Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 8:08:48
|
|
|
|
Šarki
|
dobro jutro stric pondeljek boter torek je že vstal,prav zares soseda sreda, dobro se je nasmrčal
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 8:19:46
|
|
|
|
Šarki
|
tkole nekak si pa jest mič predstavljam http://www.youtube.com/watch?v=PmT9AE3RpAk&feature=related ampak v dobrem pomenu taka nagajiva
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 8:43:32
|
|
|
|
alička
|
Jutro Tanči, sem se nasmejala za dobro jutro . Kje pa je naša Mič cvaj? A se je reinkarnirala v Matildo? A sem v temo brcnila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 8:49:31
|
|
|
|
Šarki
|
jest sm se včerej nanjo sapovnla k mi je karin24 neki začela bluzit bv, pa bi najraj mič nanjo spustila
< Sporočilo je popravil tanchi -- 6.8.2008 8:51:07 >
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 9:10:46
|
|
|
|
alička
|
Sem spet nekaj zamudila. Na koga si se spravla na Matildo? al na Karin?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 9:15:31
|
|
|
|
Šarki
|
spomnila sem se na mič zaradi karin
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:26:32
|
|
|
|
Šarki
|
PIKEEEEEEEEEC!!!!!! pst, forum ti nategujem
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:33:41
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Kje pa je naša Mič cvaj? A se je reinkarnirala v Matildo? A sem v temo brcnila Močno dvomim. Mič se ne skriva za drugimi imeni, je vedno ona. Pa malce bolj obzirna je od Matilde. Jaz mislim, da uživa na morju in se ne da motit. Kdo je Matilda pa nimam pojma.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:35:24
|
|
|
|
Šarki
|
matilde se jest spomnem še od takrat k sm prvič na forum prišla... poj je pa avatar spremenila, je pa nisem več porajtala evo, zdej pa s5
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:41:00
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja samo ta je bolj friška: *Matilda titleAndStar(132,0,0,false,"","") Objave: 132 Član od: 17.6.2008 Status: odsoten
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:46:05
|
|
|
|
Šarki
|
tega je imela že prej
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 12:46:47
|
|
|
|
Šarki
|
aja ne... ena druga ga je imela, šele zdej vidim da je ona tle šele od junija
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:27:54
|
|
|
|
alička
|
Ampak kljub temu, da je frišna se ful "spozna", al ma nov nick, ali je pa do zdaj samo brala Ja sej vem, tisto z Mič-ko je bilo ustreljeno v temo. Tanchi matr si nateglna forum , te bo Pikec por riti, ko pride gor
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:29:50
|
|
|
|
Rubin.
|
Tanchi matr si nateglna forum , te bo Pikec por riti, ko pride gor Ja , do takrat pa uživaj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:31:35
|
|
|
|
Šarki
|
a milah kej nardi sej je sam podpis
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:31:38
|
|
|
|
Pikec
|
Nč ne bom. Sam ljubavno pismo od Admina bo dobila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:34:02
|
|
|
|
Šarki
|
žlehtnoba a se to ne sme?? a piše drgač??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 15:34:36
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nč ne bom. Sam ljubavno pismo od Admina bo dobila Še bolš!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 18:42:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nč ne bom. Sam ljubavno pismo od Admina bo dobila Ooooo, zato se pa splača nategnit forum. Tanči, a bi mi ti povedala eno tvojo skrivnost?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 19:08:19
|
|
|
|
zvesta
|
a skrivnost bo? sem že tukaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 19:09:15
|
|
|
|
Šarki
|
reci dušo! katero skrivnost?? PIKEC jest še zmer čakam ljubavno pismo. a mi bo admin dal slikco zraven?? a je kej fest??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:10:45
|
|
|
|
Rubin.
|
a mi bo admin dal slikco zraven?? a je kej fest?? Jaz sem strica Gugla prosila za slikco, pa mi je ti dve poslal:
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.8.2008 20:30:02 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:18:51
|
|
|
|
Rubin.
|
Tanči samo hitro poglej, ker že vidim Pikca, kako jih meče v koš. Veš kaj me zanima? Kako ti uspe poleg dveh otrok toliko prostega časa. Jaz že 3 leta gruntam in gruntam pa nič ne pogruntam. Meni ostane samo večer. Ampak takrat moram še vse druga naredit in če tukaj , potem grem spat ob polnoči, zjutraj pa bi najraje to naredila takole pa ne gre. Pa mi izdaj tvojo skrivnost.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.8.2008 20:19:49 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.8.2008 20:20:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Tanči samo hitro poglej, ker že vidim Pikca, kako jih meče v koš. Veš kaj me zanima? Kako ti uspe poleg dveh otrok toliko prostega časa. Jaz že 3 leta gruntam in gruntam pa nič ne pogruntam. Meni ostane samo večer. Ampak takrat moram še vse druga naredit in če tukaj , potem grem spat ob polnoči, zjutraj pa bi najraje to naredila takole pa ne gre. Pa mi izdaj tvojo skrivnost. ja, mene tudi zanima.... pa pri meni še računajta, da ob 6h kidnem v službo in sem ob 16h doma...
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)

Slabo. (
33%)

Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!