|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
14.8.2008 8:09:57   
Jenny Anny
+kinnie* tale od tvoje tašče je res zmagovalnauser posted image

vanili od kje si že ti? me že enmalo skleroza daje (da bom vedla kje kupit holle kašice) naša ima full rada proseno z mlekom.

srečanje naju žal spet ne bo, mava očija doma. smo bili včeraj v logarski, je blo res full lepo, pol smo šli pa še 1h hodit do slapa Rinke, sva imela tamalo v ruzaku in je res ful uživala. Smo se pa peljali čez Černivec; katastrofa, kolko škodeuser posted image

No danes pa še ne vemo kam jo bomo odrinili, ampak nekam ziher

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.8.2008 8:53:31   
lane31
Jutro........lepo se imejte na srečanju štajerke in ljubljančanke

Britje moških........pri nas spada to zraven kot umivanje zob user posted image

Mišk......super za masažo in razvajanje....Mehurčica je tudi bila ,če se ne motim pa nič ni pokomentirala

Torta.......bi morda kera bolj vešča kaj vkup spacala user posted image ......pa vsaka pač nekaj malega zraven prinese -ala čips ,kekse ali pecivo........no se kera javi za tortico narest....Alina jih veliko napeče user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.8.2008 9:08:46   
VANILI
jutro mamčice!
jaz sem zdaj v Lj in me zanima, glede na to, da je bil dež tudi tu, a se še vedno dobite na <kodeljevem<??!!

pa glede na to, da zihr še vse spiteuser posted image , a mi lahko ena, ko mam mojo tel., pošlje en sms, da bom vedla.

hvaal in se vidimo, slišimo, beremo...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.8.2008 9:25:40   
2ursae
ja, mene tud zanima, a Kodeljevo velja ... pa plis, zmenimo se do desetih, ker takrat jaz odrinem od doma user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.8.2008 9:25:50   
mehurčica
Lane31 ja, sem bila na Hot chocolate. Pa sem bila kar presenečena nad tretmajem. Sem mislila, da bo več masaže. Me je najprej samo namazala z navadnim oljem, potem z vročo čokolado, pol me je pa zavila v folijo in šla ven. Po 15min se je vrnila, me odvila in rekla, da se lahko grem stuširat.user posted image Na srečo sem dovolj gibčna, da si tudi po hrbtu pridem povsod z rokami, če ne bi šla napol čokoladna domov. Sem pa ji povedala, da me ponavadi išijas zgrabi, če dolgo ležim na hrbtu pa mi je samo dala brisačo pod noge....mislim...bi mi valda bilo bolj udobno na trebuhu ležat...eh...

Srečanje 23.: Klaudia, jaz še javim, če pridemo vsi 4 ali samo midve. Moj se je končno strinjal, da gre zraven, ampak na žalost verjetno ne bo šlo...user posted image Je treba malo poračunat...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.8.2008 9:47:37   
janja
Kva a še vse spite? Ljubljančanke mislim. Jaz tud gor čekiram, a bo Kodeljevo, al ne. Vreme je mal čudno. 

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.8.2008 9:56:56   
janja
Evo ljubljančanke, sprememba lokacije - KOLOSEJ ob 11h oz ko pridete. (Ker je napovedano zelo nestabilno vreme, pa tudi teren na Kodeljevem je razmočen).

2ursae - a lahko obvestiš še Miško1?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.8.2008 10:08:07   
2ursae
janja - bom user posted image . se vidimo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.8.2008 10:15:50   
jasna
Hojla punceuser posted image

Smo z dopusta že dober teden, pa sem čist ven padlauser posted image . Ljubljančanke - se vidimo danes, z ostalimi pa več zvečeruser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.8.2008 12:00:47   
lane31
Mehurčica......in to naj bi bila masaža user posted image to je pa res škoda denarja

te bom še tesneje

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.8.2008 16:08:39   
VANILI
oj..
danes sem bila pa ful fajn družba na srečanju, a ne...user posted image

sori, ampak me je dermatologinja malo prestrašila glede Teotka, namreč po koži se mu veča število znamenj, ki imajo posebno iem, v prevodu nekaj z znamenji kaven barve. So malo temnejši od kože in če jih je več, se lahko pojavijo resne bolezni...

in sem jo s srečanja še enx klicala, zdravnico namreč, pa em je sestra dala na hold za 50 minut, matr kak bo račun... no, potem me je zdravnica malo potolažila, a vseeno... eš vedno me malo skrbi...
upam, da bo vse ok, navsezadnje z mojim malim mišekom...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.8.2008 16:09:52   
VANILI
no, vseeno sem uspela prečekirat male oktobrčke in ne morem verjet, kakšni so že!!! Pravi mali korenjaki in korenjakinji-
več pa zvečer ..
no ali pa na hitro, pa ne zamerit, če bom katerega spustila, ker se mi mudi pa še raztresdena sem.
najrej sem vidla Bora, kako luškan, že kar malo odrasel fantič zgleda! Laski so mu porjaveli, pa zelena barva učkov tooook tolče ven!! En hip se je kar zgubil emd nogami mamic, pa nobena ni bila prava...

tjaša me je presenetila, kako lepo je banano in deluje tko, premišljeno in pametno. <pa ful ma fajn frizuro, tako moderno!

urban in elian jo šibata naokoli kot dve hudi mravljici, v resnici pa sta dva tornadota!

jaka ma tko fajn čupo, laski so mu še bolj posvetleli in zel.lo goste ima. Pa v tistem pajacu je prav zažigal, frajerček mali .

neli - ja kaj hodi kot velika, pa luškana je še bolj!

martinu so tudi laski posvetleli, pa tudi ga prepoznaš po plavih učkih na kilometre. pravi cukr.

suzanamai in tave- sta bili pogrešani.

saj pravim, za ostale se opravičujem, ker pol sem bila prak+tično na telefonu in čist zamorjena ostali del srečanja. in za nobeno družbo.

ok, zdaj pa šibam za jest malemu naredit, pa se pol kaj zvečer morda slišmo

< Sporočilo je popravil VANILI -- 14.8.2008 16:19:45 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.8.2008 16:44:21   
VANILI
maks. ja kako sem lahko pozabila maksa, ko je hud frajerček, tako srčkan, pa še podobne hlaeč sta jima mamici nadeli

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.8.2008 16:45:29   
VANILI
ša živa iz kelti se nič ne javlja...

< Sporočilo je popravil VANILI -- 14.8.2008 16:54:46 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.8.2008 16:49:52   
janja
vanili - ti je oproščeno. Mene bi tud skrbelo. Boš pa drugič boljše volje, pa še kak večerni post napiš.

Živa je šla pa k mami.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.8.2008 16:55:54   
VANILI
o janja, sem te ujelauser posted image .
uživaj na morju.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.8.2008 18:39:43   
mišk
Tako. Otročiča sitnga sem končno spravla spat. Dans ji nekaj ni pasal. Je bla kar sitna na cajte. Pika na i pa je bila, ko sva se šli pred spanjem tuširat in se je drla ko jesihar, samo da sem odprla vodo!user posted image  Ne vem od kod sedaj kar naenkrat strah pred "bobnenjem" vode? Mogoče je blo to samo danes, ko je bla že tko al tko razdražena.

Razmišljam kam bi se jutri dal, ko je praznik. Malo me mika kakšno kopanje. Ali pa preprosto samo lenarjenje in kosilo pri moji mami...user posted image  Najboljš, da gremo na Brezje na božjo pot. Hecam se!user posted image
Julija, vse najboljše!!!user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.8.2008 19:30:00   
majoli
vanili; verjamem, da te ful skrbi, samo probaj, da te ne bo preveč. Kako že gre pesmica- don't worry about your trouble, if you worry you make it double. user posted image za teotka, da bi bil zdrav!!!!!!!!!!!!!user posted image pa za njegovo mamico.

Ja, na srečanju kar težko slediš dogajanju. Super so naši dojenčki. Je pa meni najbolj zanimivo opazovati kako so si različni. Eni ful raziskujejo, eni se radi družijo, nekateri so bolj samotarčki in se zabavajo po svoje. Naš Maks je trenutno obseden s stanjem ob vozičkih in raziskovanjem njihove vsebine. Danes se mu je to celo obrestovalo, je našel vrečko sladkorja in veselo papcal. V glavnem, našega najdete ob vozičkih ali pa tam, kjer se je user posted image . Je bilo pa luštno v koloseju, ker so se res lahko fajn igrali, bili na suhem, toplem in mehkem.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.8.2008 19:34:11   
mama06
Čer!

Vidim, da ste se vsi imeli super na srečanjuuser posted image user posted image user posted image

alergolog - danes sva imela kožno testiranje in ni alergičen na nič. Tudi na KM ne, ampak mleka še vedno naj ne je, saj je lahko prehodna faza in se lahko razvije kaj hujšega. Ampak jaz sem optimist in z dragim sva bila rezultatov zelo veselauser posted image

Grem pred TV, ker ponoči spet nisem mogla spat in sem dežurala od pol dveh do 5-ih.user posted image user posted image

eni - čestitke za prvega belega korenjakauser posted image user posted image user posted image

julija - madonca si že stara - jokeuser posted image user posted image user posted image . Mi bomo tretjega komaj 10Muser posted image . Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 14.8.2008 19:35:22 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.8.2008 20:45:56   
Alina_alin
Štajerke, ena je pozabila oranžne kratke hlačke in bež klobuk. Javi(ta) se, da vem, komu naj ob priliki, ko se spet vidimo, vrnem.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.8.2008 20:55:39   
nova10ka
evo, srečanje je bilo super, tko kot je vanili omenila, naši cmoki so prav lušni, pa vedno večji. meni je najbolj ostal v spominu elian, ki je tako šibal v svojem zelenem bodiju :) sem rekla kasiji, da ga mora v modro oblečt, da bo pol ko modri dirkač user posted image bor je itak carski, ima seveda boljšo frizuro od mene - 2ursae, morš mi povedat kje ga strižeš, da še sebe tja peljem. martin ma pa take plave oke, da te kar kap! tjaša ga je kar gledala dol iz vozička. pa še tolk lepo je navezan na mamico. urban - hihi - ga je mamica enkrat dol po toboganu spustila, pol je pa skoz gor plezal. boste mogli enga za domov nabavit. jaka - še en frajer, bojne rane niso prehude. sem se čist zaljubila v njegov hotsling, moram nujno še enga otroka narest hitr, da si ga bom lahko nabavila. potem valda še kai, ki je mogel probat vsa kolesa, če se vrtijo. neli je še ena taka pupa, ki ima oke, da te kap. je prišla do mene (btw lepše hodi od mene), obstala in me pogledala, kot da bi hotla nekaj povedat. resno. sem mislila, da me bo vprašala kolk je ura al pa če imam kak piškot al pa kaj. teo je tudi en takle luškanček, dans svoje pozornosti sicer ni namenjal tjaši, samo verjetno zato, ker je bila mal tečkasta.

ma, sem čist not padla z opisi, pa sem mogla kar do konca vse napisat. drugač sem imela čist drugo tematiko posta v mislih. bom pa kasneje še tisto dopisala. upam, da nisem koga pozabla, če pa, mi pa pilsplis ne zamert.

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 14.8.2008 20:56:15 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.8.2008 20:58:08   
*pikijakob*
alina_alin kr. hlačke so od Nea

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.8.2008 21:00:27   
Alina_alin
Vanili  držim pesti, da bo vse ok s Teotkom. Verjamem, da ti je hudo. Tukaj nas imaš, desetke, da te potolažimo. Saj bo vse ok. user posted image user posted image user posted image
VAnili, nova10tka lepo je brat vajine opise otrok s srečanja.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.8.2008 21:06:12   
mehurčica
Alina_alin, danes je bilo pri tebu SUPER! Hvala za vso pijačo in jedačo...NJAMI - muffini, pecivo, toast, sveža limonada, zelenjavno mesna juhica za naše user posted image (Eni pojedla kakih 2dcl), tavečji so glodali smokije, bobike,... V glavnem, ne morem prehvalit. Hiška je prelepa in vsa okolica..jaz bi tudi. Ah...kaka terasa fajna.... Pa barva hiše tudi..user posted image Eh, boljše da neham...user posted image Bom Lane31 naredila take lušte, da se bo zasekirala, da ni mogla prit.user posted image

Čakamo na slikice!

Ljubljančanke, vidim, da ste se tudi ve imele lepo. Je deževalo, da ste bile notri? Jasna, lepo da si se malo javila po dolgem času!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.8.2008 21:10:47   
lane31
Kje pa poročilo z štajerskega konca user posted image user posted image user posted image

Je prav fino prebrat opise otrok ,si jih kar predstavljaš.......še malo pa se vidimo....jaz že komaj čakam user posted image

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?