Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me je ful strah, da je z mojim kodrčkom kaj narobe, ker sem začutila da je desni jajčnik povečan. Če že čutim nekakšno špikanje, potem je to ravno v desnem jajčniku. 
!!!!
!
!!!
Pocutje odlicno, odstevamo dneve do malo dopusta
, šla k G, ki je ugotovil, da je s plodom zaenkrat vse ok (je tam, kjer mora bit), v jajčniku pa da ima neko cisto... to očitno ni nič alarmantnega, ker tudi G ni delala nobene panike. v glavnem: držim pesti, da bo vse ok
. Naslednji test pa je prej kot v minutki pokazal blaženo stanje in veselje doma se je pričelo....
APRILSKI SRČKI 2009
) PREGLED NS
konec... In tako sva drugic in zdaj starsem takoj povedala. Ker itak so oni prvi v vrsti za tolazbo, ce bi slo kaj narobe. Jasno pa jim je, da je zadeva samo za res najozji druzinski krog. In se tega drzijo.
ipd. Sedaj pa imam v roku meseca dni še morje, izpit, športne igre in službene obveznosti. za nameček mi pa še moj želodček nagaja (kislina!). Ravno zaradi vsega naštetega bi raje počakala. Pa še najini doma so take čveke, da bi vse naprej zgobcal, četudi bi jih na kolenih prosila da ne