Splet.Ka
|
Dobro jutro! Uršula, hvala za kavbico. Komaj čakamo tvoje slikice. Jaz sem vas prišla pozdraviti še pred zajtrkom. No, sem pa že bila v trgovini. Če katera rabi idejo za kosilo, mi bomo jedli piščančje tortilje . Včeraj popoldne smo se malo nadihali svežega zraka v gozdu, nabrali smo celo nekaj gob in gozdnih jagod (te so seveda takoj romale v usta naše dveletnice), potem pa nas je ujel dež . Mami1979, mi nimamo nobene stvari z Isofixom...moj avto tega sistema ne premore . Ninica04, še dobro, da si se šla pokazat, tele bakterije znajo biti zelo nadležne. Upam, da bo zdaj do konca nosečnosti vse uredu! Ja, meni precej otrdeva trebuh. Menda pomaga, če piješ Donat ali Magnesol. Otrdevanje samo naj ne bi bilo nevarno, se pa lahko spremeni v prave popadke. Jaz torej vsak dan popijem pol litra Donata. In če se otrdevanje prepogosto pojavlja, malo počijem (ležem na levi bok) in je bolje. Otika, predvidevam, da moraš za vse stvari, tudi za nadomestila, urejati stvari vsaj 60 dni pred PDP. Mogoče je najbolje, da pokličeš po telefonu na svoj CSD in vprašaš, kdo se s tem ukvarja. Ta oseba ti bo natančno povedala, kakšne obrazce moraš izpolnit, kje jih dobiš in če jih moraš kam še prej dat potrdit. Za to si kar vzemi nekaj dni časa več, da te ne bodo potem roki preganjali. Mene je pa ravno prijateljica poklicala in se mi obeta prijetna dopoldanska kavica. Se že veselim! Tudi vam želim lep dan!