VANILI
|
valči, kar hudo mi je, ko berem, kako je na kmetiji. Meni je včasih že hudo, ko kaj običajnega delam okoli hiše, pa nisem s tamalim. Ampak to mi ni všeč, ko praviš, da se ojiš, da bosta pregorela. Upam, da se tudi tvoj tega boji, ker če on tea ne opazi, se ne bo nč spremenilo. Mislim pa,ko bo stavr dozorela, bosta nekaj ukrenila, da bo bolje. Ne vem, kaj, ker vas ne poznam, ampak ponavadi tako stvari delujejo. Pazita na svoje zdravje, ker otroci vaju rabijo, zdrave in fit. Tudi meni se zdiš svetovna mamica, vse to folgaš, ni čudno, da ti kdaj živci popustijo. Če maš možnost, si privošči jogo. Jaz si jo bom letos, da spet najdem stik s sabo. No, ali pa kaj drugega, kar te bo sprostilo. Ampak, sajvem,ka neka blebetam, ko ne vem, kako je renici življenje na kmetiji. ma vseeno držim pesti, da se boste porihtali. Ja, pa ko otroci zrastejo, boste pa lahko veliko skupaj, ko se kaj dela na njivi, pa po svojih močeh pomagajo -se bolj igrajo, pa živite v stiku z naravo... to pa je tudiveliko vredno. izkoritite morje in si privoščite biti skupaj 24 ur na dan!!! alina_alin - tudi vi uživajte in se načofotajte!! jaz še oprerem posodo, pod tuš in drnjoh-drnjoh. lahko noč