|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 22:17:35   
*missy*
Ker sem še bolj mlada in sem se oz. sva se(s fantom) že 1000x premislila a bi imela bebico že zdej - čeprav sva še študenta,nezaposlena,brez rednih dohodkov... - ali bi še počakala...imava sicer možnost bivanja pri meni, službo(v naši firmi) in kar nekaj ugodnosti ampak vsakič ko se odločiva se spet hitro premisliva....

IN MENE ZANIMA: ali je bilo kdaj kateri žal (čeprav menim da se nisem s tam prav izrazila) oz. se ji je zdelo da če bi z otročkom počakala(oz. če je blo nepričakovano) da bi ji bilo v življenju bolje- tudi finančno... in če bi bila takrat res priskrblena z vsem kar bi hotela oz. ji je manjkalo ob rojstvu otročka??


:zmeden:Hvala za odgovore in lep večer vsem:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 22:31:23   
Anonimen
Midva sva se odločila počakati, da bi imela vse preskrbljeno. Tako sva skupaj 12 let, vmes sva se poročila, preselila, opremila stanovanje, dobila službe za nedoločen čas v državnih firmah. Potem pa sva se odločila, da je čas, da imava bejbeka. In naš bejbek je danes star en mesec in 9 dni in sva zelo ponosna nanj.
Če nimaš finančne zmožnosti skrbeti za otroka, je to še dodatni stres za družino, prihaja do nesoglasij in prepirov, kar pa seveda ni dobro za otročka. Že tako je materinstvo najlepša stvar na svetu, hkrati pa tudi najtežja in zelo naporna, zato ne potrebuješ še drugih skrbi. Nama ne bo nikoli žal, da sva počakala 11 let skupaj, da so se nama sanje uresničile.

Bye,

Blacky

(odgovor članu *missy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 22:38:38   
nejcko
Mislim, da "žal" ni nobeni. Jee pa seveda zelo odvisno od vsakega posameznika, kako gleda na to vprašanje, o čemer se je na tem forumu že dosti pisalo. Nekateri so 1000% ziheraši, drugi otroka za vsako ceno... tako pač je, ljudje smo si različni. Zato je res zelo zelo težko svetovati.
Odločitev je popolnoma vajina.

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 22:46:03   
Annny
Ojla,

ne, žal zagotovo ni nobeni..le kako ob teh naših angelčkih:love::)
Jaz osebno bi morda v drugi situaciji še malo počakala, da bi dokončala faks. S financami nimamo problemov, le časa zase in za učenje imam precej manj, kot sem ga bila navajena imeti..potem se pač učim zvečer..s tem pride utrujenost..tako pač je včasih, sprejeti je treba tak način življenja, se popolnoma prilagoditi otročku. Odvisno od človeka, kako mu gredo vse obveznosti sočasno od rok.
lp

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 23:12:02   
TaRe*
Jaz se nisem nič odločila,so se odločili oni zgoraj;)
Pa nisva imela nič...ne stanovanja,jaz pa tudi službe ne,pa še praktično vsak iz drugega konca slo.sva.
Potem pa sva v kratkem času vse porihtala...pa ni blo glih lahko.Seveda žal mi ni,kako le,zdaj imava že drugega sončka.Vseeno pa bi ,če bi bila na tvojem mestu še malo počakala.Kot vidim,si še zelo mlada,imaš še kar nekaj časa.Jaz bi sedaj uživala,kolikor lahko.Saj ne rečem,da potem z otroci ne moreš uživat,prav tako lahko,le drugače je..,pa to te itak še čaka...
To je moj nasvet...ti pa stori tako,kot ti veli srce...:angel:

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
8.3.2005 23:22:59   
buča
Midva sva čakala:(ne vem na kaj,na lepše čase:zmeden2:,ki pa s tisto počakano prvo nosečnostjo niso prišli.Imela sem splav in sem se dolgo(včasih še zdaj)po glavi tolkla zakaj sem čakala,mogoče pa nebi do tega prišlo,če bi se prej odločila:zmeden:v glavnem nikoli ne bom vedela,pravijo,da ti je itak vse namenjeno že ko se rodiš.Pa sva potem mogla spet prisiljeno čakati....Jaz nebi čakala.Za vse se najde prostor,če je le človek priden in ima glavo na pravem mestu(to je moje mišljenje):rozica:

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
9.3.2005 8:16:37   
maruškaD
Meni tudi ni čisto nič žal. Če zdaj pomislim, če ne bi imela otroka med študijem - sploh ne vem kdaj bi imela čas za to. Mož je službo dobil malo preden se je rodil mali, prej je delal na črno. Moji starši so nama pomagali. Sicer sem razmišljala o tem, da bi si poiskala redno službo, samo so mi starši rekli, da mi raje dajo nekaj denarja, samo da doštudiram redno. Kasneje pa sem itak delala preko študenta.

Če pa imata prostor za bivanje in celo možnost službe, pa ne vidim kakšen problem bi bil. Jaz sem se zaradi okoliščin ki sem jih imela ful naučila odrekanja in ravnanja z denarjem. Pa veliko bolj se naučiš ceniti nematerialne dobrine.

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
9.3.2005 8:19:12   
Pajaca
Meni ni žal, da sem najprej diplomirala in si ogledal delček sveta, pa dobila redno službo pa si vsaj za silo uredila stanovanje. Je pa res, da nikoli nisem razmišljala o otrocih, bilo mi je vedno logika, da najprej kravca pol pa štalca.... tako da sem rekla, da bom mela otroke, a nekoč. Tako da ni bilo težko čakati oz nisem imela občutka da kaj čakam. Pač edini cilj mi je bil diploma in da se mam med faksom super......

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
9.3.2005 10:40:11   
pravljica
jaz sem bila že od malega nora na bebice in nikakor ne bi mogla čakat na diplomo, kaj šele na redno službo...sem se odločla, da je treba kaj narest in najlažje se mi je zdelo zanosit v 4. letniku SŠ, rodila sem po maturi, na faks pa sem se vpisala izredno in vse opravila kot je bilo treba...nikoli nisem pomislila, da mi zaradi nosečnosti in kasneje zaradi malčka kaj ne bi šlo tako kot treba, to je bila kvečjemu še dodatna motivacija...res ni blo nikol problema v šoli, na faksu, doma, takoj po diplomi pa sem tudi službo dobila...zdaj čakamo drugega bejbeka, čeprav sem zaposlena za določen čas...ampak kdo pa ve, kdaj bi dobila za nedoločenega :zmeden:

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
9.3.2005 11:08:01   
piščanc
moj nasvet - imejta jih
če imata kje stanovati in tudi dohodke, pa ne potrebujeta ne vem kaj, mladost je najlepši čas za otročke, ko še nimaš velikih obveznosti
prvo leto otroček potrebuje malo, najbolj starša (več potrebujemo starši), potem do tretjega leta spoznava svet, materialne zahteve pa mislim, da se začnejo z vstopom v šolo, pa potem okoli 10 leta, do takrat pa bo že vse drugače

jaz sem se odločila za bebico med študijem (22), pa ne bi zamenjala nikoli, ker to je bilo res uživanje. potem sem šla v službo, saj je bilo luštno, samo moja želja je bila dva otročka in se spet odločila za bebo, ker zdaj je čas, ko bom 40 bom pa hodila v službo.

če bi šla po tistem principu najprej štalca potem kravca, danes ne bi iemla to kar imam (prečudovito družino), oz. bi to dosegla šele pri 40-tih.

pomembno je, da imata dohodke, pa stanovanje in osnovne stvari, najbolj pa ljubezen in podporo, ni pa pomembno kateri voziček ima otroček. do takrat, ko bo otrok potreboval materialne stvari, pa se bo še veliko spremenilo.

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne vem kaj bi bil naslov!!!
9.3.2005 11:55:27   
Gina
Otroke je najboljše imeti mlad. Takrat imaš voljo, željo in živce. Tako bom sigurno svetovala svojim otrokom. Ne čakat na kasneje.

Izjeme so: če si tak tip človeka, ki se mora izživet najprej, se dodobra nazabavat, potem počakaj.

Počakaj tudi v primeru, da ti zelo veliko pomeni finančna varnost. Tu smo ljudje zelo različni. Če bi se zaradi tega s partnerjem kregala, ne bi bil nihče v družini zadovoljen.

Če pa imaš željo po otroku, pa zgornja dva razloga zate ne veljata, potem je najboljše, da :duda: kar imaš.

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?