Alina_alin
|
Drage mamice, moje obiskovalke: vesela sem, da ste prišle in predvsem,da ste uživali - in vaši otroci. Jaz se zahvaljujem tudi vam, da ste mi pomagale pospravit (saj veste - vsaka malenkost pomoči šteje...), popazit na Tjašo, ko sem jaz skakala naokrog - Ko je moj prišel domov je bilo tako kot zjutraj - sploh ne bi vedel, da je pri hiši bilo 7 dojenčkov, 3 malčki (kak sem jaz ponosna - smo imeli toooolko dojenčkov hrkati ), če mu ne bi povedala in potem pokazala slik. Pa še kdaj ponovimo. Ko je lepo vreme, je res super tukaj. Tak, kot je Noa povedala: da me sedaj razume, zakaj ne pridem večx v mesto: se mi ne ljubi v vročino, ko pa sem doma lahko v senci in v naravi. vedra - Lana pripelji na obisk, da poda Tjaši inštrukcije, kako se spi do 3 zjutraj v enem kosu...Me veseli zanj in seveda tudi zate. Jaz bi tudi, kot sem rekla... Noa1, torej prideš kdaj na kofetek, kljub temu, da je avtocesta do Lenarta - boš šla raje po stari- mimo mene Lane31, ja škoda, da nista prišli. Sem te še prepričevala...Stanovanje-hiša: plusi so pri enem in drugem, kakor tudi minusi. Odvisno kakšen tip človeka si. Seveda pa na žalost smo omejeni s financami..Jaz uživam v hiši in sem hvaležna staršem, da so nama jo pomagali "postavit" in si ne predstavljam, da bi bili v stanovanju. Ampak zidanje hiše je pa juhuhu projekt - sva ga dala skozi - hb takrat še brez otrok. si ne predstavljam tega dela z njimi. Res pa je, da je veliko več dela, vzdrževanja itd., pa vse za uredit je treba uporabit avto ali mestni avtobus. Hja, pri nas vozi še mestni avtobus. Torta - nisem spregledala - hm, udeležencev 50 oz. še več - kakšna torta bi bila potrebna - verjetno 1 tista velika - pravokotni pekač ni dovolj... kaj pravite? Ne upam si potrdit, da jo naredim ker: nisem prepričana ali je 1 torta dovolj...in nisem prepričana ali pridemo - mogoče vleti nepričakovan dopust...v ponedeljek-torek fiksno izvem. Suzanamai-a isto sedežno imate? Si najprej pomislila, da smo bili pri vas, kaj Mehurčica, lepe slikice. Ful si pridna, da vse dokumentiraš. Hvala vsem za komplimente za hiško.