|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
22.8.2008 15:03:51   
Alina_alin
majoli, vesela sem, da se ti je tako lepo izšlo. In da te je Maks tako lepo pocarkljal. Jaz sem zadnjič brala dnevnik od Špele - vsak dan sem napisala - kaj se je zgodilo, kje je bila itd. No in sem prebrala: 1 dan preden je šla  v varstvo- mi je zvečer tiščala v roke dudico in mi zapirala pest. Tega nikoli še ni naredila. Itak je bila duda njena.Kot da bi vedela - verjetno je čutila, da mi je hudo in mi je hotela dat za tolažbo NJENO dudo... si mislite - mami bi šla 1.v službo po porodniški z dudo od malčice...user posted image , malčica bi se ji kar tak odpovedala...user posted image Mi je blo še bolj hudo...pa toplo. Ko sem pa včeraj to prebrala, pa je srček delal tika taka veliko hitreje.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
22.8.2008 15:44:56   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pikijakob-hlače sem dala Teki, ki ti jih bo posredovala. SE bosta verjetno prej videli, kot midve. Nama danes ni bilo usojeno...user posted image

Najlepša hvala. Še enkrat se ti opravičujem.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
22.8.2008 17:53:17   
*kinnie*
Verjetno je že bilo napisanouser posted image user posted image , se opravičujem....kdaj je jutri piknik?

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
22.8.2008 19:44:18   
VANILI
kinči, od 12 do 13 se zbiramo. Ob 13 se začne požrtija (kar verjtno za 13 eur na osebo bouser posted image ). in potem zabavauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
22.8.2008 19:53:50   
*kinnie*
Vanili user posted image user posted image user posted image hvalaaa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
22.8.2008 19:55:09   
Pandica
Bejbe lepo se imejte ju3 na srečanju, lepo vreme vam želim in veliko se slikajte, da nam boste pol lahko pokazale slikice user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
22.8.2008 20:37:16   
mehurčica
O, vidim da sta imeli Alina_alin in Vanili včeraj čvek session.

Janjine slike: lepe, itak. Dojenčki res niso nič kaj več dojenčkasti.user posted image Nekateri bodo septembra že malčki.

Kaj misli jutri res deževat??? user posted image user posted image user posted image Zaenkrat v MB kaže tako, kot da bo še cel teden sonček sijal. Pa vročina..uh..

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
22.8.2008 21:04:00   
VANILI
oj mamčice!

evo moj je še na rojstnem dnevu v SGuser posted image teo spi, zdaj se bova z živo spravli pečt za jutri. prej je v stanovanju odprla dežnik in sem zavpila, da naj zapre, da ne bo jutri dež!user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3433
22.8.2008 21:06:34   
VANILI
alina_alin, ful lep dogodek s Špelo!!user posted image  in pol naj kdo reče, da ti mali še ne razumejo. ma razumejo, še bolj kot mi sami, se mi včasih zdi!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
22.8.2008 21:38:27   
*kinnie*
Dober večer.
Sem komaj ušla od knjiguser posted image user posted image ( sem se po dolgem času spet mal spravila za knige-ampak se ni za bat, da bi bil celo efektuser posted image )....direkt na RR mal pogledat, kaj se tu dogaja, pa vidim da vas/nas je tu bolj malo....

Jah nič, se grem nazaj učituser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
22.8.2008 21:48:20   
miska1
Zivjo punce,

zadnje case sem res bolj malo gor. En dan nazaj sem imela hud glavobol, pol sem pa ves vecer do polnoci bruhala. No, pol sem se pomirila in zaspala kar na fotelu. Tko, da sem se don omoticna malo. Nevem a je bil virus al kaj.

Glavno za jutri, da povem, da se ze veselim, da vas vse vidim user posted image Tudi Štajerke. Verjetno bo to tud eno izmed zadnjih srečanj.

Lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 3436
22.8.2008 21:58:06   
2ursae
klaudija, podatki za seznam: Bor pri 10 mesecih: 10290 g in 75 cm.

Se že veselim jutri user posted image .

kinnie, jz tud marš za knjige user posted image  ... v svojem trpljenju nisi sama user posted image .

kje pa je kaj skuštrana?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
22.8.2008 21:59:42   
Klaudia
majoli - denar sem ti nakazala danes.

A bi lahko katera jutri prinesla antilop stolček? Fajn je ker ima mizico in lahko vsakega posebej posadimo noter s svojim muffinom na mizici... naš je pa žal v Tržiču. Drugače bi ga jst pripeljala.

alina_alin - sem ti že zjutraj napisala pa me je ven vrglo user posted image . Vglavnem odločila bi se za drugo odločitev. Prijateljstva ji v prvem raredu ne bo več tako težko sklepat. Sama sem hodila v vrtec v Lj, v OŠ pa na Škofljici in mi je bilo vse novo, ampak mi je bilo to v prednost. Ker nisi popredalčkan v eno izmed 3 skupin user posted image  Pa še za Tjašo boš imela zastonj če bosta v istem. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
22.8.2008 22:06:22   
2ursae
klaudija, naš antilop nima mizice user posted image  ... a tvoj jo ima?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
22.8.2008 22:20:03   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

klaudija, naš antilop nima mizice user posted image  ... a tvoj jo ima?

Seveda jo ima. Smo jo zraven kupili.

user posted image

BEL ANTILOP
RDEČ ALI MODER ANTILOP
PA ŠE MIZICA

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 22.8.2008 22:25:19 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
22.8.2008 22:22:31   
2ursae
aha, pol moj ne pride v poštev user posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
22.8.2008 22:31:54   
sanwebdra
Komaj čakam jutri ... vas preberem še zjutraj!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
22.8.2008 22:34:37   
živa
Hoj!

Nisem na tekočem, vidim pa, da jutri piknik je, Antilop pa lahko jaz pripeljem.

Torej, naj me kdo popravi, če kaj sfalim: zbiranje od 12h do 13h, ob 13h kosilo, v Podgradu na levi strani, preden se zavije v Besnico, denar prinesemo s sabo. Še kaj?

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
22.8.2008 22:41:11   
Alina_alin
Ojla,
samo, da vam zaželim, da se imate jutri super. Sicer v to ne dvomim, itak, da se boste imele. Naj  vreme ne kiksa. Meni je žal, da ne pridemo jutri, ampak na dveh mestih ne moremo bit. Glihkar sem nas spakirala, jutri krenemo in do torka smo na mini počitnicah. Tudi  mi bi radi imeli sončka, pa glih ne kaže najbolje.
Ve se pa lepo poslikajte, pa vas v sredo preberem. Seveda bom že prej kaj pošpionirala, če se bo dalo.user posted image
Klaudia, vanili, hvala za nasvete in vajina mnenja. No, sem se tako tudi odločila. Torej, lahko bi jo prestavila sem, kjer bo hodila v OŠ, sem imela možnost - vendar v skupino, kjer je slabša vzgojiteljica. Tista skupina, ki pa je ok vzgojiteljica, pa je polna. Odločitev sem sprejela: v tem trenutku mi je najpomembnejša dobra vzgojiteljica (baje ima najboljšo), kot pa lokacija (blizu oš,kjer bo hodila).

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
22.8.2008 22:46:16   
VANILI
alina_alin - no vidišuser posted image

vsi: mi smo meliprejšnji petek kao veselico pod kozlcem. je grmelo, padalo in ne vem šekaj, ampak je bil tak žur, da je blo super in je bilo vreme drugotnega pomena. Čeprav, tko mimgrede, so igale Vesele Štajerke (no jaz ne poznam te muske, a vem, da so se tko imenovale, ker je pisalo gor) - no in jim je skurlo frštekarijo, pa tudi nekam medle so ble. Sem mislila, da ti narodnjaki bolj hop-cup znajo folk na noge spravt. No, mi smo emli super družbo in še teeko je bil pokonc do 11, čist naspidiran.

hočem rečt, da vreme bo, mi se bomo meli pa fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3445
22.8.2008 22:56:12   
VANILI
user posted image blond vprašanje:

torej, lane31 in kinnie, hvala za informacijo, ampak ali to pomeni, da tudi tisto porodniško vlečem še en mesec, mislim, ali bom dobila plačo?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
22.8.2008 23:02:28   
Alina_alin

Vanili-
po moji razlagi JA. Saj lahko pa odstopiš porodniško dragemu... Hočem rečt, ni nujno, da jo imaš ti v celoti - greš na šiht, pa bo mož doma na porodniški. To se tudi da... Sicer dvomim, da imaš tak interes...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
22.8.2008 23:08:18   
Alina_alin
Kaj vse pečete mafine ali se frizirate za jutri? Tukaj pa nobene za počvekat...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3448
22.8.2008 23:12:34   
VANILI
alina_alin, jaz bom prišla v petkah in z novim parfumom....

ja, v drugem življenjuuser posted image

lase sem si oprala v sredo in se mi jih anes ne da
prišla bom pa v trenerki, ker se ponavadi napacam in umažem na piknikih.
zdaj pa grem še sfrizirat kokosove kocke, živa me že čaka s kapo in predpasnikom

Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.8.2008 23:23:53   
Alina_alin
Živa  je taka ponočnjakinja. vauu. Predpasnik za otroke - ja, kak mi je to znano. Naša ima tudi zmerom gor predpasnik..ko mi pomaga.
Danes sem pakirala stvari. Ati je bil zadolžen,da pazi na otroke. Malčica valda, da k meni klizne. In me vpraša: Mami, kaj ti lahko pomagam (pri pakiranju). Sem bila tak vesela - sem ji dala male naloge in je bila ta glavna. Kak uživajo malečki, ko kaj pomagajo in se počutijo pomembne. Kar pol metra zrastejo, ko jih še pohvališ.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?