posted image Tija (4300g; 56 cm) (pdp 5.7.08)

24.7.2008

71. sandrine user posted image Tjan (3580g; 52 cm) (pdp 26.7.08)

25.7.2008

72. Senci user posted image Enej (3380g; 53 cm) (pdp 27.7.08)
73. populis user posted image Lara Brina (3365g; 52 cm) (pdp 15.7.08)
74. tims user posted image Nina (4140g; 57 cm) (pdp 16.7.08)

26.7.2008
75. Yasminka user posted image Matej (4190g; 53 cm) (pdp 22.7.08)
76. daska user posted image (pdp 24.7.08)
 
29.7.2008
77. flower user posted image  Lan (3580g; 52 cm) (pdp 30.7.08)
78. rovar_ka user posted image  Tia (3500g; 48 cm) (pdp 25.7.08)
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

38user posted image : 44user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   RE: Julijke 2008 IV. del
29.7.2008 15:52:33   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. mojcek1 (PDP 11.7.)
- ostala v P na opazovanju! Čakamo na začetek!!!


2. ina82 (PDP 16.7.08)


3. SM10 (PDP 18.7.)


4. nika9 (PDP 24.7.08) - CTG 30.7.!

5. anikabd (PDP 27.7.) - CTG 30.7.!

6. Muklla (PDP 29.7.
)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

Ajde, punce, gremo, gremo, gremo, samo še 6 vas je!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, sedem, če štejemo še veseljko zraven!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?