Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa okoli mojega trebuha hodi in klice "mama mama tata tata" (kar pomeni dojencek
), pa svojega 2meseca starega bratranca oponosa, kako se joka
za Ziga, pa
da se neha bolezen pri vas!! 
... kaj pa vem, kaj nas čaka
,no ugavnem mi odhajamo na morciiiijaaaaaaaaaaaa.byyyyybyyy
Po večerji je pa še mal junk fooda pojedu k je hotu ama ama - bi morale videt kak užitk je to koruzo po ena in ena s krožnika pobirat
.
. Nočko
Pa še manj dela, d za spravit spat
sestanek od 10:30 -18 s pol urno pavzo za kosilo
Med sestankom nismo imeli ne vode ne kavo - sem mislila, da me bo pobralo od zeje. No ja, mimo je, petek je tko da
. Pa Urlo s familijo smo srečal - so vsi čist črni. Aja, Urla, vidli smo tud vrabčka, ki je Katji mal kifeljčka popapal
) je zadnje 2 dni prehodil kar nekaj kilometrov. Temu primerno tud malo več je. Za malico namreč zadnjih par dni ni več dovolj 110g skuta, ampak jo zmaže kar tam okrog 150g. Al pa eno pa še kej zraven, no. Čist je nor na lubenico (btw - iz majce in hlač ni šla ven pri pranju, sem pozabla vanish dodat - sem že čist zaj*** al mam še šanse ven spravt?) in grozdje. Poletje je res fajn kar se sadja tiče. Ga že zdej pogrešam