|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 15:25:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čavči!
No punce mate že kakšne znake da ste nosečke,,.... Jaz nobenih pa me kr malo skrbi..... Niti napihnjena nisem kot vse pravite da ste- v bistvu nič- prejšnji teden sem imela napete prsi, ampak so sedaj nazaj usahnile in niso nič boleče in nič velike.
A pa si mogoče poklicala G,da greš na pregled,saj nikoli ne veš kaj bi lahko bilo.No saj vem da pišem po 2 dneh a vas ne prebiram veliko ,saj je ENA A bila zelo nesramna,se pa veselim z vami vsemi.



_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 15:40:01   
ledenka
sonček, sem šele sedaj videla, da si nam ti naredila seznamček. se vidi, da imaš izkušnje iz drugih tem user posted image  in hvala, prav luštkan je user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 15:49:54   
Anonimen
Oj!
No tudi midva ne bova trosila info okoli, ker nikoli ne veš kaj bo- po dveh slabih izkušnjah, tako da vejo edino moji straši in to je to,......

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 17:59:58   
sonček85
ja jaz sm ga uredila,čeprav se je ena anonimna veliko pritoževala čez to-verjetno si prebrala.A kaj se ne sekiram,kako si kaj ti meni nosečka ?Lepo počivaj in uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 18:42:10   
mani2
Midva z mojimuser posted image  vsak dan bolj premišljujeva kdaj povedati za user posted image . Me je namreč kar lepo napihnilo tako da komaj še dobim katere hlače gor pa še te me potem tiščijo tako da sem večinomav trenerkah. Pa ker sem nehala kaditi sem vsem sumljiva ker naj bi bil edini razlog za prenehanje nosečnost. Tako da mislim da bo najbolje da po pregledu priznam da sem user posted image  ker zdaj se kar nekaj izmotavam.
Vidim pa da nimam samo jaz takšnih problemov kdaj povedati ampak da ste tudi druge v precepu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 21:00:58   
heln
Jaz sem takoj povedala mami, ker sem imela eno noč neke čudne krče, ampak ni bilo nič hudega; sploh še ni čisto dojela, to bo njen prvi vnuček in je ful vesela. Povedala sem pa še šefici, ker smo en dan neke težke stvari prenašali, pa sem raje povedala, da ne bi bilo kaj narobe. Njena reakcija ... takoj je vprašala, kdo me bo nadomešćal ... user posted image . Komaj čakam, da povem prijateljicam, včasih se zalotim, da kar mislim, da že vsi vejo in hočem reči kaj na to temo in se potem zadnji trenutek ugriznem v jezik user posted image
Komaj čakam prvi pregled čez en teden, potem bom pa najbližjim takoj tekla povedat; itak se mi bo pa že ornk poznalo, ker sem bolj majhna in drobna, tako da mi trebuh že zdaj izstopa user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 21:56:57   
ledenka
jaz sem povedala mojim, moja mama je obvestila ožje sorodstvo (upam, da ne preveč ljudi), njegovim bo pa moj sam povedal, ko bo ocenil, da je čas za to.

mojim ne bi hotela skrivat, ker imamo dober odnos in si dosti zaupamo. poveš pač tistim, za kogar oceniš, da lahko.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 21:58:07   
ptejka
Hej sonosečke!
Vse kaže, da bom tudi jaz majčica 2009. Noseča naj bi bila molo več kot mesec dni - pregled imam 9.10. - Kr pozno se mi zdi.
Znaki: ja ogromen trebušček (z mojim user posted image  sploh ne morva verjet, da se mi toliko pozna po tako kratkem času - večina hlač mi ni več prav. Zato sem se samoplačniško naročila na ultrazvok naslednji teden, ker želim preveriti koliko časa sem že user posted image  - ne bi rada NS zamudilauser posted image ). Drugače pa sem zjutraj ful utrujena - težko vstanem za v službo in sploh rabim eno uro, da se spravim k sebi.
Kakšnih pretiranih slabosti ni, apetit tut nimam nevem kaj povečan. Imam pa napete prsi.

Kdaj bova povedala: Mislila sva šele v tretjem mesecu - samo če se mi bo tako poznalo bova morala sigurno prej povedatuser posted image  - se že veselim vseh odzivov.

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 22:02:40   
ledenka
ptejka, kdaj pa imaš rok?

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 22:04:10   
ptejka
po mojih izračunih nekje 14.5.2008. Sej upam, da bom več novic izvedela drugi teden na UZ.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 22:29:21   
tropical
petejka
user posted image

No z mano ni nič novega, samo trebuh imam močno napet. In zelo sem utrujena.
Kako je pa z vašo prehranouser posted image A li jeste vse, ali se odrekaste kakšni prehraniuser posted image .
Jaz pri prvi nosečnosti nisem smela jesti slanih reči, zaradi zatekanja nog, zdaj se tudi temu izogibamuser posted image .
Pazit moram da se ne zredim preveč, ker prvič je bilo hudo (17 kg), upam da to user posted image bo kakšen kg manj.user posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 22:40:16   
Anonimen
 Dober večerček.

Kar se tiče hrane, moram rečt, da je pri meni kot pri neki tipični nosečnici. Mi ful kisle kumarce pašejouser posted image user posted image . Moj mi je prej pred tvjem reku, ja ti si pa sigurno noseča. Pri prvi nosečnosti sploh nisem mogla vidt hrane, zdaj pa sam čakam kdaj bom šla še kaj pojest. Mam pa hvala bogu srečo s kilami, sem od kar sem zanosila izgubila nekaj kilogramčkov, hlače so mi pa kar malo ohlapne postale. Če bo tako naprej bom res lahko do božiča počakala z novičkouser posted image .

Najbolj pomembno mi pa je, da je z mojim srčkom vse vredu, da lepo raste in da je zdrav. Mamica, očka in bratec te že nestrpno pričakujemo.

A user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Majčice 2009
11.9.2008 23:40:05   
tropical
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 7:53:23   
vanilla
Ojla vsem...
U, odkar sem zadnjič kaj napisala v to temo, ste se pa že oreng razgovorile.... Sem rabla kr neki cajta, da sem vse prebrala user posted image .
No, jaz sem v 7. tednu, zdaj čez vikend vstopam že v 8-ega... Počutje? Hja.... Tko, občasno malce "bljakasto"... Nimam NIČ apetitita, moram se prav siliti z vsako hrano... Paše mi kaj sadja, pa jogurti..... Ne morem videt kitajske hrane (ne vem zakaj, pa že kakšno leto nism bla v kitajski restavraciji user posted image ), pa kave tut ne morm videt (prej pa nism mogla brez nje dneva začet)...
Pa pečen kruh iz kruhomata mi smrdi... Hecno ne?
No, joške me skor nič več ne bolijo.... utrujena tut nism neki ful....... Edino rahla čudna slabost me spremlja skoraj skozi ves dan ta teden.... Ko kaj pojem, se malce umiri, potem pa spet... Sicer ni ne vem kako nadležno, ampak tako smotan občutek je pa le.....
Pa žejna sem tudi dosti bolj, kot sem bila prej....
23.9. imam prvi pregled.... Trebuh mi je hvalabogu že manj napet, sem pa tut jaz mela problem z zapenjanjem hlač... Zdej pa je boljš... Se mi zdi, da sem še celo shujšala.... user posted image .
Aja, vejo oboji starši, pa tri najboljše prijatlce (ker njim pa res ne morm zamolčat, ne? hehe)...
Ostali (in v službi) bodo izvedeli postopno... po pregledih, po NS....
Pridne bodite....  peteeeek jeeeeee........ DOBRO JUTROOOOO!!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 8:12:00   
cebelica82
no, še ena majčica....sicer sem čisto frišna, datum nekje okoli 19.5.09, za pregled se bom zmenila komaj danes, ker sem komaj ta teden delala test(e).( kar tri, ker nisem mogla verjet), pa ponavadi imam kar dolg ciklus, zato je malo trajalo....

držite pesti, da bo vse ok....

še zmeraj ne morem verjeti,.......sem pa presrečna!!!!!!!!!


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 8:17:06   
psaša
Dobro jutro. Jaz sem OK, nobenih težav, razen napet trebuh. Pa malo večkrat moram dati kaj v usta, ker je tak čuden občutek, da mi je slabo. Saj potem ko nekaj malega pojem je vse OK.
Kdaj povedati: ne vem kdaj bova povedala. V 1. nosečnosti sva kar hitro, nekje v začetku 7.tedna. Sedaj pa pojma nimam. Po mojem po pregledu, tam nekje okoli 10.tedna. Seveda, če ne bodo prej pogruntali.user posted image

Dobrodošle vse nove nosečke.

Anonimna4

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 8:21:40   
psaša
No, pa sem se razkrila. user posted image  Pojma nimam kam je izginila tista kljukica pri anonimnem uporabnikuuser posted image . Me zanima kdaj me bodo moje oktoberke odkrile.user posted image

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 8:24:34   
Maxica
user posted image Psašauser posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 8:37:31   
psaša
Ja, ja. user posted image  Evo, so že začeleuser posted image .

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 9:15:47   
Anonimen
Dober dan Majčice 2009user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se pogovarjate kdaj povedatuser posted image user posted image user posted image
V prvi nosečnosti, sma ful dolgo skrivala, ker sem bla ful vraževerna, češ če bom preveč okol govorila in se veselila, bom razočaranauser posted image ...no zdaj v drugo, pa sma kar hitro raztrobla, seveda tistim, ki so vredni take lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem v prvi user posted image  začela nosit nos. hlače nekje okoli 16 tedna, samo mislim, da bo tokrat veliko prejuser posted image , zato si že pridno sposojam nosečniške hlačeuser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 10:48:21   
Anonimen
Tud jst sem pred kratkim zagledala plusek,sem zelo vesela,po drugi strani pa mal prestrašena saj imamo doma 3 mesece staro pupiko,ki se je rodila 9.6.2008.user posted image Otročka bom sto procentno obdržala,vendar pa imam zelo mešane občutke.Ta nosečnost pač ni bila načtovana,ker bo to tretji otrok,prvi je star že 8 let,vendar smo se ga vsi razveselili.Zdaj sem še anonimna,po prvem pregledu pa se razkrijem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 10:58:06   
Anonimen
ej punce, a je tukaj poleg mene sploh še kakšna ki nima nobenih znakov..... Me kar malo skrbi-razen črtice na testu seveda....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 11:03:14   
Anonimen
Jas kr naprej neki jem ,ni važn kaj,sam da niso uste prazne.Evo, to so moji znaki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 11:18:17   
Rosi*
Da se še jaz malo oglasim. user posted image

Tudi jaz moram jest, ko občutim slabost. Res je filing precej neprijeten, samo ko nekaj pojem je ok. Pa meni tudi zelo paše sadje. Sem se pa zredila, pa še vedno imam napet trebuh.

Pregled imam pa v ponedeljek  - komaj čakam.

Povedala še nisma kaj veliko. Ve moja mama, pa zelo dobra prijateljica. Po pregledu boma verjetno povedala obema staršema, ostalim pa postopoma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Majčice 2009
12.9.2008 12:57:11   
Lalica1
Tudi jaz se pridružujem seznamu.
Naša Lara bo postala starejša sestrica. Točnega PDP še nimam, bo pa nekje na začetku maja. 26. septembra pa grem na prvi pregled (UZ). Sem pa sedaj bolj počasi in se ne sekiram toliko kot prvič, ko sem takoj hitela h G.
Drugače pa tudi tistih groznih znakov nimam in me kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da jih tudi od nikoder ne bo.

Lep pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?