nova10ka
|
vanili, saj bi ti jih jaz rada naročila, samo pojma nimam, katere to misliš (geko?). pa res nisem vedela za teota in zdravstvene probleme. samo glede na to, da ima krasno mamico, ki res skrbi in bi vse naredila za svoje otroke, mislim, da bo ne glede na rezultat lahko odrasel v enega srečnega človeka. ti pa, ki nas vse navdajaš z optimizmom, zberi zdaj optimizem zase, saj, verjemi, na koncu bo še vse uredu. če pa ti kaj pomaga, lahko namesto tega, da se moriš in o tem stalno razmišljaš, kar potarnaš, pojokaš, napišeš neskončno postov. vse, samo da ti je lažje. NUJNO VPRAŠANJE glede. učenje samostojnega hranjenja - na srečanju je bilo govora o tem. Zanima me, ali svoje otroke že učite samostojnega hranjenja in kako? jim date v roke polno, prazno žlico, jih učite pobirat iz krožnika... in še za tiste, ki ste to že dale čez pri starejših otrocih (2ursae, janja, jasna...) koliko časa traja, da se naučijo oz, da ni vsako hranjene tudi barvanje (s hrano) tal, sten, staršev, mize in ostalega. se psihično pripraljam na ta korak, samo rabim še mal informacij. ok, moj otrok nujno rabi brata ali sestro. jaz je res ne morem animirat cele dneve.
|