Naty*
|
čer punce! Moj škratek spi že od osmih, js sm si privoščila eno ful vročo kopel, zdej sm prišla pa mal pofirbcat. V bistvu sem že popoldne vse za nazaj prebrala, tko da vem kaj se vam dogaja, ampak sem preutrujena za komentirat. Hvala, da ste mislile na mene , ja pri nas mamo še kar krizno obdobje. Vsaka rešitev, ki se pokaže je žarek upanja in potem, ko se začnejo krči, sem spet čist obupana. Kljub moji dieti je blo spet isto, ko sem začela dojit, zato spet nisva vedela, če je alergija samo na KML. In danes sem naredila preizkus. Pri sosedi sem nafehtala Novalac za 60ml in mu ga dala. Po uri in pol se je zbudil s takimi krči in jokom, da sem še js ful jokala zraven, ker sem mu to naredila . No ampak vsaj vem, da je mleko krivec, verjetno pa tud soja, ker sem pila kavo s sojo. Zdej bom še to nehala in ga bom dojila čez dan in ponoči, zvečer mu bom dala pa še allernovo, da se mu mal prečisti organizem. V torek imava alergološki pregled v trb. bolnišnici in samo upam, da bo kaj pokazalo. kasso oprosti, da sem prej tolk hitro prekinila. Mali je pobruhal mene pa še kavč pri edinaos , tko da sm mogla hitr v akcijo. Te bom kej poklicala v prihodnjih dneh. špelin@ od ponedeljka do srede bom verjetno v Zagorju pri naših, pa se lahko dobiva na kakem kofetku . Tko mali je dobil pred spanjem kapljice proti krčem in porcijo allernove, zdej pa držite pesti, da bomo kaj spali. Nočko!