špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pa jezna kot sto . Pred parimi minutami dobim sms od gospoda moeka, da proslavlja RD. Saj ni nič narobe, vendar jaz vedno TAZADNJA IZVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kastrirala ga bom. katy82, ne ljubi se mi razčiščevat z očetom, samo glede vprašnja dediščine imam dileme - no, mogoče bom škripnila pred njim in ne bo treba o tem razmišljat Ojej, barbaw, kakšna kolobocija... Pa niti oče ni?! Adijo, pamet... Pa se ne da s testom DNK dokazat resnice? No, kar se odnosa tiče, je moja mami vedno bila zelo fer in ni nikoli očeta prikazovala v slabi luči. Tako da tu: kapo dol, mami! Ma itak moram misliti na svoje otroke (biološko njegove vnuke), ker po očimu itak ne bom dedovala (bo dedovala njegova hči, ki je moji mami že dala vedet, kaj vse hoče, ko njenega očeta ne bo več... ), moj oče je pa menda dolžan šteti pod svoje potomce tudi mene. No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma?
|