|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 8:13:36   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: freha

Hoj!
Mi gremo naslednji teden na morje, tako da smo prestavili pregled na 18.8.
Kera je že omenjala nosečniško kilo na popku? Sem pozabila, kako pa to izgleda se bojim da jo imam tud jest ker mal del popka izbočen, pa res sem zadnje čase hočeš nočeš prenašala stvari.
Hvala punce za sezname za kozmetiko, sploh dajadada in tile ta zadnji so mi všeč, ker so bolj simpl. Morm it v šoping. Kje bi mel te zadeve na enem mestu? Fiziološka predvidevam je za čiščenje noska, to pomeni da tista elektronksa pumpica ni obvezna, ali pač?
držte se nosečke, tud mi se že kobacamo med spanjem, pa v medenici me nek živc štiha.


Vse na enem mestu - lekarna. Razen To-to krpic za brisanje ritke, teh mislim, da nimajo. Fiziološka je za noska, popek ipd. Mi smo jo uporabljali za čiščenje učkov, ker je imel enega vnetega - že v porodnišnici mu je gnojček ven tekel. Kar se tiče čiščenja noska pa je pri nas najbolj učinkovita kombinacija fiziološka in Baby vac pumpica  - tako smo res zihr, da gre vse ven.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 8:53:09   
zvezda17
ojla bejbe
no un dan sem vam pisala zaradi tistih krcev potem se mi je pa to ze tretjic ponovilo se v sluzbi sem pa kar ginekologinjo poklicala in ji povedala kako pa kaj mi je pa rekla naj grem k svojemu dohtarju po napotnico in v ljubljano na urgenco.
no ko sem pa tja prisla so me poslali pa v porodnisnico,
seveda pa ko sem tja prisla me ni nic sipalo.
dala me je na ctg je rekla da je en popadek biv potem mi je se dohtar naredu preglet in ugotovin da sem 2 cm odprta in da je baby obrnjen z glavco dol
no potem sem dobila ene sumece tablete magnezji za pit in neke proti krcem ter bovnisko do porodniske
sedaj sem se delala na 4 ure
jutri pa poklicem svojo ginekologinjo ker danes ima dopust
u ponedeljek imam pa preglet
noro
un dan sem sprasevala za solo za starse v postojni pa me zanima kje je ta srednja sola za gozdarstvo ker so tam predavanja tudi
mejte se lepo

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 8:53:30   
Tejčika29
Hojla user posted image !

Verjetno vse odštevate še zadnje delovne dneve, štejete koliko dopusta še imate... V VEDNOST: ZA ROJSTVO OTROKA VAM PRIPADA 1 DAN LETNEGA DOPUSTA! Toliko, da boste vedele in da boste en dan prej doma kakor bi sicer bile, še prej pa vprašajte, če pri vas velja, meni je računovodkinja povedala.

Jaz sem o.k., včeraj so mi končno montirali omaro za user posted image , tako da danes začnem s pranjem, zlaganjem... Upam vsaj. Vsi so namreč na morju in hodim zalivat rože, pa obiske imamo, vedno je nekaj, tako da tudi počivam bolj švoh, čeprav bi morala več.

Jaz bom vso kozmetiko kupovala bolj na koncu, ne še zdaj, še vedno pa lahko mojega pošljem kaj iskat. Naslednji teden naročim še voziček in bo to več ali manj vse kar se nakupov tiče, pa kolegice moram malo pobarati da dobim dogovorjeno.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 9:06:04   
jolly123
Malo poročila z včerajšnjega pregleda. Kri in voda OK, poslušali smo srčka. Pregledala me je vaginalno, zaradi zmehčanega MV in ker je moj user posted image zelo nizko. Zaenkrat sem še zaprta in je rekla, da je super da naj kar tako ostane. Naslednjič bova pa še vzeli bris za streptokok, da bom lahko mirno spala in vedla da je vse OK.

Cotke za user posted image imamo pri nas več ali manj že zrihtane, ker smo veliko dobili. Kupiti moram edino še kakšne žabice in kapo, pol smo pa vsaj za 2 mesca preskrbljeni.
Ostale stvari, posteljico, previjalno, kozmetiko itd bomo pa tudi v večini nabavili drug mesec, da potem zadnji mesec res samo še čakamo.


Solidarnostna pomoč, pri nas jo tudi izplačujejo, no so jo. Sedaj ko so novi šefi jo baje ne več. Čakam še da vidim kaj bo pri plači, če ne bom pa kar poklicala, ker bi mi tudi 200 € prišlo prav.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 9:12:03   
B.M.
zvezda 17 edino pravilno da si šla k zdravniku če se je vse skupaj pojavljalo tako pogosto,sedaj pa večinoma počivat da pridete čim bližje koncuuser posted image
Mene sopa ravno včeraj klicali iz pikapolonice,da je naš voziček na poti in da bo nekje naslednji teden že tu oz.v MB user posted image user posted image komaj čakam,čeprav ga gremo mi iskat komaj konec avgusta.To pa zato ker je rekel dedek da ga bo kupil in ker ga do konec avgusta ni bo pač počakal v trgovini.sicer je pa potem še cel mesec da pride naš user posted image na svet.
V torek sva zaćela hodit v materinsko šolo,skupina je kar velika in vse je OK razen tega da imajo tam v predavalnici tako klimo da skoraj zmrzneš. Pred parimi dnevi sem tudi opazila prvo mleko,ki mi je priteklo. Se pravi stvari postajajo vedno bolj resneuser posted image . Zdaj se vse skupaj pozna že tudi na slabšem spanju in malenkost pogostejših bolečinah v križnem delu in ma rahli krči maternice,ki so včasih res neprijetni in ob nepravem času. Pa tudi to moramo dati skozi...pravijo da je to začetek konca sicer je pa še samo 58 dni do dneva D.

Uživajte še naprej user posted image


_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 9:54:11   
billa
Evo še poročilo iz našega taborauser posted image . Opravili kontrolni UZ, kontrola rasti in razvoja, kjer so nam povedali, da ima naš user posted image že 1,4 kguser posted image . V ponedeljek 11.8 imam pregled pri svojem ginekologu, pa ogled porodnišnice. Včeraj sem namreč začela z materinsko šolo. B.M. ti kar zavidam ledenico v predavalnici pri nas je bilo tako grozno vroče, da ti kar slabo rata. Jutri se morem opremit z mrzlo vodo.
Dopust bo res kmalu tu, jaz sem v službi samo še naslednji teden potem se tudi zame začnejo počitniceuser posted image . Gremo zadnji teden v avgustu v maredo, čeprav me vsi strašijo, da je grozno. Upam, da res ni tako zanič, je katera slučajno bila v maredi?
Zadnji teden opažam tudi izcedke iz joškic, dogaja se mi pa zaenkrat samo ponoči. Upam, da bo tako še naprej, ker bom v nasprotnem primeru mogla že zdaj nabavit blazinice.
Včeraj smo dobili zibelko za našega user posted image , naročila sem takšno, kot je ena od vas pred časom nabavila preko bolhe. http://soncek.si/si/8943-v42-zibelka-4-v-1-bela-z-barvnimi-pikami-s-posteljnino-i12106.shtml Posteljca je res lušna in zelo praktična in jo je bodoči očka včeraj že sestavil. Zdaj morem še taščo angažirat, da sešije kakšen luškan kompletek rjuhic.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 10:09:14   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27


ne vem kako je pri firmah pri nas dajo vsakomur solidarnostno pomoč ne glede zakaj je na bolniški sej jim itak ne piše zakaj so na bolniški a ni to kao zaupno...piše samo bolezen...no jaz sem jo dobila 630 e ki so mi seveda prav prišli



Ja saj pravim.... ma več denarja ko ima firma bolj ga stiska k sebi. Drugače pa vzroka bolezni ni nihče dolžan razlagati in na bolniškem je res označena le oznaka bolezen. Ma pri nas so jih sami izgovori. Se moram še kaj pozanimat....



(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 11:22:20   
watershine
hei hei user posted image !!!!!

da se vam malo oglasim po dolgem času... se opravičujem ker nisem brala prejšnjih postov me res čas preganja... tko da ne vem o čem teče debata... UPAM DA STE USE UREDU IN DA VAŠI user posted image PRIDNO VADIJO AEROBIKO IN DRUGE ŠPORTE user posted image

No pri meni ni drugače nič novega, pospravljam, perem, kuham, likam, crklam naše živalce in se muckam z mojim user posted image ... KOK JE MEN LEPO user posted image

UPAM DA UŽIVATE IN DA BOTE UŽIVALE ŠE NAPREJ

PAPAuser posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 11:25:14   
jana84
Lep pozdravček še od naju!
Danes sva bila na pregledu in moram malo poročati kakšna je situacija.

Torej najprej me je G ginekološko pregledala in ugotovila, da je vse v najlepšem redu. Res je da ni več vse tako visoko kot je bilo, vendar ni nobenega problema, ker je že nosečnost tako "daleč", da se naš otročič počasi spušča tja kamor se mora.
Potem pa smo na moje veliko veselje šli malo pogledati naše malo bitjece na ultrazvok. Smo gledali glavico, ki je ravno prav velika, pa trebušček, pa ledvičke da so tudi enako veliki in dovolj visoko, pa mehurček, srček je lepo delal...Potem je zmerila še stegnenico in rekla, da bo pa imel dolge noge ta otroček...Ni kej po mami in po tatkotu bo...
No, prej pa sem bila še v laboratoriju, kjer so mi vzeli kri med drugim še za toksoplazmozo iin za hepatitis. Krvna slika je fajn, hemoglobina imam več kot zadnjič, tako da ni nobene bojazni...
Tehtanje pa kaže, da se sploh ne redim! Od zadnjega pregleda sem celo "shujšala" za pol kg. Sicer je sestra odbila kar pol kg za obleko, čeprav sem bila oblečena zgolj v eno lahko oblekco...Pa naj ji bo!
Pritisk je tak kot po na vadi 120/55. Sem rekla, da če bi še kavo spila zjutraj, da bi verjetno bil idealen.

Drugače moje počutje je odlično. Res sploh ne vem da sem noseča. Ravno zadnjič sem se sama sebi smejala. Je imela nečakinja dve leti in smo jedli torto na rojstnem dnevu. In ker očitno nisem navajena na ta moj trebuh sem si celo majco po trebuhu popacala za borovnicami iz torte...Srčno upam, da bo šlo dol z majice, ker mi je majica zelooo fajn!

Aha, še to mi je G rekla. Da zdaj pa naj malo omejim fizične aktivnosti, naj ne hodim preveč okrog, da ne bo dojenček prehitro zlezel dol. Ja pa user posted image je tudi rekla, da naj kar pozabimo nanj...Kot da je vsak dan na sporedu!!! Pa težkih stvari naj ne dvigujem...Saj jih itak ne. No, razen teh mojim "pohodov"...Škoda, ker mi zelo paše se sprehodit, da me hrbet ne boli...Bomo pa bolj po položnem terenu hodili. Ker zdaj sva z možem vsak drugi dan po dve ure hodila po gozdu in iskala gobe. Je bilo prav sproščujoče...

Aha, še to vam moram sporočiti, da sva naročila voziček preko e-baya in upam da naslednji teden že pride user posted image , sem si kar malce oddahnila.
No, danes pa sva šli z mamo po pregledu še malo po trgovinah in nam je kupila tak srčkan kompletek za iz porodničnice...Take lepo kremne barve, plišast...Srčkan no. Pa še dva bodija z dolgimi in dva s kratkimi rokavčki. Če ne bi sestra imela majcene hčerkice, si ne bi predstavljala, da bo ta otroček, ki se bo rodil, tako majhen, da bo rabil tako drobcene oblekce...

Ne vem ali sem omenila, da smo naročili posteljico za našega dojenčka. Danes pa če bo vse prav in šlo po načrtih gremo v Pikapolonico po previjalno mizo in koš za plenice. Potem pa še enkrat v Baby center po ostale pripomočke za mamico in dojenčka (blazinice za dojenje, vložke, plenice, dudke, stekleničko...).
Ja, danes pa gremo še k župniku se prijavit na tečaj za pripravo na krst...Tako, da pester dan...
Sej takrat ko pridem v civilizacijo je potrebno naredit čimveč stvari...

Tako. Sedaj pa moram še cunje obesit in se učit, ker imam namreč 20.8. izpit...Se že kar veselim poti v MB...
Lepo se imejte, bom še kaj lepega napisala, mogoče jutri, če bom še pri računalniku...

papa

Toliko kot sem napisala, pa sem vseeno pozabla omenit, da imamo naslednji pregled 27.8.2008!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 11:28:22   
jana84
Billa, jaz sem bla enkrat v Maredi za prvi maj. Sicer v apartmajčku in mi je blo čist fajn. Je pa res da smo bili takrat še "mladi in neumni" in nam je šel samo žur po glavi, tako da kaj dosti drugega ti ne znam povedat!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 11:35:53   
Tejčika29
Billa - jaz sem tista ki ima to zibelko, vendar sem jaz kupila rabljeno preko Bolhe, ti pa boš imela novo z novim dizjanom - res je lepa.
V Maredi ni tako slabo, je pa res, da je bolj betonsko naselje, apartamji v štuk, plaža takrat ni bila bog ve kaj, mogoče so zdaj kaj zrihtali. Ne se sekirat, imaš pa veliko možnosti za okrog vandrati, tudi na druge plaže.

Zvezda 17 - tole pa je bil šok ane??? Mene je kar streslo, sem cela panična zaradi sebe, sicer pa je meni zdaj o.k., nič več me ne boli kot pred parimi dnevi in spet tudi normalno spim. Strah me je pa predvsem zato, ker grem naslednjo soboto na Lošinj za dober teden in da ne bi bilo tam kaj narobe.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 11:46:33   
SAFIRA
Oj!

Spet ena s pregledauser posted image . Maternični vrat se je spet malo skrajšal in sicer od zadnjega pregleda iz 2,8 na 2,4. Nakazan je velik lijak, katerega pa hvala bogu dobro zadržuje cerklaža. Deklica je vredu, lepo raste in je tudi obrnjena z glavico navzdol.

Dobila sem napotnico za porodnišnico - porod oz. za rešilni avto, saj moram zaradi cerklaže poklicati rešilnega - ko bo seveda napočil čas.  Hvala bogu, da imam narejeno cerklažo, saj bi se drugče zgodilo enako kot lani user posted image .

Morje bomo letos izpustili, a naslednje leto nam ne uide ...

Zdaj pa se grem basat s hamburgerjem ....  user posted image  njamiiiiiiiiii...........

Kako pa kaj ostale? Ste že vse bile na dopustu? Blagor vam!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 12:36:40   
maserati
Cau,

no, mi smo s pregleda... Vse OK, tamali ima že 1700g in je kar velik... Mi je bilo pa v torek zelo slabo in sem skoraj skupaj zlezla... Pa tiščalo me je v trebuhu, sem rekla, ziher se obrača... in se je res!!! Hvala bogu, ne sedi več na ritki in zdaj naj tako tudi ostane! user posted image  Sem pa dobila papirje za an CSD in me je kar stisnilo, da smo že tu... Še malo, pa bo akcija!

Glede čiščenja popka: pri nas smo imeli fiziološko, potem se ji je pa malo začelo gnojit in smo dokupili alkohol. Kar v naprej ga nisem kupovala. Fiziološka je pa res fajn, z njo čistiš vse, tudi očke. In, kot sem že rekla, Niveina je bila nam zakon, tudi v nosek jo stisneš kar iz ampule. Drugače smo pa mi kar trdo milo uporabljali, pa potem mandljevo olje po kopanju. Pa je imela tudi veliko las. Tako mislimo tudi zdaj, hladilno mazilo pa iz lekarne, je najboljše.

Se slišimo.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 16:56:55   
zvezda17
koliko casa pa moras biti na bolniski da ti pripada solidarnostna pomoc

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 16:58:53   
zvezda17
ali bo katera hodila v postojno v solo za starse

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
7.8.2008 17:27:47   
laknerš
Lep pozdrav! Čeprav zelo pozno sem šele zdaj izvedela za ringaraja in se vam pridružujem. PDP imam 2.10.2008 čeprav so mi rekli da bom rodila verjetno 14 dni prej.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
7.8.2008 20:41:02   
Urška//
Hojla

Tudi mi se javljamo iz pregleda

Vse ok, otroček je sicer malo večji kot smo pričakovali in mi je rekla, da bi pa lahko rodili okoli 14.10, in da bo to en zdrav otročekuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj sem vesela, aja kg sem na 8+, se bolj redim kot sem se pri ta prvi, čeprav manj jemuser posted image , trebuh imam že res kot da sem žogo popapcalauser posted image


Mene pa nekaj zanima kje bi lahko kupila košarico za dojenčka, razen na internetu(tisto pleteno)?

ajde, lepo se imejte

papa


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
7.8.2008 21:20:29   
janja 27
ojla

danes sem že skoraj vse spakirala tko da jutri še popucam hišo mal pospravim po terasi in v soboto smo pripravljeni na enotedenski oddih user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila tud danes v porodnišnici pri g včeraj bi mogla na 3d pa je moral g ponujno v lj, danes pa se me je spet držala smola so imeli trimesečni dojenčki kontrolo kolkov tko da sem najvaljena na jutri popoldan..upam da mi bo ratalo in da to moje bitje ne bo spet spalouser posted image user posted image user posted image

jutri imajo preled:

  user posted image    valla
  user posted image    talcy
  user posted image    sončnica24

 

laknerš dobrodošla, srečno user posted image čeprav si že na koncu....kako pa veš da boš rodila 14 dni prejuser posted image ...

zvezda17 mogoče bom jaz hodila na sšolo za starše ne vem če se mi bo dalo....drugače pa se je vianne menila da gre 100 %, joj dobro da si šla k g k si bla odprta že 2 cm, sedaj moraš verjetno samo počivat....no čimdlje naj bo tvoj user posted image v trebuščkuuser posted image user posted image v naši firmi moraš biti najmanj 3 mesece na bolniški da ti pripada solidarnostna pomoč..
safira lepo da je vse ok in da so ti naredili cirklažo...da se ti le ni ponovilo kar zadnjič ....no sedaj bo vse ok in boš kmalu držala svojo princesko v naročjuuser posted image user posted image

jana_k potem si naročila voziček, k si imela tolk problemov kakega naročit.....
punce lepo da je blo vse ok na pregledih.....
se slišimo jutri....
nočko




_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   RE: Oktober 2008
7.8.2008 21:24:32   
janja 27

user posted image

1. oktober
 
user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr. 11.08.08 user posted image
33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image




2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) .pr.12.08.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   LJ  user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted imageUZ 08.08.08.
         user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(?user posted image ?user posted image ) pr.user posted image user posted image user posted image



3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image
     
   
 
4. oktober
 
user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.08.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.08.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image
  
  
 
 
5. oktober
 
user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca
        
29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image
 
 
 
 
6.oktober
 
user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 27.08.08 user posted image user posted image   Vipava
       
user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image
  
 

7. oktober
 
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 25.08.08 user posted image  user posted image  
         
Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08  user posted image   Idrija 25 let
 
 
 
 
8. oktober
 
user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
 
 
 
9. oktober
 
user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 user posted image LJ
        
31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )
 

 
 
 
10 oktober
 

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 19.08.08 user posted image   Trbovlje
          24 let user posted image user posted image
 
 
 
 
11. oktober  
 
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08 user posted image   user posted image user posted image
 
 
 
12. oktober
  
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr.
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image
  
 
 
 
13. oktober
 
user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.13.08.08  user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.20.08.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image
  
  
  
 
14.oktober
 
user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 12.08.08 UZ 20.08.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image




15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.?  user posted image   user posted image   user posted image




16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 5.pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  




17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.08.08 user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image





18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image





19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.11.08.08 user posted image   LJ user posted image




20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.21.08.08 user posted image   Velenje
           
26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image




21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image





22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.19.08.08  user posted image   33 let
        user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 26 let user posted image user posted image




24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08



25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB
          
29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image user posted image   ODLETI 22.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
Zoja   user posted image   -  user posted image Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr. 13.08.08 3D ?.08.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image




30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.08.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.08.08  user posted image   user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image




31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.08.08 pr. 08.09.08
         user posted image   25 let







 
VSEH SREČK user posted image   NAS JE  68 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 70 user posted image

trenutno razmerje:

                user posted image    18
                user posted image    20
                user posted image   32



user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol





kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

  Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke


KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=


[/quote]

_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
   RE: Oktober 2008
8.8.2008 7:00:32   
*tedy*
Hojla vsem!

Mi še vedno uživamo na morjuuser posted image , se žekar nekajkrat hotla kej napisat in potem ko dam potrdi mi napiše erorruser posted image . Zgleda da tale hvaški net ne dela najbolje.
V torek sem bila na pregledu v Lj in sem odprta 2 prsta, se mi je kar zdelo glede na to da mi skoz po malem otrdeva trebuh. Sem bila pri drugem 3cm odprta od 33 tedna pa sem potem rodila v 38, tako da me to ne skrbi preveč.
Še en teden uživamo na morju potem pa do konca avgusta še malo na gorski zrak na Pokljuko.
Doma imam že vse oprano in zlikano, razen vozička in posteljice, to pride na vrsto prvi teden septembra ko gre tamala v šolo, mali pa v vrtec.

Skratka uživajte mejte se lepo in se tipkamo

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
8.8.2008 9:03:35   
zvezda17
ojla ali mi prosim ena napise link strani kjer kupujete na ebay jaz nevem kje je to
nekaj sem gledala pa so le oglasi kjer lahko kupis rabljene stvari drugega pa nisem nasla
jaz sem pa nabavla vozicek jane sedaj bi pa rada kupla se zimsko vreco pa bi pogledala se ce imajo kje v tujini kaksno uredu ceno pri nas je okrog 60e se mi zdi
ali jo je katera videla kje
ALI MORAS MET ZA V PORODNISNICO SPODNJE HLACKE ZA ENKRATNO UPORABO ALI LAHKO TUDI SVOJE KAKO JE S TEM
RODIT BOM PA SLA V LJUBLJANO SEM SE ODLOCILA
LEP POZDRAV

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
8.8.2008 9:10:47   
zvezda17
OJLA KAKO PA JE S TEM POTEM CE SI ODPRT ZE 2 ALI 3CM ALI SE LAHKO NORMALNO KOPAS NA MORJU ALI NI PRIPOROCLJIVO

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
8.8.2008 9:38:16   
afnica mala
Pozdravljene

jaz pa še danes oddelam, potem pa 14 dni dopusta. V ponedeljek imam pregled in si bom plačala ultrazvok- vaginalno želim da me pregleda. Trebuh mi stalno otrdeva- ok, ampak hkrati me tišči in boli - predvsem popoldan se to začne, dopoldan mi samo otrdeva. Pa user posted image  čutim zelo nizko. Večino časa me brca pod trebuhom oz. na začetku- tam kjer se začnejo dlačice. A je to uredu? Sem kar zaskrbljena, pa še cel vikend je pred menoj.
Tako da telovadim zjutraj pred službo cca 15 min, popoldan pa še na sprehod ne hodim več- se ne upam.
Drugače sva ok, user posted image  brca, jaz dobro spim, trebuh me ne moti kaj zelo.

Nimamo pa še nič oprano in očitno še kak mesec ne bo. Mizar je včeraj rekel, da dobiva previjalno šele 15. septembra user posted image . Saj če nas user posted image  preseneti bodo pa domači oprali in polikali, ko bova v porodnišnici.

Pozdravčki

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
8.8.2008 10:34:05   
laknerš
Lep pozdrav. Tudi danes smo se prebudili v lepo jutro. Naše malo dete veselo brca, zgleda da bo aerobičarka ali nekaj podobnega. Danes smo bili v Kranju na socialni. Ne moreš verjet, da nam je celo socialna delavka sama svetovala kaj naj naredim da bom večporodniške dobila. Človek kar verjet ne more da se to dogaja. Potem sva pa v vrsti čakala več kot eno uro da sva vprašala za pomoč pa so naju tam totalno razoćaral da kaj pa misliva da obstajajo totalno večji reveži kot sva midva. Ja eni tko drugi pa drugač.
Aha še dolgovi. Imam že eno hčerko. Neli ima 3leta. Pa baje da bomo dobili punčko.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   RE: Oktober 2008
8.8.2008 11:15:26   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda17

ali bo katera hodila v postojno v solo za starse


Odgovor par strani nazaj...



IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: zvezda17

ali bo katera hodila v postojno na predavanja ki se baje zacnejo 28.avgusta



Jaz bom hodila na predavanja v Postojno. Spodaj sem ti prilimala link od porodnišnice Postojna, kjer si lahko prebereš urnik in potek predavanj. Opis pa najdeš pod rubriko šola za starše ki se nahaja na levi strani - vijola okvirček bolj spodaj. Upam, da ti bo kaj v pomoč. Glede datuma pa se je dobro še kaj pozanimati ker ga baje radi spremenijo.

 http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=14






(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?