|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
25.8.2008 9:37:10   
VANILI
danes pamoje tašče ni.

kadar tašče ni doma, bučarji plešejouser posted image user posted image user posted image user posted image

pikijakob - neo je pa tud faca!! kakšn mali frajerček, kako že šiba!!user posted image user posted image   pati si tok luštna mamica! milina sije iz tebe

< Sporočilo je popravil VANILI -- 25.8.2008 9:38:27 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.8.2008 9:41:53   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mojga Teotka pa sploh ni na stolčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa ste bili? Sem zdaj vidla ja. user posted image  Pa Jaka od pingi tut ni, ker so prej šli.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.8.2008 9:47:10   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Sama sem se že dolgo nazaj nehala ukvarjat s tem, kar si drugi mislijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, veš kakšna bi bila, če bi se nervirala.
"20 let stara, pa že noseča, a res ne pozna kontracepcije, pa zihr mu bo otrok podtaknila, da ne bo šu z drugo... pa tak velik avto s temnimi šipami majo, zihr se z mafijo al pa mamili ukvarjajo..."

Moj brat bi reku: Dol mi visi! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.8.2008 9:50:07   
VANILI
klaudija, ti si meni taka faca. Poglej se, no! tok mlada, pa maš zlato pupiko pa še upala si si organizirat tak piknik. pa še kaj bi se našlo. Kapo dol!!!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.8.2008 10:05:18   
mehurčica
Jaz pa jokaaaaammmmmm!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od srečeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem dobila služboooo!!! Sicer se bova z Eni verjetno morali odpovedati morju, ker začnem v ponedeljek že delat(če se šefica na uspe zmenit za en teden ene osebe manjka), ampak mi je glavno, da imam službo. V vrtec sem klicala in jo lahko vzamejo prej, najprej pa se bom probala zmenit z mojo mami in sestro, da bi jo še kaka 2 tedna pazili onidve.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

...Eni se je zbudila...šibam...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.8.2008 10:13:49   
živa
Hoj!

Evo, zdaj bom jaz izpadla totalna user posted image  in pikolovska, ampak: 700 : 32 = 21,875 po osebi oz. 43,75 po paru. Kakorkoli že se nam vsem zdi, da nismo toliko popili, je razumljivo in pošteno, da se znesek razdeli ENAKOVREDNO med vse sodelujoče. Z ozirom na to, da je Mehurčica že vnaprej povedala, da ne bo jedla, seveda krijemo tudi zanjo. (Razen če ni pingijin user posted image  dragi tudi jedel in nas je spet 33). In tu se moja solidarnost neha. Brez zamere, ampak oktoberke tudi nismo socialna ustanova - predvsem pa ne tiste, ki so na pikniku ostale do konca in potem res prijazno pokrile primanjkljaj - da bi krile še zneske za hrano.

2,25 evra sicer ni znesek, zaradi katerega bi kdo obubožal, pa tudi za princip ni vredno umreti ali se v nedogled prepirati. Po drugi strani pa je to ok. 2 kg kruha, kolikor ga pri nas pojemo v enem tednu.

Čakam torej, da se nekomu od sodelujočih oglasi slaba vest.

Najslabša možnost pa je seveda ta, da prijazne RR-jevke na koncu piknika plačajo več zaradi enega ali dveh. V takem primeru bom seveda tudi jaz socialna ustanova in prispevala. Čeprav user posted image .

Zdaj grem pa na zajtrk user posted image .

Lp,

živa    

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.8.2008 10:15:30   
živa
O, Mehurčica, suuuuuuuuuuuuuuuuuper, a vidiš, da se je izšlo! user posted image user posted image user posted image

Boš na naslednjem pikniku brez slabe vesti lahko jedla user posted image .

Zdaj držim še pesti, da boste kljub temu šli na morje, ker boste zdaj lahko res uživali brez skrbi user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 25.8.2008 10:28:03 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.8.2008 10:40:33   
tave
Mehurčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. No pa se ti je uresničila želja.
Jest sem tud rekla če bi mi slučajno podaljšali porodniško, jaz pa bi dobila delo v drugi poslovalnici, bi jo kar prekinila ker v tem primeru bi imela do službe 5 min.
Mi2 s tejem pa greva ju3 v vrtec na pogovor z njegovo vzgojiteljico. Po glasu sodeč je zelo prijazna. Bomo videli ju3.
No jest sem bila pa dons že pridna in skuhala omako za lazanjouser posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.8.2008 10:44:21   
tave
A se ta četrtek kaj vidimo?
Punce - mamčice???

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.8.2008 10:57:25   
mišk
Slikce s piknika so super!! Malo me edino jezi, ker vas po videzu poznam samo kako slabo polovico in potem za večino ne vem kdo je kdo!
Jasna: Tebe sem komaj prepoznala. Vidim da si se postrigla.user posted image
Tave in teka: Brez zamere, ampak vajina nicka sem nekako pomešala, in sedaj sem sprašujem, katera je blonda in katera temna?user posted image user posted image

Takoj sem prepoznala tudi lane31, klaudio, vanilli, janjo, potem pa se počasi neha. Mama06, a si ti tudi bila tam? Kajti če si bila, si se morala kar malo spremenit, da te na slikcah nisem našla!user posted image

Kaaak mi je žal, da nas ni bilo....user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.8.2008 11:05:51   
mišk
Aha, pa 2ursae tudi vem katera je!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.8.2008 11:09:03   
mišk
Pa seveda Mehurčica in Majoli!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.8.2008 11:13:43   
mišk
Pa še po Elianu sem prepoznala Kasijo.user posted image

Zdej sem pa že tečna...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.8.2008 11:20:14   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
samo še enx se oglasim glede piknka. punce, ne pustit, da izpademo kot kure. Saj je zmenjeno. Kar je bilo, je bilo, za nazaj nima smisla debatirat, plačale bomo, kot je klaudija predlagala in to se mi zdi edino pošteno in fer. sicer bomo resnično začele smetit s temi kdo-koga-zakaj-kdaj. Vrzimo čez ramo, poravnajmo dolg in se raje posvetimo lepim spominom, nam bo vsem bolj fajnuser posted image

Se podpišemuser posted image . Sicer pa Klaudija, tvoj brat je pameten dečkouser posted image .

Vanili, tudi jaz sem pogrešila Tea na stolčkuuser posted image .

Mehurčica, suuuupeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitam! Eni se o pa tudi vrtca hitro navadila, saj je taka družabna pupauser posted image

Tave, a se dogovarjaš za službo bližje domu?

Mišk, tave je svetla, teka pa temnauser posted image . Mame 06 ni bilouser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
25.8.2008 11:21:12   
jasna
še čertek - pridemuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
25.8.2008 11:22:07   
mišk
[
Mišk, tave je svetla, teka pa temnauser posted image . Mame 06 ni bilouser posted image
[/quote]

Hval za pojasnilo!user posted image  Sedaj mi je vse jasno Jasna!user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
25.8.2008 11:38:17   
*kinnie*
Mehurčicaaaaaa, čestitke za službo!!!!!!!  Res sem vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image

Klaudia: mi imamo pa 2. zobekuser posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.8.2008 11:49:32   
*kinnie*
Tudi jaz se strinjam, da je potrebno debato o pikniku zaključiti, da ne bo izzvenelo vse dobro!!!!

Desetke pa, bodite fer in plačajte tisto, kar je potrebno, se strinjam z Živo,......tudi tista ki je zamudila.....nenazadnje je to tvoja krivda D... in ne naša....sicer pa si lahko vsak sam ustvari mnenje o vsakem....in izkušnja za prihodnjič!

Klaudia, tebi pa hvala....in ostalim, ki ste založile....

btw....Vanili, čupavci so bili dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.8.2008 13:06:31   
VANILI
no tok o moji načelnosti, da neham govorit o piknikuuser posted image : mislim, da se gre za to, da NIKOLI ne bomo dobili točnega zneska, če bomo se spraševali, kok je kdo spil. Torej, da ne bo šlo vse iz klaudijinega žepa in žepa onih, ki so še na koncu prispevali, mislim, da je tako fer. Tudi mi smo spili čist malo ampak saj pravim - da ne bo nasrkala samo Klaudija in še dve. Zato se gre.  tisti, ki bodo se pa pri sebi smejali, da so nas opeharili ali pili na naš račun - verjemte, ne bodo od teh par evrov obogateli. le njihov značaj bo še bolj ubogi in reven -tako jaz mislim.

kokrkoli, jaz bom Klaudiji dala 15 evrov in spala z mirno vestjo, komur se pa da, pa naj ima naprej neskončne debate....user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.8.2008 13:08:22   
VANILI
mehurčica, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . kaj pa boš delala, če nisem preveč firbčna??

kinnie, hvalauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.8.2008 13:09:22   
VANILI
četrtek - jaz tudiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
25.8.2008 13:12:11   
Pandica
Hey,

Vidim, da imate celo štalo glede piknika in manjkajočega denarja user posted image
Še dobro, da me ni bilo tokrat zraven, da nebi mene katera postrani gledala user posted image
Hb nisem nič kriva.

Mehurčica  user posted image user posted image user posted image super, bravo za službo, sem full vesela zate user posted image
Kaj pa greš to delat? Povej nam kaj več...
Aja, pa upam, da se bo vredu izšlo, da boste lahko šli na morje, sicer pa boste zato drugo leto toliko bolj uživali.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
25.8.2008 13:16:30   
*kinnie*
he he Vanili, nikoli ne reci nikoliuser posted image user posted image

Zdaj moram it pa počasi končat kosilo, mali je končno zaspaluser posted image user posted image .....Zvečer me pa še čaka sestanek za vrtec....pri nas bomo kot je že jasno imeli logistični problemuser posted image user posted image ...

Kdaj v vaših vrtcih zjutraj lahko oddate otroke?

Vanili, a greste vi vsako leto kampirat?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
25.8.2008 13:17:15   
*kinnie*
ooo pandica, pozdravljenauser posted image ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
25.8.2008 13:20:05   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Sama sem se že dolgo nazaj nehala ukvarjat s tem, kar si drugi mislijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, veš kakšna bi bila, če bi se nervirala.
"20 let stara, pa že noseča, a res ne pozna kontracepcije, pa zihr mu bo otrok podtaknila, da ne bo šu z drugo... pa tak velik avto s temnimi šipami majo, zihr se z mafijo al pa mamili ukvarjajo..."

Moj brat bi reku: Dol mi visi! user posted image

evo, danes me pa ti spravljaš v dobro voljouser posted image user posted image

pri nas rečejo "ta stari": ta pa gotov mamile jemlje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?