zverinca
|
Dobro jutro!! Otika, sem ti kr fouvš za novi voziček jaz imam sicer speedy-ja in sem bila v prvo z njim zadovoljna, pa tudi sedaj ga bom imela, mormo pač ponucat sem pa jaz včeraj kupila prve žabice iz pliša za dojenčka, nisem mogla da ne bi, ostalega še ne nameravam kej kupovat, itak imam od tavelike, pa še prijateljica mi je dala za fantka, tako da bo za začetek. Kako ste drugače? mi smo bili včeraj odrezani od sveta, pa sva s taveliko večji del dneva preležali, v petek nam je namreč spet nekaj bruhala in potem smo včeraj bolj kot ne počivali. Danes je pa ta naša cvetka vstala že pred 7, meni bi pa tako pasalo še spat, no, mi ni problem zgodaj vstajat, sam zdele bi mi pa pasal spat, nosečniški spanec pač, nikoli ga ni preveč meni G na vsakem pregledu izmeri MV preko UZja, ginekološko me pa tudi ni pregledala že dolgo, kar je meni čisto všeč. Pa dolžino MV mi vsakič pove, ker vprašam, da vem kaj se dogaja. Tako, zdej pa moram zaavat hči dalje, kaj bomo počeli ob takem vremenu ne vem...