lonja
|
Dan, vidim, da sve pridno preživljate tele nosečniške tedne. Smo vstopile v zadnje tromesečje, ne ? Še malo, pa bo december tuki. Pike, pri mojem G je praksa, pa tudi pri moji prvi nosečnosti je bilo tako, da imaš samo zadnji mesec preglede na en teden, ko ti G dela CTG in posluša srček, če pa do PDP-ja ne rodiš, pa te potem naroča na dva dni in te tudi spodaj pregleduje. Imam pa do konca, v 31 tednu tudi še en UZ, da pogleda, če se je otrok že kaj spustil in če je slučajno že obrnjen na glavico . Cipresa, sem kr mal zaskrbljena, moj G mi namreč nikoli ne pogleda materničnega vratu, sem mu zadnjič pojamrala, da me ful pristiska na dol, pa me je samo pretipal in mi celo rekel, da se mu zdi, da zelo visoko nosim in da ni panike. Jaz pa se spodaj počutim kot ''trobenta'', velik bl kt pri prvi nosečnosti . Ne vem, po mojem bom drug teden prosila svojo zdravnico za teden dni bolniške, ker zdele pa res še ne bi rodila . Z vašimi jedilniki ste mi čist pocedile sline, moram počakati še dve uri do kosila, upam, da zdržim. Lep dan vsem!
|