|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
24.8.2008 23:26:51   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
pikijakob, kako niso vredu slikce? Super souser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.8.2008 23:29:49   
jasna
Sem dodala še nekaj fotk, vendar samo tiste, ki jih drugje nisem videla. Ostale se podvajajo...
http://desetke007.moj-album.com/album/13307847/

< Sporočilo je popravil jasna -- 24.8.2008 23:30:53 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.8.2008 23:36:09   
VANILI
pikijakob, kje je kaj motno?? ok, par tistih v gibanju, sicer pa - zelo lepe fotke! Na eni je celo moja rit, v vsem svojem sijaju in bliščuuser posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.8.2008 23:37:18   
VANILI
nova 10ka, a si mogoče mislila prit na piknik, ko si me klicala?sem te klicala nazaj, pa se nisi javila. No, če si še na morju, uživaj!!

kašice še vedno ponujam!! pa kaj jih noben več ne jeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.8.2008 23:43:31   
VANILI
pingi - si bila pogrešana na skupinskih fotkcah!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.8.2008 23:47:04   
Pandica
Hello mamčice!

Pogledala slikice, vse ste luštne mamice, naši oktoberčki pa so itak najlepši user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.8.2008 23:48:39   
Pandica
Aja, ko sem vidla na posnetku kako Neli od Jasne pleše me je skoraj kap user posted image

Neli bravo, res si prava asica user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.8.2008 23:50:07   
Pandica
VANILI    zdaj pa grem še tebi odpisat na zs user posted image  

Čas bi že bil, kajne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.8.2008 23:50:39   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
kašice še vedno ponujam!! pa kaj jih noben več ne jeuser posted image

Julija poje vse user posted image ... vendar mi smo v Mariboru doma ... tako da bo verjetno lažje kateri ljubljančanki dostaviti!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.8.2008 0:14:37   
Pandica
VANILI  imaš dostavljeno zs oz. roman user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
25.8.2008 0:15:55   
Pandica
Kje pa sta Suzanamai, pa Micla? Ju pogrešam.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.8.2008 0:15:56   
živa
Čisti računi, dobri prijatelji, a ne user posted image . 700 : 33 = 21,25, zaokroženo navzgor, po odrasli osebi. Če je to ok, mi, Klaudia, prosim pošlji na ZS št. računa, da ti nakažem, oz. sporoči, če prideš v četrtek na srečanje, če ti ni prepozno, da ti prinesem(o) - oz. enako velja za vse druge, ki ste prijazno založile, kakor se boste pač zmenile med sabo. 

Slikce so pa super, od vseh user posted image ! Mi smo itak pozabili fotoaparat user posted image .

Evo, jaz grem spat ... kolikor mi bo moj čvergo blagovolil nameniti noči user posted image .

Lahko noč,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.8.2008 0:49:41   
Pandica
Nočko  user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.8.2008 1:03:24   
VANILI
pandica, hvala za zs!user posted image torej , nisem na ignoreuser posted image user posted image

zdaj pa grem spat.

sanwebdra - če bo šel kdo v Mb iz Lj, ti dam kašice po njem, sicer pa...

lahko nooooooooočuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
25.8.2008 1:27:04   
Pandica
VANILI   ajde, grema spat, že zdavnaj sma napisali lahko noč   user posted image  user posted image  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
25.8.2008 7:38:55   
VANILI
dooooobro jutro mamčice!

kasija- si dobila fotki?? Če ne, ti pošlem še 1x, sem bla že malo blentava včeraj zvečeruser posted image

danes in cel teden bo morda zadnji teden moje porodniške, mogoče že danes zvem glede službe. No in bosta oba otroka z mano, nič ne bom tašče rabila, sploh ne, ker je včeraj, ko smo zvečer šli na en obisk in je Živa v avtu tulila, ker ji niso bile všeč hlače, ki sem ji jih oblekla (da ne bo pomote, dala sem ji na izbiro 5 hlač - nobene ok, ona bi krilo...) - no in je že prilezla ven sprašvat, kaj joka, pa ji je moj lepo razložil, da jo nič ne briga, pol se je užaljeno obrnila in zamrmrala, da sva sitna, pol pa on njej, da je ona sitna. Mislim, dejansko, kaj jo briga. Uf sem bla jezna. Firbc babji. grrrrr
no, tako da ta teden bomo probali izkoristit, kar se da.

lep dan nam želim vsem skupaj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.8.2008 8:07:51   
mehurčica
Se opravičujem, ker sem očitno tudi jaz naredila celo štalo z mojo prijavo na piknik. Čeprav sem povedala, da bom imela hrano s sabo(sem imela 2 sendviča in 1,5l vode...kapučino mi je plačala Sanwebdra - mi je žel, da sem ga spila in Eni je iz njenega krožnika pojedla par mini koščkov mesa in krompirčka), me bodo sedaj ene sigurno grdo gledale, če ne bom plačala... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...lepe fotke.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.8.2008 8:12:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Se opravičujem, ker sem očitno tudi jaz naredila celo štalo z mojo prijavo na piknik. Čeprav sem povedala, da bom imela hrano s sabo(sem imela 2 sendviča in 1,5l vode...kapučino mi je plačala Sanwebdra - mi je žel, da sem ga spila in Eni je iz njenega krožnika pojedla par mini koščkov mesa in krompirčka), me bodo sedaj ene sigurno grdo gledale, če ne bom plačala... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...lepe fotke.

Mehurčica, kolikor jaz razumem pa tole ni čisto nič letelo nate, ampak jaz iz seznama razberem, da to leti na osebo št.7

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3543
25.8.2008 8:13:38   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

me bodo sedaj ene sigurno grdo gledale, če ne bom plačala... user posted image

Ne se sekirat zaradi tega. Sama sem se že dolgo nazaj nehala ukvarjat s tem, kar si drugi mislijo. S suzanomai sva zmenjeni. Edino mi je žal, da na koncu ti res nisi nič jedla in pila user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3544
25.8.2008 8:16:09   
Klaudia
aja mehurčica, pa še nekaj sem opazila šele doma. Eni je v stolčku slikana samo enkrat user posted image , pa še tam joka. Škoda ker je nismo kasneje slikali še enkrat... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
25.8.2008 8:25:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Sama sem se že dolgo nazaj nehala ukvarjat s tem, kar si drugi mislijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.8.2008 8:33:29   
tave
Jutro!

Najprej en pozdravček. Tudi mi smo faj preživeli vikend. Itak se je sam jedlo in pilo. To je bilo čez dan, ponoči pa ko so otroci zaspali pa mama in ata švis ga žurat. Zjutri pa valjda čist fertik k sem že iz forme. No pa smo tud to preživeli.
Vidim oz. berem da ste se mel fajn na pikniku. Žal mi je da vas nisem mogla spoznati - še vseh ostalih, ki se še ne poznamo. Pa kako drugo priliko. Tudi slike sem si pogledala. Res tile naši oktoberčki so ful vsi lušni.
Ja glede hrane oz. pijače pa mi je žal da je prišlo do tega. Klaudija, vem kako se počutiš. Za drugič se bo vedelo kako in kaj. Vse bo treba takoj doreči, da te pol ne more gostilničar nategnit.
Zaenkrat toliko od mene.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.8.2008 9:16:52   
VANILI
samo še enx se oglasim glede piknka. punce, ne pustit, da izpademo kot kure. Saj je zmenjeno. Kar je bilo, je bilo, za nazaj nima smisla debatirat, plačale bomo, kot je klaudija predlagala in to se mi zdi edino pošteno in fer. sicer bomo resnično začele smetit s temi kdo-koga-zakaj-kdaj. Vrzimo čez ramo, poravnajmo dolg in se raje posvetimo lepim spominom, nam bo vsem bolj fajnuser posted image
mehurčica, ti si že od začetka povedala ,kako boš naredila in ti sploh nisi tu noben problemček! Meni je edino žal, kot sem že rekla, da sem premalo mela časa z vsako malo poklepetat.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 25.8.2008 9:18:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.8.2008 9:19:21   
VANILI
mojga Teotka pa sploh ni na stolčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
25.8.2008 9:31:59   
VANILI
flashback piknik: teka, a veš kaj imava z Zaro skupnega? Obe najina očeta kličeva očka. Torej jaz nikogar drugega ne poznam, ki bi tako klical očeta. Zara je prva! Sploh tle v naših koncih so atiji, tatiji, očiji. Ampak očka - to pa je redkouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?