Acjom1
|
Evo, da nas spravim nazaj na prvo stran. Ta vikend sem doma pri starših na Ptuju, moj pa s prijatli na morju. Je šel za čez vikend k enmu kolegu, ki ima vikend dol, tako da bo jutri že pri meni. Počutim se vredu, zaenkrat še ne ve kako izgleda otekanje ali pa kakšne podobne nosečniške tegobe. Me pa ta naš kar malo jezi, kakšen dan se mi čisto potuhne in potem moji živčki delajo 100 na uro. V petek je bil tako miren, da sem zvečer že imela namen iti do zdravnika, ampak je potem malo brcnil in sem rekla, bom še počakala do jutra. Potem je bilo še celo dopoldne bolj slabo, popoldan pa je nadoknadil vse za nazaj. To se je že parkrat zgodilo in me res konkretno prestraši. A so vaši tudi tako muhasti? Drugače pa imava midva več ali manj stvari že kupljene, nekaj malega pa še čakava, da dobiva na posojo. Zanima me, kako je kaj s toplimi stvarmi, glede na to, da bodo naši dojenčki prišli oktobra? Jaz imam doma ogromno bodijev, mako majčk in nekaj bombažnih pajacov, plišastega pa zaenkrat samo enega, ker sem večino teh stvari dobila od lanske julijke. Zdaj imam namen kupit še nekaj plišastih pajackov, preveč pa ne bi rada kupovala, da mi ne bo potem to nekje ležalo brezveze. Razmišljala sem, da bi mogoče kupila eno bundico, ampak malo večjo številko, da ne bo glih samo za prvi mesec. Saj tako ko razmišljam, niti ne vem kakšno je bilo prejšnja leta kaj vreme oktobra. Najbrž kar različno a ne...
|