mehurčica
|
Majoli, če pa meni je P na začetku obakrat dala fiziološko v obliki kapljic. Kapljic pa ne moreš dat sede v nosek. Ja, Sterimar pa gre - smo itak bolj tega uporabljali. Sem ji pa leže čistila s sesalcem ven, ker drugače ni šans. Spanje: to morem povedat. Danes je že četrti dan drugačnega uspavanja. Kako zgleda: podojim jo v dnevni sobi, edino danes sem jo v spalnici, ampak ne v temi, da ne bi zaspala na zizi. Potem dobi lupčka od atija in brateca, pomaha in jo nesem v posteljico. Ji dam lupčka, rečem "ajo ajo lepo spančkaj" jo pobožam, prižgem muziko na posteljici in grem ven. Prva dva večera je še enkrat poklicala, sem jo položila nazaj, jo pobožala, spet isto rekla, šla ven in je zaspala. In tudi vse tri noči se je ponoči dojila samo ob 00:45 in 4:45. Aja, pa vsaj prvo rundo do dojenja je sama v sobi. Upam, da kmalu ukine še tisto prvo rundo dojenja. Se itak čez dan še dosti dojiva, tako da bi res lahko bila brez. Pandica, ful lepe nalepke in trak. Morem prit pol na ogled, ko bo vse zrihtano. Jutri bi se lahko srečale, ja! No, meni bi pasalo v parku, ker bom imela še Davida doma. Ampak če se bote zmenile drugje, se bomo prilagodili.
< Sporočilo je popravil mehurčica -- 26.8.2008 21:03:13 >