Alina_alin
|
Nisem vas nič brala (še ) za nazaj. Edino preletela: Vanili, Mehurčica, bravo za službo - obema. Sicer ne vem kakšno je katera dobila... SEdaj sem bila pri Tjaški in je malo pila, pa se pocartala. sem opazila, da nabira: spet bo zakuhala. Je samo v bodiju in po nogah sem čutila, da ima čist "kurjo" kožo - očitno jo bo sedaj zakuhalo in se bo dvignila tt. Ker pred uro, še je ni imela - valjda, saj pred 4,5 ure sem ji dala svečko. tak da si lahko grem pripravljat stvari za nočne kopeli. Ejejejej, samo, da ne bo hujšega. Pa spet bom ponovila,tisti moj stavek: Res, to zdravje, ko ga tak cenim, odkar imam otroke. Ko jih vidim, ko so bolani in tako neboljeni, pa tak bi jim rada pomagala, pa ne morem. KO vidim,kak jokca in stoka, ko jo muči vročina,me gleda - jaz pa ne morem nič.... Jutri najverjetneje (če ne bo slabše) še ne greva k P, ker ne dela. Dela šele v čet popoldne. No zasledila sem, da je precej tudi drugih bolančkov (ne vem, katerih), zato kar vsem Pošljem zdaj to, ker sem v nizkem štartu za kkopanje in klic Tjaške...