Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!

MAJSKE NOSEČKE ZA
Carpe diem (?.
) ? ?
(?.
(2.
. Zmaju nisem nič podobna, ker sem zkoz dobre volje
. Počutje je super in upam, da čim dalje tako ostane. Moje naljubše opravilo je božanje po trebuhu. Malo me edino špika po trebuhu, zgleda da se maternica razteguje. Komaj čakam, da pojdem oktobra na pregled, da vidim mojo malo bebico. Hrana mi ne diši preveč (hvala bogu). Se bom pa mogla, kar pazit ker sem se v obeh nosečnostih ogromno zredila in se zdaj ne bi rada preveč, ker vem da teh kg ne bom več zgubila. Ja kos še bila mlada frkljica so šle kile kar same dol zdaj pa so zgleda čustveno navezane na mene in nočejo vstran.
Tako, da če ga vprašam kje ima mami dojenčka pokaže na trebušček...
Ampak bo že. Glede na to, da sem v idealnih letih (kao) - 26, se bodo že mogli sprijaznit.
kdaj bova kupila voziček in približno kakšnega bi imela pa me je kar čudno gledal
. Mi je lepo povedal, da naj ne prehitevam in da še imam doooosti časa za takšne stvari. Saj vem, ko pa sem že tako nestrpna. Mislim, da bo to ful presenečenje za domače, ker ni nihče pričakoval da bom imela še tretjega, saj sta prva dva že precej velika.
...papa
Ja, moja nosečnost se kaže tudi v jokavosti. Ti šment, moj mož se mi pa mora za vsako stvar opravičevati, ker vedno misli, da je kaj narobe naredil, revež.