|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je pa z uvajanjem
28.8.2008 13:24:37   
_annela_
se nekaj me zanim jaz bom verjetno zacel z sluzbo z 2 ali pa 3 septemrba moz pa nemore dobiti prostih dni,pa me zanima kako in koliko traja to uvajanje?ker bom samo dva dni z otrokom??na uvajanju v vrtcu?prosim za odgovore,lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je pa z uvajanjem
28.8.2008 13:39:31   
BarbaraE
Ja, če drugače ne gre, bosta morala biti ta dva dneva zadosti. Mogoče bo pač več jokal, ampak ga bodo že vzgojiteljice potolažile. Pri ta starejši tudi niso bili vsi starši cel teden prisotni.

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako je pa z uvajanjem
28.8.2008 15:09:04   
fricka
Odvisno od otroka. Naša je na uvajanju cel teden po dve uri, jaz pa nisem bila prisotna niti prvi dan. Je zelo samostojna in me sploh ni marala zraven. Pa prav žalostna je, ker mora že ob 10-tih domov.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako je pa z uvajanjem
29.8.2008 20:44:14   
issa
ja čisto odvisno od otroka. jaz sem bila z tamalim v vrtecu samo prvi dan,drugi dan smo pa z še eno mamo bile v garderobi pa skozi okence noter kukale tako da naju niso opazili,...pa se je hitro navadil, na začetku se bolj držijo za vzgojiteljice,pol pa se malo opogumijo in se igraju medsabo...
sicer pa naše vzgojiteljice so imele raje da staršev ni bilo zraven, so vedo rekle naj se čimprej navadijo da so sami v vrtecu brez mame...je lažje!
jok je bil zjutraj tudi samo prvi teden, pol pa ne več!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako je pa z uvajanjem
30.8.2008 13:27:56   
* Mateja *
Dolžina uvajanja je odvisna od vrtca, različno dolgo trajajo, ni eneke enotnosti za celo slo. Če imaš samo tri dni časa, se bosta po treh dneh pač samo poslovila na vratih in pol bo kakor bo. Tudi če bo jok, se bo potolažil, nebo panike, sej so v dobrih rokah.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako je pa z uvajanjem
7.9.2008 1:21:23   
frufru
Moj ga tudi ni dobil, pol je pa vzel teden neplačanega očetovskega, ki mu ga mora delodajalec dati po zakonu, drugače jih lahko prijaviš. Pa ga je dobil brez problema.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako je pa z uvajanjem
7.9.2008 7:54:14   
AKŠ




mi smo imeli tri dni uvajanja - prvi in drugi dan po tri urce, tretji dan 4 urce, pol pa sem jaz mogla v službo in je bila prepuščena sama sebi v vrtcu...

Prva dva dni ni bilo nobenega joka. Pretji dan je potočila nekaj solzic ob kosilu (ker je pri nas prehranjevanje za mizo znanstvena fantastika - v vrtcu pa je to pravilo).

Tako da je bilo te tri dni res super...

no potem pa je prišel dan ko sem mogla v službo. Sem okol 9h poklicala v vrtec in mi je vzgojiteljica rekla da je pa danes naša Lea kar bošček...in da full joka. Mene je tako stiskalo v prsih, da sem mislila da bom koristila ure ali dopust in šla po njo.

Pa sem rekla da bom še malo počakala - okoli 10h sem ponovno poklicala in izvedela da se že lepo igra in smeji...

naslednji dan je bila borba že zjutraj, ker ko sem ji rekla da gre v vrtec je rekla da noče, da gre z menoj v službo....no tisti dan je potočila nekaj malega solzic ko sem šla iz igralnice...

petek ,pa je bil že nekaj popolnoma drugega....z veseljem je šla zjutraj v vrtec, se kar od daleč poslovila....ko sem pa prišla po njo, pa sem morala še počakat nekaj minut, ker še ni hotela domov user posted image


tako da če to strnem skupaj , je naš otrok potreboval en teden da se je unesel.....seveda pa to čisto odvisno od otroka do otroka in seveda tudi od vzgojiteljice...




_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako je pa z uvajanjem
7.9.2008 8:35:33   
AKŠ
sem pa dodala nekaj slikic iz našega uvajanja v album....

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?