|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 10:42:42   
sandra123
Čipka, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske



_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 10:46:46   
matejchi
Zoja Miša lupinc NE smeš podlagat, narejene so tako, da pašejo otroku, kako pa misliš, da je bila zložena v trebuhu, to jim paše. Meni je prodajalka rekla, ko sem še za Römerja prvič iskala nekaj za podložit, da naj dam plenico ven, zdaj imam pa Chiccota pa ma en vstavek že noter za čisto majhnega, ki ga daš pol ven.

Mi pa spimo skoraj od včeraj bi lahko rekla, samo poje, previje in spi dalje. Zdaj se bo vsaj zbudila ko patronažna pride, mislim da se že prebuja, da malo poje, da ne bo pol alarm.



_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 10:53:29   
anita goitan
čau punce,
samo na hitro preden se greve futrat in potem vozičkat po kamniku, matejchi greš zravnuser posted image
Danes nas je babica tehtala, najina Zoja ima 3500guser posted image , jah ni čudn sej je skoz na joškahuser posted image
Lep dan želim vsem, čestitke novopečenim mamicam in očkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 10:55:03   
bambi14
Da vam pokažem nekaj fotk;

moje male nogice
user posted image user posted image

in že se rada gleda v ogledalo, kaj šele bouser posted image
user posted image


in za nami je prvo kopanje
BREZ BESED IN JOKA
user posted image

ampak z grdim pogledom,...le kaj mi delajo- to je krivicauser posted image
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 12:52:08   
anckabancka
Joj, kako so luštkane vaše avgustovske štručke! Jaz pa našo še kar čakam... Jutri imam pdp, pa se mi zdi, da ne bo še nič.  Ali pa bo rojen na rok, tako kot je bil naš drugi fantek - točno 31.12 - na silvestrovo.

Bom pa izkoristila še tele zadnje dni in se pošteno naspala. Ne vem kako bo potem...


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 12:54:04   
tatly
bambi kaka lepa babauser posted image user posted image user posted image danes sem dobla kapljice proti krcem iz lekarne deteljica---jih ima katera??so ok?

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 13:04:51   
Arany
Pozdravljene!

Najprej ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM !!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno v pričakovanju svojega user posted image . PABLO grem po tvojih stopinjah user posted image . Danes sem že 8 dni čez PDP, pa še vedno nič kaj ne kaže na kak začetek akcije user posted image . Do zdaj sem imela CTG na 2 dni, od jutri naprej pa celo vsak dan. Danes mi je ginek. izmerila user posted image in ocenila da ima že 4 kg. Me je kar malo prestrašila kako bom rodila takega "velikana". Prvič sem vesela svojih širokih bokov (beri riti) user posted image . Je pa tole čakanje zelo nadležno, tako da vse mamice - komaj čakam da se vam pridružim in da bom tudi sama cartala tako lepo štručko kot jih imate ve. Res so vsi otročki pravi cukrčki user posted image user posted image user posted image ! PABLO Ko boš imela čas, nam tudi ti pokaži kakšno fotko svojega Otmarja. Bi ga res rada videla user posted image .

Tiste "sotrpinke" ki še čakate na svoje user posted image , naj se le-ti čimprej stisnejo k vamuser posted image , ostale mamice pa nacartajte svoje otročke še namesto nas in uživajte v radostih materinstva !



(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 13:40:33   
Zoja Miša
Matejchi, ampak moja pikica ima 2600g in se mi zdi, da je drugače v lupinici čisto zvita.user posted image No, dejansko je in vrat ima tako zalomljen, da se mi zdi, da težko diha! Si prepričana, da je ne smem podložiti?

Patronažne pa ni! user posted image  V bistvu bi morala priti ena, ki nadomešča to našo, a je očitno ne bo. No, saj bo pa naša v četrtek prišla, to je pa le še 2 dni! No, pa je pozvonilO.user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 16:16:06   
maya maya
Hej drage mamice in user posted image
Spet sem z vami, tokrat pa že v rokah držim našo malo deklico Saro.

Porod je bil sicer boleč (brez EA, prerez presredka, hemeroidi, popokane žilice v očeh in po obrazu), a se je na koncu resnično izplačalo, saj sem v naročje dobila najlepšega otroka.
Rodila sem en dan čez rok, 19.08.2008 ob 22.32. Sara je ob porodu tehtala 3380g, velika 52 cm. Porod je trajal 7 ur, popadki pa so me močno grabili že od ponedeljka, ko sem se vam nazadnje javila.
Z našo malčico še malček loviva ritem, vendar se mi zdi da smo na zelo dobri poti. Spi približno 2,5 - 3 ure, potem se previjeva, podojiva in spet spančkamo.


(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 16:25:22   
arait
Pozdravček

Čestitke vsem novim mamicam. Ni lepšega občutka kot držati težko pričakovanega user posted image v naročju.

Da še jaz malo opišem naše noči in dneve. Eva je ponoči zelo pridna, podnevi pa malo manj. Včeraj smo zaspali ob 21ih in se zbudili ob 2 pojedli in se previli, potem pa ob 6 zopet jedli in se previli in nato ob 10ih spet hrana + previjanje, potem pa danes nič spanja do 15ih, ko mi je končno zaspala na rokah.

Imam pa vprašanje za vse mamice. Kolikokrat na dan čistite noske svojim sončkom in kakšen nosni aspirator uporabljate?

Jaz ga čistim skoraj pri vsakem previjanju oz. vsaj 3krat dnevno - revica ima tako zamašenega, da ne more dihat skozi nos.

Ali si katera mamica piše koliko njeni otročki pojejo na dan (predvsem tiste, ki ne dojite)? Naša punca je kar ješča - včeraj je pojedla 620ml mleka + 25ml čaja (stara je 17 dni). A je to preveč?

zdej grem pa nekaj pojest dokler mi Eva še spi, potem pa na popoldanski sprehod v Tivoli.user posted image


(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 16:36:17   
maya maya
Pa ker imam še nekaj časa, preden se Sara zbudi, vam na kratko opišem svojo porodno zgodbo.
V ponedeljek sem se vam nazadnje javila, zvečer istega dne sem imela popadke na 7 minut, vendar še nisem hotela v P. Ko je bilo že kar hudo in sem svojega user posted image s popadki zbujala se je odločil, da me vseeno odpelje v P. Tam me priklopijo na CTG, ki je risal redne popadke, sledil je vaginalni pregle, kjer so ugotovili, da sem odprta 1 prst- očitno premalo. Slavni dr.Merlo mi je rekel, da grem lahko domov, a sem vztrajala, da raje ostanem pri njih. Sprejeta sem bila na oddelek, kjer sem imela vso noč popadke, v torek je bilo stanje nespremenjeno. Zjutraj sem imela UZ, kjer je G ugotovil, da je vse OK, plodovnica ČISTA!! in grem lahko domov, dokler se ne bo začelo res kaj dogajati ("Saj vi rada prihajate k nam"user posted image ). Ob 12ih je prišel user posted image , popadki  so bili že na 3 minute in skleneva, da se greva na CTG. Potem vaginalni pregled in takrat začnem ful krvaveti. Babca pošlje moža po moje stvari, mene obrije, za klistir pa baje ni bilo časa, ker se me je bala pustiti samo. Ob 16.00 sem legla na porodno posteljo in akcija se je začela. Odpirala sem se ful počasi. Pri drugem popadku mi je odtekla voda, ki je bila gosta- zelena = mekonijska (in tisti talent mi je rekel, da je plodovnica OK user posted image , je ratala kar mal panika). Bolečine so bile obupne ampak znosne, saj sem še vedno živa, proti koncu sem mislila da me bo razneslo od pritiska. Drla sem se na vse grlo, dobro da je bil user posted image zraven, da mi je pomagal pri dihanju in me opozarjal da sprostim rit, ker sem jo ful stiskala skupaj in otroku upočasnjevala pot. Med popadki sem spala ali pa se mi je bledlo, saj sem videla vse mogoče prizore.
Ob 22.32 pa je na svet prijokala naša mala Sara, močno vzkliknila, nato pa je sledil jok. user posted image je prerezal popkovinico, nato pa so ga oblile solze sreče (nepozaben prizor, čista milina ko se ti rodi otrok), položili so mi jo na trebuh, nato pa oskrbeli in mi jo prislonili k dojki. Takrat sva se prvič podojili in bilo nam je lepo.
Srečna sem ker sem postala mama in ker sva z user posted image postala starša tako krasnega otroka. Hvala Bogu!

(odgovor članu maya maya)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 16:55:49   
matejchi
arait jaz sem ji čistila nos z zvitim robčkom, s palčko niti noter ne bi prišla, aspiratorja pa ne uporabljam.
anita mi smo danes vozičkali po Mengšu, ko smo se šli pokazat stari mami...(ja sem še fajn debela je djala.. hehe)

Moj mali je šel pa danes k babi, ker gresta jutri na morje, komaj smo ga prepričali, da je šel, ker on bi bil kar pri Maruši skoz.

Zdaj grem pa malo počivat, prvo noč sem brez user posted image , ki ponoči pridno vstaja in jo prinaša k meni..(zaradi šivov, ne zato, ker sem jaz gospa) upam, da mi bo uspelo. Naslednji ponedeljek pa nastopi očetovski dopust, tako da bomo lahko že kam odvozičkali.
Upam da vam spet kaj ne zablokira zaradi mene?

Andrejaboris pošlji mi email za slikce.


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu maya maya)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 17:00:29   
kaja02
maya maya- user posted image user posted image user posted image jočem ob tvoji porodni zgodbi, zadnja dva stavka sta me spravila v jok, hormončki kaj čmo.

naj še jaz pohvalim svojo punco. noč je bila super, je zaspala ob 22.uri, se zbudila ob 4.30, se najedla, podrla kupčka, sama zaspala v posteljici, sem jo jaz zbudila ob 8.30 in takrat ugotovila, da je pokakana vse do vratu, še na nepremočno podlogo je prišlo, tako, da sem mogla celo postlo preoblečt. ona pa se ni nič pritoževala, upam, da je ne hvalim prehitro.

_____________________________

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu maya maya)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 17:19:36   
naty13
Dannnnnnn.

Maya maya samo, da se je vse lepo končalo in da sta potočila solze sreče. Uffffff si mela pa res naporen porod. user posted image

Arait meni je tam okrog 600ml pojedel Jošt, ko je bil tolk star kot tvoja Eva. user posted image  Sem si tudi jaz pisala kakšnih 10 dni, koliko poje, ker nismo pridobivali na teži. Potem sem pa nehala, zdej pa poje okrog 700ml, mogoče kakšen ml več, pa bomo jutri stari 4 tedne.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 17:26:36   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prehitro pritisnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja super za spanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Arany ti pa pojdi čimprej po štručko. user posted image

Tatly nam tržiške kapjice služijo od prve minute 100% dobro. user posted image

Erin upam, da ste današnji dan preživeli bolj umirjeno. user posted image

Tejka kaj pa Jaša, je bil kaj buden?


Še malo o našem fantku. Dopoldne je minilo ekspresno hitro. Sva z Joštom šla do Tejke in Jaša. najprej sta se fanta najedla, potem pa vozičkanje. user posted image   Šli smo v mesto, vmes sva šli s Tejko še na pijačko, pa potem domov spet papat.  user posted image  Jošt je spanje iz avta nadaljeval na balkonu v vozičku, potem pa ga je zbudilo šravfanje, no vsaj kakali smo user posted image user posted image user posted image  Pa pojedla sva, potem je bil pa k sreči mal buden, mi je pomagal likat. user posted image user posted image user posted image  zdej spančka na balkonu, vmes sva pa še po vasi naredila en krog. user posted image  Sem še jaz mal rit zmigala. user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, vmes sva z user posted image  še kosilo pojedla, jaz z Joštom na roki in flašo. Že zdaj mora takrat jesti kot midva. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 19:38:29   
matejchi
Pa kje ste? Naj vsaj kakšna kaj pove, če druga ne, kaj ste sanjale? hihi

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 19:50:39   
madejka
Samo da sporočim (čeprav ne vem, če smem, ampak sem taaak vesela)user posted image
Vaša avgustovka Anaya je rodila deklico Neli, veliko 52 cm in težko 3370 g. user posted image user posted image user posted image Baje je lepa ko slikauser posted image


_____________________________

soooonček je, soooonček

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 20:02:23   
matejchi
En vic

Bosanc pride na občino Jesenice ob 7:30.
Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni"
Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša".


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 20:07:56   
ČebelicaMaja
Ojla, ohhhh...danes je pa za mano naporen dan- sem oddelala v Leonišču in porodnišnici en dober šiht- 7 ur sem bila na pregledu, čakanje in čakanje, potem niso vedli ali naj me zadržijo, ker CTG spet ni bil OK, pa spet čakanje, pa v Porodnišnico, pa pregled gor, pregled dol...joj, potem se mi je valda pritisk dvignil in so me še zato sekiral... mah, na koncu so me spustil domov, ampak imam pregled spet čez 2 dni in spet me je dala k enemu praktikantu, ki ne bo vedel kaj narest z mano in bom spet tam cel dan, na koncu me bodo pa v P poslaluser posted image ... no tko, da upam, da se v roku 2 dni samo začne...user posted image

Sicer pa se tudi nič ne dogaja, odprta sem toliko, kot zadnja 2 tedna- 1,5cm, popadkov NIČ, ... nič od nič... mali srček preveč skače in še niso sigurni, ali bi mi sprožli porod ali ne, ker je plodovnice dovolj... ta Leonišče me je pa res danes spravil v slabo voljo...user posted image

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 20:08:28   
matejchi
Anaya no vidiš pa si jo le dočakala.. iskrene čestitke user posted image

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 20:11:16   
matejchi
Čebelica Maja jaz sem skoz govorila, da tale CTG je en k***, ker verjetno niti tiste elektrode al kaj je že ne nastavijo pravilno, ker meni je tisti dan, ko sem rodila kazal nulo, odprta sem bila pa 3 cm, tako da se ne zanašaj na to. Lahko se čez par ur spremeni, tako je meni rekla in res sem čez 8 ur že imela štručko.

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 20:50:15   
tatly
ANAYA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
ČESTITAM


_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 21:00:18   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13


Tejka kaj pa Jaša, je bil kaj buden?



Cel popoldan je prespal. Zdaj je pa buden ko čuk. Mislim, kako tega otroka ritma navadit.

A veš ko sem ti rekla da me desna dojka boli. Čez popoldan se je to razneslo in je bolela ko 100 user posted image . Še vročino sem dobila, skoraj 39. Sem klicala v ZD če pridem, pa so rekli naj si najprej pomagam z vročimi obhladki, vročim tušom in masažo. Naj si pridno črpam in dojim. In sem cel popoldan delala samo to. Zdaj je malo bolje, celo sklonim se lahko, vročina počasi popušča, upam da smo ukrotili mastitis. Sem si pa verjetno zdaj s tem proizvodnjo povečala, ne?

Prav razgaljeno se počutim user posted image user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 22:22:46   
bella02
user posted image user posted image user posted image Anaya, čestitke za princesko user posted image user posted image user posted image

Tejkaz, kot da bi opisovala mene. Zdaj nisem imela vročine, sem si pa masirala z vročim tušem in smo se zaenkrat rešili user posted image user posted image user posted image . Te bolečine so prav grozne. Jaz sem zdaj uredu. Upam, da ti tudi.

Naty, mi lahko poveš, kako naj pridem do tržiških kapljic? Se mi ne da gledat nazaj, grem raje malo počivat. Če se ne motim, se jih da naročit.

Mirno noč! Upam, da bomo danes kaj bolje spali.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
26.8.2008 23:20:43   
Barbarinha
user posted image user posted image user posted image user posted image  Anaya, super za malo punčko!!! Upam, da ni bilo preveč naporno.

Maya maya, upam, da je sedaj že vse pozabljeno, ko držiš svoj paketek v naročju in te gledajo tiste male, obožujoče očke. user posted image user posted image user posted image za prestan napor.

Meni se je odlepil čepek... Je bila to od začetka gosta, prozorna sluz, nato pa nekaj vlaknastih roza žele stvari... user posted image  Upam, da je to to in da mi jutri CTG že kaj pokaže. Nestrpno pričakujemo našega fantka. Ko vas  berem, me je kar malo strah, ker je moj prvi otrok, in se bojim, da ga niti v rokah ne bom znala pravilno držat.

Pojem še eno lučko... mmmmmm, se mi jo je zaluštalo. Lubi že hrka, jo bom lahko v posteljo uturila, ko enkrat odplava v deželo sanj, ne ve kaj se dogaja. Pa bom poskusila prisanjati kak popadek ali dva, mogoče bo celo voda puščala.

Lahko noč...user posted image user posted image


_____________________________

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?