Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...sem se kar na njo spomnila...do nedavnega sem jim še pomagala ampak ne gre več,ker so začeli to izkoriščati...smo si še dobri ampak pomoči pa ni več z moje strani...pa so tud kr bogi pa to,ampak tud jst se ne morem večno kregati z mojim...sem dolgo rabla da sem spregledala..a veš dokler človeku pomagaš,pa dokler računajo na tvojo pomoč,se ne bodo trudili sami si pomagat (pa ne zdej za konkreten tvoj primer ampak na splošno)...nevem jst nebi mogla tko živet...pa polsestra kje pa da bi šla v službo,pa svak,bog ne daj da bi še malo izven službe delal pa kaj dodatno zaslužil...zakaj le,če ve da jim pomaga mama,njen partner,sosedi...jst pa ne več,ker so nam tud denar dolžni in ne gre tko naprej...smo se pa mal spičili enkrat pa sta nam kratkomalo povedala da naj si kr narišemo ta denar...tko da smo tle zaključili...pa bi otroc marsikaj od mene lahko dobili...
k da ga tepem, ga je cela vas slišala mi je blo ful nerodn
mi še kar tam 2x tedensko, ni še čist enako kot prej, ampak vedno boljše. Trenutno je nekak tako kot je Alea napisala - najprej malo boli, potem je pa fajn
spijo, naša je pa med najbolj ta žlehtnimi, ponoči se dojiva ziher 2-3x, pa čez dan skoraj nič ne spi. Zadnje čase pa dobiva tak glas kot prava šefica. Se prav zadere. Hm, hm. Ne vem, kaj ji te ni za spat.
...zate isto velja če boš v teh koncih te bom vesela