Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
vsaj prej ne...

pa ne mislim v slabsalnem smislu...
..pa še danes me srce boli, ko se spomnim nanj, smo včeraj šli na ogled 3-sobnega stanovanja v Kisovec. Stanovanje je res zelo veliko (82 kvadratov) plus trije balkoni
... oprema; kopalnica nova in lepa, potrebno samo kako omaro not vržt in je kul, potem spalnica mi je všeč in jo ne bi menjala.... otroška soba je za začetek uredi... bo pa itak moj ati naredil Danaji sobico po izbiri, ker je mizar.. Samo kuhinja in kopalnica je pa za **** grdo... tiste stare omare in vse zdelano..sam sem takoj povedala, da če bi najeli bi vrgla to ven in po svojem okusu pohištvo not, ker se hočem počutiti domače in ne, da bi me odbijalo vse.....
za stanovanje. Po internetu mal ikeo počekiraj.