Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam kaj ko mi skoz na rami Zoja visi

pri nas pa obratno, jošt je zaspal šele ob 15h-17h. Prej pa samo v avto do KR in potem nazaj. V trgovini je bil pa buden.
Sicer majhen, a vseeno! Sem že cel popoldan volje, za
. Je prej še Teja kar nekej časa jokala, morda sem dala včeraj preveč čebule v omako za makarončke. Sem si naštimala čaj Winter time in je tako dober!!! Nora sem na vonj cimeta in božiča!!! Letos bo sploh čaroben, ko bo z nami tudi naša mala princeska.
za slabe novičke pri P. Saj te razumem, naj pa te potolažim, da je od kolegice kolegica imela pri punčki še večji sr.... Sploh ni mela punčka zg. neba, pa so pri 6ih mesecih naredili operacijo in poštimali.
Se je že v porodnišnici videlo, pa niso hotli povedat
in sem šla obešat cunje. Pa še eno rundo nesem dol k tašči, da se posuši. Se mi je na hodniku počasi sušilo in sta se spet nabrala 2 stroja
.
.
Danes jo je zgleda nekaj matralo, tako da je šele zdej v redu zaspala in grem lahko končno tudi jaz spat.
Ne vem, kaj sta zdaj to čist iz red padla. Pa kako se jezita, če jima slučajno joško ven vzamem
. Zjutraj mi je bilo kar slabo od vstajanja in utrujenosti. Okrog 6h sem tako trdno zaspala, da nisem slišala moža in Filipa ko sta se v vrtec ob 7h rihtala
. Potem smo se ob 8h vsi trije zbudili, se nahranili in zdaj spita. Mene pa tamle čaka sesalec, da posesam stanovanje.
. Joj, kako so prisrčni. PA tkoooo luštni....
.