2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek 2ursae - mislim, da sem te danes videla v baby centru s celo družinico. Saj poznam te ne, samo iz slikic. Sem pa 99.9%, da si bila ti.V kleti pri avtosedežih. Mi smo ga danes kupili - Romerja. Je drag, ampak v primerjavi z ostalimi veliko bolj udoben za otroka. ja, smo bili mi . A danes ste kupili? Se je splačalo, ne . Jaz sem še vedno kar mal jezna na okoliščine - mi smo sedež kupili že v sredo, danes smo ga le prinesli zamenjat, ker smo se odločili za drugega - in seveda, akcija za nas ni veljala , plus, da smo doplačali 49€ (smo vzeli boljši sedež), kar pomeni, da smo za las sfalaili bon za 10€. Mart . če bi prej vedela, da bo danes akcija ... pišuka (saj bi rekla kaj bolj krepkega, pa ne smem ) . Naj povem, da mi moj zdej skoz čez ramo gleda, kaj pišem in kaj ve pišete, prej se mi je pa sam smejal, ko sem prižgala RR . je čisto drugače sedaj, ko vas je spoznal. Skratka, fajn je bilo, sem zelo vesela, da sem spoznala tudi štajerski konec in tud še par "naših", ki jih do sedaj še nisem. Kakšen vrtec smo imele, najboljš je bilo, ko samo jih dale na tla za skupinski foto : par trenutkov so debelo gledali, pol pa eni v jok, drugi pot pod noge, tretji hop po igračah ali po sosedu , mamice pa nič časa, sam na sprožilce smo pritiskale - skratka totalna zmeda. Za počit. nočko, sem res utrujena, kaludija, super si , kapo dol tebi in tvojemu , sem vesela, da je si naša