Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, drugače je zasedena. Res ne vem kaj mi je, kar naprej bi nekaj lutala naokoli in čvekala, saj ni čudno, da potem doma ni nič narejeno
Mislim, da se je tud Alja že malo nalezla potovanj in ji kar pašejo, ker doma je kar bolj sitna.
, če bi jih jaz tako obiskovala bi m bila moja zdnja plat še velikoooo večja kot že je
Prišlo je do spremembe načrta in grem v Velenje v četrtek. Pojej kako si kaj zasedena oz. če imaš kaj volje za čvek.
slikce v avtarju. A si ga ujela kdaj ko se smeji? Jaz se trudim že par dni , pa se mi vedno nekaj sfriži in ne rata
V Mantovi te pa itak pričakujemo!! 
. Grozno. Novice od petka, do prišle sedaj za mano in ne delam drugega kot
, pa pokrov mi bo poleg dvignilo. Full bi se rada keri zaupala, pa ne želim tega javno pisat. Rabim pa kakšno uho za prisluhnit, pa kako pozitivno besedo za slišat. Katero lahko malo zamorim??
Res sem se bala, da ne bi bil zlomljen
Na sreč oje danes že čisto ok, je pa mala ponoči spala pri meni in sem se nonstop zbujala, da sem jo poslušala, kako diha in ji preverjala nosek. Mali princ je spet super spal, zaspal ob 22h, jedel je ob malo čez tri in spal naprej do pol sedmih
in je zraven pridno čebljala do 7-ih ali še malo čez.
in tavelikim
.