Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

hehe...pa jaz sem tudi bla pridna, sem celo sla dol 2 kg.. je reku dokor da je zankrat to zelo uredu, tako da od začetne kilaze sem se zredila 6 kg... ni dosti, pravi da je ok..posteljica je odzadi .. in tako.. sem zelo srečna ker je vse uredu!! trenutno sm 29 tedn... se pravi v 7.mesecu...
...papa
Danes ko pa ga je temeljito premerila še moja G je rekla da je vse v mejah normale,da sicer ima malenkost večjo glavico ampak še vedno v okviru normalnega.Srček mu bije zalo intenzivno,dihalni gibi se lepo zaznajo in tudi rekla je da moram kar pošteno čutit gibe ker to ona že na UZ vidi. Moram pa od danes naprej tudi štet gibe. In mislim da je pri meni prišel tisti trenutek nosečnosti ko bom kar na dva tedna na pregledu pa nič zato samo da bo vse OK. Naš
Petrca* (3
LJ 31 let
- Sven ali
- Lara )
- bila je pa sestra - upam, da bo tako tudi naprej - grem v ponedeljek, pa javim - upam, da bom
:)
- tako bi vzela Janjin seznam in tam povedala kaj želim ... saj najbrž ti pomagajo in svetujejo
pa s prijatli na morju. Je šel za čez vikend k enmu kolegu, ki ima vikend dol, tako da bo jutri že pri meni.