blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca vse bomo novoletne bunke, pa ker bo glih december si lahko nadenemo še bleščice muahahaha... vidim se vam dogaja.. sem vam že povedala? vpisala sem se v materinsko šolo, ker je v oktobru ne bom mogla obiskovati. začnemo pa 9. septembra. Gre morda še katera zdaj v sptembru na predavanja v MB bolnišnico?? 10. imam pregled.. in tudi komaj čakam, da vidim svojega nadobudneža v sebi - tokrat v 3D različici, saj ko sem bila na morfološkem pregledu, un kreten ni hotu preklopit med navadnim UZ na 3D. je bila še katera pri dr. Mujezinoviču? kakšne imate kaj izkušnje z njim.. ne rečem, saj je profi, sam... ej, za vse sem ga morala vprašati kaj je kje.. otrok je bil v čudni legi in sem sprva sploh zamenjala trebušček z glavico.. skratka.. vse sem morala vleči iz njega, da je sploh kaj komentiral. Ko sem ga prosila še za 3D, pa je rekel, da če hočem, naj grem na Ptuj privat. kot da mu je taki problem bilo stisnit en gumb tam na računalniku... pa še to.. slikco, ki mi jo je sprintal se sploh ni potrudil, in dete zgleda kot nek alien. majke mu! pa še odpravil me je na hitro. ko sem ga pa vprašala po spolu in ali se lahko vrne na predel genitalij, pa sploh ni reagiral.. kot da me je preslišal. le rekel je, da je, da je fantek. mislim.. morda pretiravam. sam, glede na to, kako in kakšen pristop ima moja G. do mene in ostalih , se lahko on samo skrije - jaz bi ga pa poslala na 4-letno usposabljanje v pristopu dela z ljudmi. skratka.. ob prvi priliki po tem pregledu, sem se potožila svoji G. pa me je naročila za drug četrtek in potrdila, da se je že več pacientk pritožilo čez njega. Ja, me ima jeza.. ker ko berem tle na forumu in se pogovarjam z ostalimi nosečkami, pravijo kako njim G. vsakič opravijo UZ in kar pogosto tudi 3D; me pa kar razkuri - saj imam boge tri sličice navadnega UZja in še te so nastale v prvem tromesečju, ko se itak nič ni videlo. razen nohalne, kjer je plod dobro viden. se opravičujem, za tale daljši prispevek.. sam res me zanimajo vaše izkušnje. lepo bodite!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 1.9.2008 16:37:24 >
|