|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.8.2008 11:36:29   
VANILI
copatki - jaz bi tudi tiste z gekotom, največje (do 24m), samo res zdaj ne morem brskat pa naročat... če lahko katera še mene pripiše, če pa ne, pa bomo pač brez teh copatkov.

lp

< Sporočilo je popravil VANILI -- 16.8.2008 11:37:16 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.8.2008 12:15:45   
*pikijakob*
http://www.moj-album.com/uredi/desetke/13187033/

slikice s srečanja. Meni pa je rač crknil in bogvekdaj bom imela popravljenega, tak da vas nekaj časa ne bom mogla brat, razen če bom kje drugje. tak da mi mariborčanke prosim javite kaj nujnega na sms.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.8.2008 13:36:24   
nova10ka
vanili, saj bi ti jih jaz rada naročila, samo pojma nimam, katere to misliš (geko?). pa res nisem vedela za teota in zdravstvene probleme. samo glede na to, da ima krasno mamico, ki res skrbi in bi vse naredila za svoje otroke, mislim, da bo ne glede na rezultat lahko odrasel v enega srečnega človeka. ti pa, ki nas vse navdajaš z optimizmom, zberi zdaj optimizem zase, saj, verjemi, na koncu bo še vse uredu. če pa ti kaj pomaga, lahko namesto tega, da se moriš in o tem stalno razmišljaš, kar potarnaš, pojokaš, napišeš neskončno postov. vse, samo da ti je lažje. user posted image user posted image user posted image

user posted image NUJNO VPRAŠANJE glede. učenje samostojnega hranjenja - na srečanju je bilo govora o tem. Zanima me, ali svoje otroke že učite samostojnega hranjenja in kako? jim date v roke polno, prazno žlico, jih učite pobirat iz krožnika... in še za tiste, ki ste to že dale čez pri starejših otrocih (2ursae, janja, jasna...) koliko časa traja, da se naučijo oz, da ni vsako hranjene tudi barvanje (s hrano) tal, sten, staršev, mize in ostalega. se psihično pripraljam na ta korak, samo rabim še mal informacij.

ok, moj otrok nujno rabi brata ali sestro. jaz je res ne morem animirat cele dneve.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.8.2008 13:38:26   
nova10ka
pikijakob - sem pogledala fotke. krasne so

Štajerke - ma kakšno srečo imate, ste imele pravo igralnico za velike in male. ste se imele pa res fajn.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.8.2008 13:41:30   
VANILI
nova 10ka, hvala za lepe besede

geko je uni kuščaruser posted image ,če se ti da, prosimuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.8.2008 13:51:16   
VANILI
nova 10ka, ja za brata ali sestrico pa le user posted image v akcijo

al pa ne prehitro, ker pri 2 malih boš mela 2x tok dela od začetka...

hranjenje - ne vem, kdaj sem začela, ko je sama pokazala interes. Bom pa pogledala, ker mam na videu posnetku, kako prvič sama papa. Nisem pa hitela, tudi z navajanjem na brezpleničnost ne. Potem, ko pa sem, paje bila v 2 dneh čisto suha čez dan in v 1 tednu tudi čez noč.
vse ob svojem času.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.8.2008 14:01:25   
drobižek
Dan...

copatki - o kakšni copatkih govorite? Mi lahko katera kaj več pove?

Alina-alin - krasno hišo imate in vidim, da ste se imeli oktoberčki  zelo fajn mamice oktoberčkov pa tudi! O hiši tudi sanjam jaz....oz. mi. Zrastla sem v hiši, zdaj živimo v stanovanju...kakšno stvar sploh ne kupimo, ker je nimamo kam datiuser posted image ...upamo letos ali v naslednjem letu na večje...

VANILI - vsaka stvar ni tako huda kot mogoče na začetku izgleda....jaz sem prepričana, da bo vse ok!

nova10ka - jaz se pridružujem tvojemu vprašanju. Že kar nekaj čas arazmišljam, če bi počasi začela s tem...pa nekako še nisem....le zakaj?user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.8.2008 14:09:42   
VANILI
drobižek, hvala. tudi jaz upam, da je vse ok.

copatke- bi ti dala link, pa ne vem, kje jeuser posted image . morda bo katera druga

alininina hiša je tudi meni svetovna, ko se moj zgane iz kome, mu jo bom pokazala.zdi se mi naravnost idealna in idiličnauser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.8.2008 14:18:16   
*kinnie*
Pozdravljene
Evo od danes naprej sem pa važička...mi je user posted image kupil laptopa, evo še dobro, da imajo moški tudi pluseuser posted image user posted image ....zdaj ga testiramuser posted image

NOva10ka: jaz ta večje nisem ničesar načrtno učila....ko je za določeno stvar pokazala zanimanje, smo ji pokazali, razložili...pa punca danes vse obvlada maksimalnouser posted image user posted image . Malega še nisem učila hranjenja...kaj pa vem, meni je zgodaj....trenutno zna pomahati pa-pa, pokazati z iztegom rok koliko je velik, poslati lupčka, poiskati nosek, zaploskati....

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.8.2008 14:22:16   
*kinnie*
Drobižek: Čeprav so priporočila drugačna, imamo mi malega že enkaj časa v avtosedežu. Njemu lupinica enostavno ni odgovarjala, ker ni mogel opazovati, veliko bolj se je potil...vsakič ko smo ga vzeli iz lupinice, je bil čisto moker. Vem, da je varnost pred udobnostjo...ampak nam avtosedež bolj odtehta....imamo ga pa še od prvorojenke  sicer Concord trimax al kako se že napiše...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.8.2008 15:31:28   
Ulaa
Ojla!
no mi smo se spet vrnili z morja in padli v totalno drugo klimo! A je kle ze jesen???

Ima pa Nik PRVI ZOBuser posted image user posted image !
Smo ze skoraj narocili protezo user posted image !

piknik:  ker me ni bilo, bi prosila za informacijo: kje, kdaj, komu denar...... !
cevlji: mi smo veliko bosi ali v nogavickah z bremzicami. Za po travi smo imeli teve, za v vrtec pa bomo verjetno sli kupit kake mehke copatke, in kake ceveljce. Mislim, da bom zavila v smetnjak (outlet) in nasla kake geoxe, ker se mi zdi, da so to edini cevlji v katerih moja otroka nimata mokrih nog.

hisa-stanovanje: jaz pa sem v stanovanju, in mi je o.k., je pa res, da imamo sedaj to dovolj veliko. Terasa dovolj velika za mizo in stole, tudi roze, zelisca in jagode imam, ni mi pa treba kosit trave. Sem pa ziher,
da je v hiski tudi super.
samostojno hranjenje: ravno danes sem mu na mizico, ki jo ima prirtrjeno na stol, dala kroznik. PACKARIJA!! Ampak enkrat je treba zaceti. Nikove roke so bile takoj v krozniku, zlico mi itak jemlje iz rok, dobro da sem imela kroznik pritrjen sicer bi bil verjetno leteci user posted image . Samo glede na to da gre 1. sept. v vrtec, bomo s tem nadaljevali.

Vanili: pozitivne misli in zelje tudi z moje strani user posted image user posted image !

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.8.2008 16:09:47   
mišk
Drobižek: Evo link za copatke:user posted image

http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_Baby-Crib-Shoes_18-24month_W0QQcolZ2QQdirZ1QQfclZ3QQfsubZ15385462QQftidZ2QQtZkm

Pa če jih misliš naročit kar takoj kontaktiraj Suzanomai ali Klaudio. Jst sem jo glih kar in upam, da ni prepozno!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.8.2008 18:25:11   
Klaudia
Torej... pri meni ste naročile copatke:
- mama06 2x
- sanwebdra 2x
- pingi 2x
- 2ursae 2x
- majoli 2x
- mehurčica 2x
- suzanamai 1x
- jenny anny 2x
- valči 1x
- nova10ka 1x
- teka 2x
- noa1 2x
- maja zarja 1x
- tave 4x
- alina_alin 2x
- lane31 2x
- zala07 4x

Če katera manjka, naj mi res čimprej odgovori. Moram izpolnit naročilo pa še suzanamai poslat!!!

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 16.8.2008 18:30:32 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.8.2008 18:27:38   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa
piknik:  ker me ni bilo, bi prosila za informacijo: kje, kdaj, komu denar...... !

23.8. od 12h-13h se zbiramo, v gostilni Pr Peclju v Zalogu pri LJ. Tukaj imaš link kje je to. Je res težko zgrešit. Plača se 13€ na osebo + pijača. Otroke (ne oktobrčkov) smo računali kot 5 oseb. Plačali bomo pa tam.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.8.2008 18:31:32   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
geko je uni kuščaruser posted image ,če se ti da, prosimuser posted image

katere?! kuščarja sta dva. Eni so rjavi, drugi so svetleče zeleni! Čimprej povej!!!

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.8.2008 18:35:46   
janja
Klaudia, imaš ZS! Upam, da nisem prepozna.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.8.2008 18:50:17   
janja
Evo nas, smo prišli predčasno iz morja. Itak je brezveze, ker je bil sam dež, pol pa pri dveh otrocih lahko znoriš v prikolici.

Alina_alin - si mi kar lušte naredila s tvojo hiško. Slikce so pa super! Se vidi, da ste uživali.

samostojno hranjenje - jaz pri Andražu nisem nič prehitevala. Ko je šel v vrtec, je začel zelo hitro sam jesti. Mi sploh ni več pustil, da bi mu jaz dajala po žlički. Je blo pa fino, ker je bil čez dan itak v vrtcu, potem je bil pa zadnji obrok doma. No, in takrat je eksperimentiral - ko je končal, pa smo šli direktno pod tuš. Ampak se je zelo hitro naučil lepo jesti. Pri Urbanu pa nisem glih ziher. Je pravi pacek. On bi packal po krožniku, pa nič pojedel. Mu je prav v užitek, ko da roko v krožnik poln gresa, pol pa stiska pesti, da ven teče user posted image .

tricikel - mi ga še nimamo, pa ga mislimo tud nabavit. Enkrat v bližnji prihodnosti.

mehurčica - vi kar kompletno pridite na piknik. Bo mel Andraž več družbe.

Klaudia jaz sem tud razmišljala, ker če je res tolk hrane kot si napisala, bom jaz vzela samo dve porciji. Andraž je ful neješč, tako da bom jaz delila z njim svoj obrok. Jaz tud sama pečem torte, ampak niso glih za v javnost. Bom pa spekla muffine in jih prinesla. A sladoled imajo? Ker večji otroci si ga bodo sigurno zaželeli!

Kaj pa če bi torto naročili - če je nobena ne bo spekla. Mogoče katera pozna kako "domačico", ki bi nam spekla večjo torto, ker če jo kupimo, zna bi kar draga.

Mogoče mi bo ratal zrihtat majčke z lototipi. Ampak nič še ne obljubim. Klaudia prosim, če mi lahko pošlješ logotip na ZS.

suzanamai - v torek pridemo tud mi na Kodeljevo.

pingi user posted image - a mora res vedno moj Urban manjkat na slikcah? Saj to mi je kazen, ker sem pozabila fotkič doma.

Tolk za enkrat, se še kaj oglasi.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.8.2008 19:13:16   
VANILI
klaudija, tudi jaz razmišljam kot janja glede hrane.  Živa itak berjetno ničesar ne bo jedla, tko da jaz bom tudi samo 2 porciji.user posted image  pa saj to se lahko tudi tam zmenimo al kako. Ma jaz ne mislim komplicirat no ampak če je fajn to vedet potem naj bo tko, če pa ne pol pa naj bo to nepotrebna informacija.user posted image

upam, da se bomo meli fajn.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.8.2008 19:54:43   
suzanamai
Klaudia dobila sem naročilo od Nova10ka, vanili in Mišk. Sem ti poslala zs, pa ti preveri, da ne bo zmešnjave.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.8.2008 20:02:22   
suzanamai
Janja sem full vesela za torek, upam da se bo še katera opogumila in prišla.
Torej srečanje v torek 19.08.08 ob 11h  na Kodeljevem, v primeru slabega vremena Kolosej

Prijavljena:
- suzanamai
- janja

Glede majčk, tudi jaz sem jih že naročila, vendar bodo šele po 1. septembru, potem gredo pa v tisk. Malo sem še nažicala za razna mala darilca in imam idejo, da bi vsi oktoberčki dobili paketek po pošti na svoj rd. Se bom obrnila kar na pošto za sponzoriranje poštnine.

Sedaj pa ne vem koliko paketkov, saj nekatere od desetk niso več aktivne.

Prosim da mi javite vaše naslove na zs ali mail. Toliko kot se jih bo prijavilo, bo tudi paketkov. Če pa ima katera še kakšno možnost za darilca naj pa kar ukrepa. Baby center, direndaj in pikapolonco sem že obdelala, od špara pa še čakam odgovor. Ostali so še prosti, nekaj sem jih pa še privatuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 16.8.2008 20:05:01 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.8.2008 20:17:10   
mama06
Klaudia in suzanamai superca stauser posted image user posted image user posted image

podaljšanje porodniške - imam podaljšano do 25.12.2008, tako, da grem delat šele enkrat januarja 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa danes potepali in uživaliuser posted image

tricikel - ga nimamo in ne vem, če ga bomo nabavili

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.8.2008 20:19:45   
mama06
Klaudia - naslov moj še itak imaš, aneuser posted image ? Za copatke mislim.

suzanamai - imaš ZS

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.8.2008 20:25:13   
mama06
dojenje ponoči - se ne dojimo zadnji teden. Nazadnje se dojiva okoli 20:30 do 21.ure in potem okoli 5:30 zjutraj. Sicer se še zbuja, amapk pije vodo in zaspi nazaj

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.8.2008 21:11:03   
drobižek
Klaudia, suzanamai - sem vama poslala ZS za copatke, če še ni prepozno.

mama06 - super za podaljšanje porodniške! Zdi se mi, da sem te pred približno 14 dni videla v Mariboru. Nekaj si sicer gledala, ampak hitro šibala naprej...

mišk - hvala za link za copatke!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.8.2008 21:14:46   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Torej... pri meni ste naročile copatke:
- mama06 2x
- sanwebdra 2x
- pingi 2x
- 2ursae 2x
- majoli 2x
- mehurčica 2x
- suzanamai 1x
- jenny anny 2x
- valči 1x
- nova10ka 1x
- teka 2x
- noa1 2x
- maja zarja 1x
- tave 4x
- alina_alin 2x
- lane31 2x
- zala07 4x

Zraven dodam še:
- suzanamai 1x
- janja 2x
- mišk 2x
- vanili 1x
- drobižek 3x
- ulla 1x

In to je zdaj to!
Sem že poslala naročilo suzanamai, tako da jih ne sprejemam več.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?