|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
14.8.2008 21:12:05   
lane31
Aha prej bi pojamrala user posted image zdaj pa imam ....sline po tipkovnici user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.8.2008 21:12:43   
mehurčica
Ja, pa seveda morem eno veliko user posted image poslat Teotu!!! Jaz sem že enkrat zaradi ene pikice zagnala tako paniko in eno ko ima na vratu..tako da Vanili, si lahko mislim kako šele more bit tebi.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.8.2008 21:36:14   
*Lana*
Čer!
Mali spi, naš ati je na gavdi, js pa za računalnikom user posted image

Za seznam:. imamo 4.zobek user posted image
Je malega 2 dni kuhalo, zdaj pa je ok.
Dejte mi povedat, a ve že imate tricikle za vaše  user posted image ? Js bi mu ga rada kupla, pa nisem našla nobenga pametnega. Mislim, da je ena zadnjič prlepla slikco, pa se mi je ful dopadel. V Bc na Koroškem imajo samo klasičen pikolo, pa mali ni stabilen not.

Sem prebrala, da ste ful uživale na srečanju. Naši korenjaki res rastejo in zlo napredujejo, so pravi asi.

Grem zdaj mal pred tv, vas pridem prebrat še pred spanjem.

LP user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.8.2008 21:40:51   
Alina_alin
Pikijakob, sem sumila, da so hlačke od Neo-ta... Bom prinesla na nasl srečanje, prav?

Čigav pa je klobuk - bež? Vedra?

Mehurčica, hvala za pohvale. Me veseli, da ste uživali. To je bil namen. Ponoči ob 4-5 je deževalo, jaz sem slišala in pol ure nisem mogla spat, ker sem se bala, da ne bomo mogli bit zunaj user posted image . Ve ste zrihtale brezvetrje (prejšnje dni je pihalo ko noro) in sončka - tak kot smo se zmenili.

Slikice - nimam jih veliko, sem bila malček bizi - malčka brez dnevnega spanja (ponavad spi čez dan) in Tjaša - in nisem sfolgala vsega podokumentirat. Drugič več.user posted image Jih porihtam in dam gor.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.8.2008 21:48:18   
teka
evo, se javim, klobuček je od maxa user posted image ga je posodil eni, pol pa sva pozabla nanj...alina_alin, še enkrat hvala za čudovit dan in vso postrežbo in oh in sploh user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.8.2008 21:57:06   
suzanamai
Jaka bogi, kako sta se pa ustrašila. Mene je kar groza, ko se spomnim, kako mi je Mai zgrmel v klet s kolesom. Imamo zunanje stopnice, okoli pa samo škarpo brez ograje in je padel s kolesom vred na stopnice. Katastrofa, no na srečo razen odrgnin ni bilo nič hujšega.

Vanili hvala za sms in klic, samo se pozabljiva kot sem, pustila telefon doma. Tam smo bili družinsko, spili kavico, potem smo pa šibali v Podčetrtek na tobogane, stvar trenutnega navdiha, saj je dol od dragega brat z družino in so rekli, da je full lepo vreme. Prav hudo mi je. A je katera za mini srečanje v začetku tedna? V sredo namreč šibamo na morje o septembrauser posted image , pa full bi mi pasalo malo našega svetovnega čveka, pa Zoja obožuje vse oktobrčkeuser posted image

Berem dalje

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.8.2008 22:10:16   
suzanamai
sori, ampak me je dermatologinja malo prestrašila glede Teotka, namreč po koži se mu veča število znamenj, ki imajo posebno iem, v prevodu nekaj z znamenji kaven barve. So malo temnejši od kože in če jih je več, se lahko pojavijo resne bolezni...

Vanili samo pozitivno misli, saj bo vse v redu, mora biti.

user posted image user posted image user posted image  joj kolk mi je hudo, še piknik bom zamudila, mogoče pa prišibava za kako urico z Zojo iz Pule, pa hopla nazaj. No wayuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.8.2008 22:20:04   
noa1
Hojla še od mene. Sicer se zadnje čase bolj malo javljam, sedaj sem se pa morala nujno.....

Na srečanju mi (nama) je bilo zelooo lepo. Res hvala Alina_alin za vso postrežbo in vse ostalo in da si cel čas tako lepo skrbela za nas.user posted image Tudi Ajša je zmazala  tvojo juhico kot ena velikankauser posted image ...pojedla je bistveno več kot sem pričakovala. Seveda, če je bila pa dobra. Moram še povedat da imate prečudoviti domek na še lepši lokaciji, v vašo teraso sem se pa tako ali tako zaljubila. Pa da še ostalim povem, da nas nisi stregla samo alina_alin, ampak nam je toaste nosila še njena lepotička Špela. Se mi zdi, da se je še David malo v njo zagledal. Še enkrat hvala za gostoljublje in upam, da ti nismo pustili preveč dela.

Naši oktoberčki so pa tako ali tako vsi po vrsti pravi cukri in tako hitro rastejo in napredujejo, da se lahko samo čudim. Pa tudi ta veliki trije malčki so bili prav pridni (vsaj zunaj)user posted image , so se kar uigrali.

Pingi: joooj....upam, da bo Jaka kmalu OK. In enouser posted image

Pa še eno user posted image Tea

sedaj pa letim, ker je v sobi spet alarm

lahko noč

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.8.2008 22:29:22   
pingi
Hej hej!

Danes je bilo res prijetno na srečanju, pa mali so lahko noreli naokrog brez da bi kdo pojedel kaj trave ipd.user posted image

Evo, sem v album dala nekaj slikc, geslo: avgust.

Janja, se oproščam, ker ni Urbana na nobeni slikciuser posted image  Pa drugič zagotovo!

Vanili, mi je hudo zate. Ampak verjamem, da ni nič hujšega in bo Teo veselo rastel še naprejuser posted image

2ursae, hvala za prijetno družbo!user posted image

Štajerke, pa ve ste imele res pravo čago!user posted image  Pa otročki vam lepo jejo, če so skupaj. Mogoče bi pa morali uvest kar eno mini menzo... Vsak dan pri drugiuser posted image

Lepo se imejte čez podaljšani vikend! user posted image
Ko bomo v službi bomo hrepenele po kakšnem ekstra dnevu s svojimi dragimi...

Lahko noč!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.8.2008 22:31:38   
sanwebdra
Srečanje Štajerk je, kot že omenjeno, uspelo v celoti ... user posted image

ALINA_ALIN klanjam se in zahvaljujem še tukaj ... me prav veseli, da smo imeli status "posebnih gostov"user posted image . Da ti je uspelo vse pripraviti ob dveh navihankah ... svaka čast user posted image ! Sita sem še zdaj, da o naši mladini ne govorim. Naj povem za vse neprisotne, da smo le 7 minut vožnje iz MB v zeleni okolici, kjer je sosed s traktorsko prikolico obračal pokošeno travo in očaral naše fantiče, na krasni parceli poleg hiše z zeleno fasado (ki je BTW moja najljubša barva) uživali v sončku in prijetni družbi. user posted image  Alina nam je postavila tak standard v gostiteljstvu, da ga bo težko presečt!

Večji otroci (David, Zara in Špela) so uživali na trampolinu, na gugalnicah, na toboganu in v bazenu, lulanju v naravi ... in še v čemuser posted image , kajne mehurčica in Alina_alin.
Ajša ima "mami fazo" in je tako Noa1 postala že pravi obešalnik. Max je tudi že dva dni tečkast, tako da sumim pri obeh na pohod zobkov. Eni je bila tokrat brez zlepljenih trepalnic (pa skoraj se je sama peljala po toboganu, ker bi kar splezala po stopnicah) - tokrat je to uspelo Ajši s solzicami. Neo je itak glavni, ko demonstrira oktoberčkom dviganje brez opore in majhne samostojne korake. Tjaša, naša peresno lahka črnooka pupa (ki se je danes cartala z manouser posted image ), še vedno najbolj uživa, ko jo kdo meče v zrak. Lan pa je danes pokazal, da se ga da zamotiti (četudi mamice ni zraven), če ga le spremenimo v letalo. Julija pa je dokazala, da se mi ni treba bati vrtca, ker se je non-stop vključila v dogajanje, in zato niti ni utegnila zadremati, ampak je omagala šele na poti domov.

Se opravičujem zaradi svoje nerodnosti (ko pa sem res), upam da je robnik preživel!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.8.2008 22:35:56   
sanwebdra
Pingi, krasne fotke ... joj, so luštni ti naši oktoberčki ... Jaka pa ne zgleda preveč hudo...

Še Teo user posted image ... Vanili, saj se bo popravilo.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.8.2008 23:23:44   
VANILI
meni bo počilo srce...
sem šla brat na youtube o tej bolezni, nevrofibromatozi...user posted image user posted image user posted image

umrla bi, če bi moj sinek to imel...user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem ničear napisat,

zato vam samo želim lahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.8.2008 23:35:54   
Alina_alin
Izvolite:
http://www.moj-album.com/album/13188016/

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.8.2008 23:41:40   
Alina_alin
Vanili,  pa ne jokat, pa saj nima tega Teo. Ne sme met. user posted image !!! Ne glej črno. Drži se, glavo pokonci in razmišljaj pozitivno!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.8.2008 23:49:58   
VANILI
alina_alin, svetoven domek imasteuser posted image user posted image

veš, težko je ne mislit... za sinčka si želim, da bi imellepo, zdravo in srečno življenje... tako kot si vsaka mamica želi... kaj me briga vse drugo...

zdaj pa grem, ker sem čist uničena..

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.8.2008 23:50:06   
Alina_alin
Sanwebdra, samo da je z avtom ok..

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.8.2008 23:52:48   
Alina_alin
Vanili, hvala. Res je, kot si napisala - to si želimo mamice. Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje. Jaz ti iz srca želim, da bo vse ok s Teotkom. Mah, saj mora bit. Pa saj ne more in ne sme bit kaj narobe. Ti se pa probaj pomirit, gledat pozitivno. Saj veš - občutki se prenašajo- tudi na otroke.
Kaj imate zdaj pregled - kdaj kje..

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.8.2008 23:58:45   
valči
Zdravo!
Copatke sem Klaudii naročila,pa prosim,če mi napišete,ste kaj brskala še druge reči na tej strani,čevlje?Jaz sem,hkrati pa sem na temi dojenček zasledila čevlje pediped-totalno navdušena in ji bom kupila,čeprav stanejo 26 evrov.Naj bo,saj bodo prvi čeveljci.Poglejte si še ostale.Ker moj Miha je imel za prve čevlje Ciciban,trdi,trdi,Lara pa popolino.Ti Pediped mi pa delujo fantastični,mehki,do konca oktobra bodo.
Kake pa boste ve kupile?Prve čevlje mislim,če že niste?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.8.2008 0:05:55   
valči
Aja,pa copatke sem zmeraj kupovala obema trde Ciciban,od 11 mesecev dalje.Ne vem,kako me bodo v vrtcu gledali,ko bom prinesla te usnjene,mehke?Takih nisem kupovala še nobenemu.

VANILI,daj se pomiri,prosim in ne mislit na slabo.Teo je in bo zdrav fantič,ki ima samo težave s kožo.Zdravniki pretiravajo.
Nina ima na hrbtu,točno tam,kjer je hrbtenica na sredini rdečo piko.Vedno,ko jo P vidi,komentira,da bi to lahko pomenilo nepravilen razvoj hrbtenica,motena motorika v bodočeuser posted image Hkrati pa,ko Nino vidi,reče,da je to le statistikauser posted image
Očitno po knjigah delajo in preveč posplošujejo.

Srečanjalepo da ste uživali,slike so krasne,vsi lepiuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.8.2008 0:24:12   
suzanamai
Vanili daj pomiri se, Teo tega nima.

Alina_Alin  sem skoraj dol padla ko sem si ogledala slikce. Imava enako garnituro, enake blazine, enako klopco....
Lepo da ste uživale, Ljubljančank pa še nisem pogledala, mi je preveč hudo, ker sem jih zamudila.

Zdaj grem pa v mižule.... Lahko noč

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.8.2008 0:28:49   
suzanamai
Vanili a si videla ole:

Če v družini nima nihče te bolezni, je malo verjetno, da je to nevrofibromatoza.
....pozabila pa sem dodati, da so depigmenitrane lise lahko tudi drugega vzroka. Pač prirojen del brez pigmenta, vitiligo, prizadet delček kože po glivicah ... Bledejše predele kože pri otrocih sicer vidimo, pogosto pa ravno ne. Če boste videli, da so ostali madeži bolj intenzivno bledi, skratka spreminjajo bravo, pojdita nazaj na posvet.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.8.2008 7:16:35   
*kinnie*
Dobro jutro!

Vanili: user posted image user posted image , močno držim pestke, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz si tudi vsakič, ko ju pogledam rečem, samo da bi bila srečna.....to so res iskrene želje!

Alina_alin: waaaw....super hiška in lokacija!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.8.2008 7:19:25   
*kinnie*
Evo, moram še mal pojamrat....vsa poskočna, kakor sem (user posted image ), sem si poškodovala koleno. Ojej boli kot hudič.....zdaj sem pa dobra za kar nekaj časa user posted image user posted image user posted image boli boli.....

Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.8.2008 7:27:17   
*kinnie*
Valči: Jaz redko kaj kupim, če ne vidim....probam...saj vem da pri določenih stvareh se kaj dosti ne da zgrešiti...no, čeveljčke bom kupila v trgovini, da jih mali lepo proba, da vidim, da so res primerni zanj....materiali, oblika, trdota čevlja...user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.8.2008 8:23:27   
vedra
Dobro jutro, pa sem mislila da sem prva...

Spali smo do 3.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  izgleda da so ga punce pri Alin tako izmučileuser posted image  sedaj samo džim pesti da bo še kdaj tako.

Tudi jaz sem še vedno pod vtisom včerajšnje lokacije in postrežbe...mi je bilo kar težko ko se videla kako se je naša gostiteljica z nami pomučila in seveda velika hvala, ker smo res uživale

Danes pa je treba menda izkoristit dopoldne, ker popoldne je napovedano slabše vreme!

Vanili - držim pesti.
Sama imam vitiligo, ampak se je pojavil okoli 25. leta in je zelo redko da se pojavi že pri tako malih otocih, tako da verjetno le ni to.

pozdravček

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?