lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka - si pa res verjetno nisi mislila, da boš kdaj svojo tako nestrpno čakala, kajne? Te tvoje zdravstvene težave pa meni malo smrdijo ali na a) prihajajočo ali pa b) na ??? Bi lahko to bilo??? A veš, da sem jaz isto razmišljala, pa sem zato včeraj test naredila, pa je bil negativen. Tako, da nisem, me pa ta pošteno zafrkava. miška, kot je rekla neela, počakaj še par dni in če ne bo, test ponovi. Držim pesti. Razmišljam pa tudi jaz, da se ne bom več matrala, ampak vzela kak ketonal. BEBIII, če moraš vse izvide nesti osebnemu G za napotnico, to kar hitro opravi. Meni to ni bilo potrebno, ker mi je vse posege opravil osebni G v kranju in tako tudi takoj napisal napotnico za IVF. Potem pa sva poklicala kar Reša, pa sva šla samoplačniško in sva zdaj na vrsti. Na kliniki v LJ pa pomoje vse neseš na prvi razgovor (kar takoj kliči tja, da ne boš preveč čakala), potem pa oni vse pregledajo, dajo na konzilij, opraviš še hormonske preiskave in krvne preiskave za spolno prenosljive bolezni in čakaš, da dobiš pošto. potem se pa pomoje hitro začne. Bi pa po moje o vsem tem res Fargi več vedela povedat, ker se tam ona zdravi.
|