|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
23.9.2008 18:42:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Sem pa jezna kot sto user posted image . Pred parimi minutami dobim sms od gospoda moeka, da proslavlja RD. Saj ni nič narobe, vendar jaz vedno TAZADNJA IZVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kastrirala ga bom.

user posted image user posted image user posted image

katy82, ne ljubi se mi razčiščevat z očetom, samo glede vprašnja dediščine imam dileme - no, mogoče bom škripnila pred njim in ne bo treba o tem razmišljat user posted image

Ojej, barbaw, kakšna kolobocija... Pa niti oče ni?! Adijo, pamet... user posted image  Pa se ne da s testom DNK dokazat resnice?
No, kar se odnosa tiče, je moja mami vedno bila zelo fer in ni nikoli očeta prikazovala v slabi luči. Tako da tu: kapo dol, mami!
Ma itak moram misliti na svoje otroke (biološko njegove vnuke), ker po očimu itak ne bom dedovala (bo dedovala njegova hči, ki je moji mami že dala vedet, kaj vse hoče, ko  njenega očeta ne bo več... user posted image ), moj oče je pa menda dolžan šteti pod svoje potomce tudi mene.

No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical user posted image , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h user posted image  Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.9.2008 18:55:44   
špelin@
Kriza, ravno mi je user posted image  povedal, da zato taka vrsta, ker je zdravnik vmes vzel eno samoplačniško pacientko in je bila noter 1,5 ure... En gospod pa čaka tam že od 17h... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.9.2008 19:03:38   
Anonimen
Joj Špelin@ tole naše zdravstvo je res enuser posted image .  No vsaj upam, da bodo ugotovil kaj mu je,pa da nebo kej hujšega. Da ti povem še eno zgodbo o našem zdravstvu. Mojo mami je lansko leto aprila začela ful noga bolet,je šla v Lj. in so ji rekli da je mišica natrgana al neki tazga.No in so ji dali injekcijo proti polečinam in to je to. Tri mesece je hodila okol dohtarjev na razne preglede....in kaj so ji govorili? Da ji ni nč,da je ta bolečina psihične narave in da naj miga, nogo razgibava..... Ona pa hodit ni mogla,spat ni mogla ker jo je tok bolel...je mela take podočnjake da te kap. No in gre ona na laste stroške v zdravilišče Laško,ker so rekli da mora nogo razgibavat....Tam je mela pa srečo, da je do nje prišel en dr. iz Valdotre in ji je rekel da naj pride k njemu na pregled v Ankaran,ker je sumil kaj ji je. In valda ona gre takoj drug dan in kaj ugotovi? Da ima ZLOMLJEN KOLK. Halooooooooooooooooo? pa tri mesece so ji drugi govoril da naj miga...Tako se ji je pa še vse zaraslo....je mogla ostat en mesec tm in zdej ma eno nogo krajšo 2 cm. In kar je najhuje za njo pri vsem tem, da ne sme več tečt. Prej je vsak dan tekla. Ma ne morš verjet.Zdej je šla pa v tožbo KC,so ji že 2x zavrnil,sam bo šla do konca.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.9.2008 19:05:57   
Anonimen
Aja Mya kdaj gremo kej na kavo? Sam jest mam ponavad zmer še ene dve mamici zraven s svojimi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.9.2008 19:07:03   
Anonimen
Estrella a tvoj bo dons praznoval al kakouser posted image Mi ni čist jasno

Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.9.2008 19:15:44   
Anonimen
Vidm da mam samogovoreuser posted image , grem raj Prison Break gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.9.2008 19:22:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Men tud  ni bilo. Ja danes izznenada se je spomni,da bi bilo dobro praznovatuser posted image

Nina7: ja poznam take pripetije. Mojo mamo je tako govorjenje in letanje okoli dr.stalo življenjauser posted image Je že dobro leto pokojna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.9.2008 19:44:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
[No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical user posted image , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h user posted image  Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma?

Vidim, da sem se "užgala" za eno uro, zakaj mi nobena ne pove user posted image  No, upam, da bo tja do 20:30 res na vrsti... Zdajle bolj slabo kaže user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.9.2008 19:44:36   
špelin@
Nina7: ja poznam take pripetije. Mojo mamo je tako govorjenje in letanje okoli dr.stalo življenjauser posted image Je že dobro leto pokojna.

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.9.2008 19:49:39   
Estrella*

[No, jaz sem pa zdajle zelo žalostna, ker me je klical user posted image , ki čaka pri kardiologu (privat). Uro je imel ob 18:20, ampak jih je še 6 pred njim, med. sestra pravi, da bo čakal minimalno 1,5 ure, torej najmanj do 21h user posted image  Potem pa še dobra ura vožnje do doma... Mogoče bo do 22:30 doma?

Vidim, da sem se "užgala" za eno uro, zakaj mi nobena ne pove user posted image  No, upam, da bo tja do 20:30 res na vrsti... Zdajle bolj slabo kaže user posted image

Saj je vseeno, doma ga niuser posted image  To čakanje pri dr. sega preko vseh mej in okusov! Upajmo, da pride čimprej s vzpodudnimi novicamiuser posted image

No, moj se je po kao 2 pirih primajal domol v rahlo v rožicahuser posted image  Sicer mu verjamem, da sta bila dva, ker ga kar zanaša. Enega še prenese, po 2 je ves mlahav, po 3 pa pade  v posteljo in ga do jutra ni na spregled.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.9.2008 19:51:03   
Anonimen

Men tud  ni bilo. Ja danes izznenada se je spomni,da bi bilo dobro praznovatuser posted image

Ojejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.9.2008 19:53:29   
Anonimen

No, moj se je po kao 2 pirih primajal domol v rahlo v rožicahuser posted image  Sicer mu verjamem, da sta bila dva, ker ga kar zanaša. Enega še prenese, po 2 je ves mlahav, po 3 pa pade  v posteljo in ga do jutra ni na spregled.

user posted image  pol ga pa res mal neseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.9.2008 19:54:40   
aurora28
Estrella* bogi tvoj mož ko se prikaže na vratih user posted image user posted image

Špelin hm, če razmišljam in se postavim v tvojo kožo, bi najverjetneje bila tudi sama jezna na očeta in ker sem včasih izredno ponosna, verjetno ne bi sama od sebe nič zahtevala, ker če mi takrat ko sem ga najbolj potrebovala ni stal ob strani in mi ni nudil psihično in finančno oporo, zdaj ko pa imam otroka bi si pa verjetno želela nekaj od očeta za svojega sina, da vsaj on nekaj dobi od dedka. Joj res nevem, ampak verjetno bi tako ravnala. 

Vem, da je bilo že veliko govora o nekakanju našim pikecov, me zanima kaj storiti, če otrok ne kaka nekaj dni? Mu kaj dati za pojest al kaj, da se pokaka?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.9.2008 19:55:54   
Estrella*
Punce, a se zavedate, da se že več kot leto dni "virtualno družimo"???

user posted image user posted image BRAVO MAJČICEuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.9.2008 19:58:22   
špelin@
Punce, a se zavedate, da se že več kot leto dni "virtualno družimo"???

user posted image user posted image BRAVO MAJČICEuser posted image user posted image

Pa res!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.9.2008 19:58:52   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.9.2008 20:00:42   
Estrella*

Ja res je! Ma tolk žleht babo, da mu ne pusti dihat. Ker si privošči mogoče parkrat na leto , ga pa vsaka sapca podereuser posted image user posted image user posted image
Ati svojmu bolj prizanašaš???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.9.2008 20:04:29   
Estrella*
Vem, da je bilo že veliko govora o nekakanju našim pikecov, me zanima kaj storiti, če otrok ne kaka nekaj dni? Mu kaj dati za pojest al kaj, da se pokaka?

jaz sem dajala sluz od namočene fige, al pa figo za jest. Samo ne vem, če se to lahko da pri 5 mesecihuser posted image Mogoče probaj s fejst sladkanim čajčkom, če pa ni druge pa svečka.

Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.9.2008 20:04:37   
aurora28
Špelin zakaj meni ne naloži celo paparico, mi kaže da je preneslo le 77 %, dalje pa ne gre user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.9.2008 20:07:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Daj mi povej kako zgleda driska in ne driska pri doječem otroku? Gal ima vedno tekoče blato? user posted image

Tako, da je pokakan vsaj 10x v enem dnevu. Ker nasi dojeni otroci imajo normalno tekoce blato.

tally: Moj Omar redno je ze vec kot mesec samo od 80 do 110ml na obrok. Jaz mu pac veckrat dam za jest cez dan, nic ne cakam da kaze znake lakote...
Tako da je na 2 ure, razen kadar spi pa se potem zamakne.
Sem pa opazila, da ce ga cez dan natankam da poje tam skupno vec kot 700ml mi potem celo noc spi, ce pa poje manj se enkrat ponoci zbudi.
Po normah bi mogel pa pojesti 1liter na dan, toda zdravnica tukaj je rekla da krasno napreduje in, da ima pac dober izkoristek...

Zelela sem povedat, da ce dobro napreduje te nima kaj skrbet.user posted image user posted image

Jana: Tvoj Nejc je pa ze pravi korenjak...po slikci sodim. Nas Omar je proti tvojemu Nejcu se cisti dojencek...user posted image  Sem ze pozabila koliko se en mesec pozna...

Estrella: Lepo da sta z P koncno nasla resitev za tvojo Aljo. Mogoce bo pa po zlici raje jedla ker je le manjsi napor kot pa zizat. Glavno da bo zacela jest.user posted image user posted image

Hijenca: Palicni mesalnik baje unici veliko vitaminov in mineralov. Sploh pa veliko vitamonov kot naprimer C se unici ze ob stiku z kovino. Zato svetujejo pasiranje z plasticnim ali steklenim ribeznom. Lahko pa si pomagas z plasticno zlico.

Zanima pa me kako ti je knjiga koristila? Ga sedaj razumes?user posted image  Ker jaz sem ze rekla da bi ob porocnem listu morala dobiti se navodila za uporabo - moza namrec in seveda obratno.user posted image user posted image

Glede daril, moj vedno kupuje prakticna darila kot oblacila in pa sedaj mi je naprimer za roj. dan podaril uro-srebrno.

Drugace pa razbijam glavo: kaj pa je romanticno darilo?? A s tem imas v mislih masazo pa toplice ali kaj??

SS: Jaz imam elektronsko varusko od Tomy-ja sam ne vem katere vrste je? Sam ce ti povem po pravici jo tud nimam pogruntane.. Men jo je tista od katere sem kupila nastimala in jaz samo uklopim in dela.

Spelin@: Se strinjam glede barve na RR - katastrofa. Za tvojega mozija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker je res en tak fejst decko. user posted image  

Odgovor na odkrito vprasanje pa : Da.  Da, ker si njegov otrok in ti pripada nekaj po ocetu pa ali ga videla kdaj ali pa ne....Da, ker ti pripada in ni vec kaj za povedat!!!

Hijenca: Res je da niso deci vsega krivi, toda Spelin@ je ze dolgo polnoletna in ce bi mu bilo kaj za njo bi jo lahko poiskal pa po njenem 18 letu. Govorim tako na pamet, recimo, da ni imel stikov zaradi druge partnerke...Ce bi jih hotel imeti bi jih imel in to ko je Spelin@ mal zrasla, saj una se vedela ne bi in ce bi bil koker kej srcnega cloveka bi ji sem in tja kaj primaknil, saj je vendar njegova kri . Otrok ni kriv ce se starsi ne razumejo.

Spelin@: Se to tud ce te ni dal v oporoko, zahtevaj nujni delez, ker ti pripada. Ce je pol brat tak fejst decko bo itak vedel, da je to edino prav in ti bo sam ponudil.

Estrella: ce ga bos kastrirala, bo tvoj problem glede zascite resen.user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej  pa potrdi da ne bo spet we are sorry....pa pol naprej.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.9.2008 20:07:32   
špelin@
Joj Špelin@ tole naše zdravstvo je res enuser posted image .  No vsaj upam, da bodo ugotovil kaj mu je,pa da nebo kej hujšega. Da ti povem še eno zgodbo o našem zdravstvu. Mojo mami je lansko leto aprila začela ful noga bolet,je šla v Lj. in so ji rekli da je mišica natrgana al neki tazga.No in so ji dali injekcijo proti polečinam in to je to. Tri mesece je hodila okol dohtarjev na razne preglede....in kaj so ji govorili? Da ji ni nč,da je ta bolečina psihične narave in da naj miga, nogo razgibava..... Ona pa hodit ni mogla,spat ni mogla ker jo je tok bolel...je mela take podočnjake da te kap. No in gre ona na laste stroške v zdravilišče Laško,ker so rekli da mora nogo razgibavat....Tam je mela pa srečo, da je do nje prišel en dr. iz Valdotre in ji je rekel da naj pride k njemu na pregled v Ankaran,ker je sumil kaj ji je. In valda ona gre takoj drug dan in kaj ugotovi? Da ima ZLOMLJEN KOLK. Halooooooooooooooooo? pa tri mesece so ji drugi govoril da naj miga...Tako se ji je pa še vse zaraslo....je mogla ostat en mesec tm in zdej ma eno nogo krajšo 2 cm. In kar je najhuje za njo pri vsem tem, da ne sme več tečt. Prej je vsak dan tekla. Ma ne morš verjet.Zdej je šla pa v tožbo KC,so ji že 2x zavrnil,sam bo šla do konca.

Ob temle mi gredo pa dobesedno lasje pokonci user posted image  Pocarji user posted image user posted image user posted image  Upam, da ji bo tožba uspela - pri nas se ponavadi vse "zatučka" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.9.2008 20:08:24   
Anonimen

Ja res je! Ma tolk žleht babo, da mu ne pusti dihat. Ker si privošči mogoče parkrat na leto , ga pa vsaka sapca podereuser posted image user posted image user posted image
Ati svojmu bolj prizanašaš???

Ah mojmu se pa itak nč ne da. Prav da ga pol za brezveze drug dan glava boliuser posted image . Sam nese ga pa mjčken več kot tvojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.9.2008 20:12:19   
špelin@
No, pred mojim user posted image  so še 3... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.9.2008 20:15:14   
Anonimen
Se tole: obljuba dela dolg:

Posneto je popoldan z balkona,ker se mi sedaj v tej vrocini pa se Ramadan je... ne da ven lazit...

Aja pa an shrani.si, mi skoz govori da moj IP ni dovoljen, da je portal namenjen samo slovenskim uporabnikom... ampak potem se pa prijavim pa lahko vse delamuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

user posted image

Evo tako zgleda pri nas jesen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.9.2008 20:23:58   
Estrella*
Estrella: ce ga bos kastrirala, bo tvoj problem glede zascite resen.

Jeeeeeeeeeeeeee!!!Ampak dans bi morala priti M, pa je še niuser posted image

Špelin@: še 3????Pol bo pa ta "fovš " trditev kar držalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?