|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 13:24:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 13:26:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
5.9.2008 9:07:11   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Danes sem pa prav pridna. Ne, ne vem še, kaj bomo kuhali, sem pa že ogromno stvari pospravila, uredila,...user posted image . Moram nekaj počet, ker če nisem v službi, se počutim čisto neuporabno. Namesto da bi se malo dala v vodoravni položaj in prebrala kakšno knjigo...

Imate kakšne posebne načrte čez vikend? Mi smo jih imeli en kup, pa ima moj vd možek danes popoldne vožnjo (dela izpit za motor), jutri sredi dneva nepričakovano službouser posted image user posted image user posted image . Tako da se bova z (le)potičko zabavali sami.

Včeraj je moja mami Sari prinesla eno novo igračo - voziček za dojenčka. Že tako se zelo rada igra s svojima dvema dojenčkoma, ampak z vozičkom je pa stvar še bolj resna. S tako resnim obrazom hodi po stanovanju, kot da bi se spraševala, ali je njen dojenček pri prejšnjem podoju dovolj pojedel....user posted image .

Nea, sem prav vesela, da je tvoj šef tako prijetno odreagiral. Kakšna lepa popotnica v nadaljevanje nosečnosti je to. Enako je bilo z mojima šefoma v obeh nosečnostih.

Moj trebuh? Po kg in po obsegu (centimetrih) sicer ne kaže teh značilnosti, ampak se mi zdi, da je ogromen. Mogoče zato, ker že vem, do kakšnih razsežnosti lahko greuser posted image

Morrak, a jaz sem te pa kar nekam v Rusijo poslala? Oprosti.,...sem mislila, da gre pač v kakšno sosednjo stavbo tale tvoj računalnikuser posted image . Glede na to, kako si prilagodljiva, pa boš sigurno našla kakšno službo. Jaz vedno držim pesti zate!

Aha, še to sem opazila, da smo vse strastne ljubiteljice kulinarike. Kako sem hvaležna za to stranuser posted image

Lepo se imejte!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 9:32:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
9.9.2008 9:15:14   
Splet.Ka
Dober dan!

Kako ste kaj? Jaz sem super. Sem že malo potelovadila zjutraj, zdaj brskam po RR, potem pa grem malo članke pisat. Da ne pozabim, vmes bom poiskala še kakšen recept za kosilouser posted image .

Se spomnite, ko smo lani govorile o sirupkih za večanje odpornosti? Jih letos kaj dajete? Katere?

Mi smo letos poskusili z Bronchomunal kapsulami. Naj bi bile ravno za take primere, kot je naša Sara - za tiste, ki imajo pogosto težave z dihali. AMpak mi je že pediatrinja rekla, da so nekatere mamice prišle nazaj zaradi neželenih učinkov.

Pri nas je Sara tudi po nekaj kapsulah dobila visoko vročino in je jokala, da jo boli trebušček. Vse možne preiskave so takrat naredili, pa niso odkrili nič, tako da je bila to očitno reakcija na kapsule. Zdaj bi pa vseeno rada kaj blažjega poskusila, da jo malo obvarujem pred obolenji.

A veste, da je že skoraj en mesec, odkar sva se s Saro nehali dojiti? Tako brez težav, da sem prav ponosna nase in nanjouser posted image .

Lepo vas pozdravljam in oglasite se kaj!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
10.9.2008 13:56:07   
L & L
Evo napišem pol pa vn vrže user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes sem imela prvi pregled in z našim tretjim sončkom je vse OK.user posted image user posted image user posted image .
No pa še to naš Loris je v vrtcu zelo pride nič ne joka, in vzgojiteljici pravita da imata z njim najmanj delauser posted image user posted image , upam da bo še naprej tako.
Evo zdej pa upam da bo če ne user posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
11.9.2008 9:35:09   
Nea
Jutro!

Na spletkino vprašanje Kako ste kaj odgovarjam - ful utrujeno! Za mano je res naporen teden: uvajanje Lare v novi vrtec, služba, ki je ta teden razdeljena na par ur zjutraj in par ur zvečer, popoldanske otroške aktivnosti, obiski zdravnika... vse kar rabim je počitek in spanec. user posted image

Lara je z novim vrtcem začela brez težav (da 3x potrkam). Odkrila je veliko novih družabnih igric (seveda primernih njeni starosti), na katere je čisto nora... pa kotiček z lutkami, vozički, kuhinjo, posodicami, oblačili za dojenčke... z vsemi kar punčke obožujejo in je res ful vesela in ponosna, da hodi v "veeeelti vtec".
To je isti vrtec v katerega Ema hodi, vsaka ima svojo skupino, lahko sta pa tudi skupaj (sobe so med seboj povezane in otroci se lahko skupaj igrajo s tem, da ko imajo aktivnosti za določeno starost potem so pa ločeni - vsak otrok gre v svojo sobo in tam opravlja določeno nalogo-aktivnost).
Ema je prevzela vlogo velike sestre in Laro vsako tolko časa obišče in preveri če je ok.... pa tudi kaj prevede iz slo v nem... ampak mi je včeraj povedala, da Lara v vrtcu govori samo nemško user posted image

V torek sem imela redni pregled in je vse OK. Morfologijo imam čez dva tedna.

Splet.ka - jaz bom tudi to zimo nadaljevala s Čebelico Majo. Vem da je na bazi medu in da naj ne bi imel stranskih učinkov. Pa še sladek je tako, da ga obe pupiki radi pijeta. Verjetno se tudi v naših lekarnah da dobit kaj podobnega, ampak se mi ni dalo spraševat.
Sem brala tvoje "Izjave za v okvir" user posted image  Pri nas je zadnje čase ful aktuelno: Mami počataj! Jaz ti hočem netaj rečt!... in potem moramo vsi bit tiho, da Lara nekaj pove user posted image
Ful je hecna, ker še ne zna povedat K, G in R... še bolj hecno je to, da tudi moj mož tega kot otrok ni znal. Konj je vedno bil Tonj user posted image  Neverjetno kaj geni delajo.

Fajn bodite,
Nea

L/L - super za pregled in za Lorisa! Se vidi, da so naši sončki že veliki in dokaj samostojni.



_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
16.9.2008 9:59:37   
Splet.Ka
Juhuhu!

Kako ste kaj? Mi smo ok. Predvsem zato, ker ima Sara po novem čisto svoj dežnik in je važnauser posted image . No, pa tudi drugače nam ne gre slabo.

Sem bila prepričana, da me bo grdo vreme čisto vrglo iz tira. Jaz imam najraje pomlad in poletje in sem ponavadi kar žalostna, ko pride jesen. Zdaj pa mi je čisto všeč, da se sprehajamo po svežem zraku in da se ne skrivamo v senciuser posted image .

Nea, sem se prav nasmejala vašim izjavam. Pri nas vsak dan kakšno tako stvar pove, da se smejimo. Včeraj je začela na veliko uporabljati besedo SLUČAJNO. Ne morem verjeti, kako jo spretno vplete v stavekuser posted image .

Čebelica Maja je tisti sirup na osnovi medu? Jaz se spomnim, da sva s sestrico jedli Pikovit, ki sva ga imeli zelo radi, ker je bil sladek.

L&L, bravo za tretjega sončka in bravo za vrtec!

Kako ste kaj ostale? Vas kaj zebe?user posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
20.9.2008 9:55:36   
issa
pozdravljene!
no po zaresss dolgem času spet kaj pokukam tule gor...
morem priznat da je ta september totalnoma zmešan,sploh pri nas.... ko se ti že tako najbolj mudi, pa pripelješ prvi dan otroka v vrtec pa ti vzgojiteljce rečejo, gospa vaš otrok pa ni v našem vretcu!!!misssslim ,..so ga prestavlivi kr tako brez kakšnega koli obvestila,.....si lahko res predstavljate kako mi je bilo...še sreča da je tisti dan moj delo popoldne da je nekako šlo skos...
zdaj je vse porihtano po starem,...smo se že navadli na tempo, pa še jaz sem 2. user posted image , tako da je veselo.....user posted image user posted image user posted image user posted image
ok malo sem napisala, bom naslednjič malo več.
LP

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
20.9.2008 15:20:38   
L & L
Jeeeeeeee še ena nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
22.9.2008 9:11:13   
Nea
Issa - čestitke za user posted image !!!!
Ne morem verjet, da vas za vrtec niso nič obvestili user posted image  Kako je to sploh možno?

Mi smo OK, ampak v veliki frki. V soboto odrinemo na 3tedenski dopust. Čez vikend smo imeli obiske tako, da mi ni uspelo nič pripravit, oprat, zlikat user posted image  Ta teden pa same obveznosti, pregled, služba, pa še Lara je po vrhu danes zjutraj imela drisko. Upam, da ne bo kaj hujšega.

Se beremo,
Nea

_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 9:19:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
22.9.2008 14:16:13   
issa
POZDRAVLJENE!
ja obvestili nas niso čisto nič, ker so misli da mi vemo???
to pa verjetno zato ker ko smo ga vpisali sem smo mogli obkrožit pač en vrtec midva pasva vedela v katerem bo plac, in sma vpisalal pač najbljižjega (ker so rekli da vseeno kar vpišem, gre se pač za prosto mesto). no pol sva po 2 mesecih le dobila prek vez mesto v drugem vrtecu (limbuš) in tam je bil vso leto,in ga tudi nisva nameravala prestavit, smo tudi spraševali če je treba kako prošnjo dat da tam ostane ali kaj podobnega, pa smo na uprabi rekli da ni treba,...pol so nas pa vseeno prestavili.....no  po pogajanjih nam je tak uspelo ostat v starem vrtecu,..so rekle vzgojiteljice da ni problema user posted image user posted image  jim je všeč ko jim skos lubčke pošiljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
jao kičem in kličem svojega G, pa mi skos dol meče...grrrrrrrruser posted image user posted image user posted image
se hočem na pregled naročit,..pa mi verjetno danes ne bo ratalo!!
in stale kako ste?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
22.9.2008 14:16:44   
issa
aja hvalaaaaaaaaaaaa za četitttttkeeee!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
23.9.2008 8:39:13   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: issa

pa še jaz sem 2. user posted image , tako da je veselo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  



user posted image user posted image user posted image user posted image  Super! Čestitam. Kdaj imaš rok? Meni se tale december že nevarno približuje!

Kako ste kaj sicer? Mi smo fino. Letos me jesen sploh ne moti. Če pomislim, da sva bili z lepotičko lani takle čas že drugič iz bolnice, potem se imamo letos skrajno super.

Da vem povem, kako je bilo pri nas s temi stvarmi za odpornost. Sem šla v lekarno in hotela nabavit Čebelico Majo ali Pikovit. Pa mi reče gospa, da je ful boljši nek drug multivitaminski sirup in da ga imajo otroci radi, da je super okusa. Ga seveda kupim, ampak naša gospodična ga je pljunila ven. Koliko res zanič sirupov, ki jih mora jesti, je normalno pojedla, tega pa ni marala. Sem ga podarila prijateljici, ki ima punčko.

Potem pa mi je druga prijateljica povedala, da daje otroku Echinaforce v tabletkah. Naj bi bilo to šele od 4. leta dalje, ker tabletke se lahko zaletijo...tako da so mi v lekarni priporočali malo manjšo dozo. Tako da naša bejba z veseljem vzame 2x na dan svoj "bonbonček"user posted image . Upam, da bo res njena odpornost letos kaj boljša.

Issa, sem bila zgrožena, ko sem prebrala tole o vrtcuuser posted image . Upam, da si bila vsaj malo huda, da se ne bo kaj takega ponovilo!

Nea, kaj se je izcimilo iz Larine driske? Upam, da nič resnega. Držim pesti, da vse opravite do sobote, potem pa mirno na dopust!

Da vam povem še, da je letos naša princeska v vrtcu v mešani skupini od 2 do 4 leta. In sem tako zadovoljna, da ne morem povedat. Večji otroci so manj bolni, bolj pazijo na higieno, veliko pomagajo mlajšim, veliko več dejavnosti in izletov imajo, kot če bi bili v skupini samo dveletniki. Tako da je na vseh področjih pri Sari res viden napredek!

Jaz grem zdaj malo delat. Ko bo kaj novega pri meni ali pri vas, vam pa spet pišem.

Srečno!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
23.9.2008 20:35:45   
issa
pozdravljene!

hja razen po utrujenosti in bolečinah v joškah sploh ne zanam da sem noseča (ok rezen po + pri testu), tako da še sploh ne morem prav verjet,.user posted image user posted image user posted image  zdaj kdaj mam rok  še nevem sem komaj naslednji teden naročena na pregled, pa bomo vidli, ampak po naših izračunih nekje na koncu maja....

ja kaj se tiče vrteca sem bila prav besna, user posted image user posted image  še srečo so imeli da takrat ko mi to vzgojiteljica pove še niso delali (to je blo ob pol sedmih), drugače bi jih pošteno slišali,....user posted image   sem se pol do pol osmih malce ohladila,...bi pa bila kriza, če bi moj mogel dopoldne delat, ker te ga pa res nebi imela kam dat.... dobro da smo to že dali kot pozabljeno....user posted image user posted image
naš pa je tak, v vrtecu so ga stisnili v skupino ki je od 1. do 3. leta, no bi naj bila, sicer pa je tak enih pet anejevih kompanjonov tako da debatirajo med samo, da jih vzogiteljice komaj dohajajo,...drugače pa se mi zdi da govori ko po tekočem traku, a še vedno nerazločno,..nekaj že pove lepo,..a ostao si pa te zložim skupaj, da le razumem..user posted image user posted image drugače pa smo veeeeliki, doma smo čisto, čisto brez planic (samo še v vrtecu čez dan ,kar me jezi, a gospe ne folgajo user posted image ) no razen spanja seveda,...sedimo v velikih stolčkih, on je prevelik za svoj stol,..pijemo iz veliiki skodelici,spimo v velikii postelji...skrataka velikiii smo..user posted image user posted image user posted image

pa ve?kak se pa vaši sončki držijo?
kako govorijo? že zelo lepo ali samo moj še tako nerazločnouser posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
24.9.2008 10:47:01   
Nea
Hojla!

Samo na kratko...
Larina driska je trajala samo en dan. Mogoče da je bila reakcija na sirup in kivi, ne vem. Glavno da je mimo. Lara je namreč nekaj mesecev imela težave s kakanjem. Parkrat je imela trdo blato, in se je fejst jokala  zato pa je začela zavestno odklanjat kakanje. Pred tremi tedni sem se posvetovala z zdravnikom in nam je dal sirup z laktozo, ki naj bi blato mehčala in izboljševala prebavo. Ej... sirup je čudežno deloval, in se je Lara spet naučila, da kakanje ni noben bau-bau. Zdaj pa lepo pove da jo tišči kakat in vse opravi na wc školjki POtem pa je ful vesela in se vsem hvali kako je kakala.

Zdaj pa sem jaz prehlajena user posted image  Šmrkam, kiham in me glava boli. Zato bom pa danes in jutri od doma delala. Kuham čaje, jem med in stiskam limono. Apetita sploh nimam. Upam, da bom do sobote vsaj malo boljše, ker nas v soboto čaka dolgo potovanje. Tako kto lani v tem času se spet odpravljamo v Ameriko. Bratranec oktobra ima poroko in bo cela familija tam. Malo bomo šopingirali, malo šli v nacionalne parke v Utah, malo pa praznovali. Predvsem pa se veselimo lepega vremena, ker Denver ima 300 sončnih dni letno. Upam, da bo tokrat statistika tudi držala.

Issa - naša Lara je prava čveketulja. Govori ogromno in od kdaj gre v veliki, Emin, vrtec, kje je v skupini med 3 in 6 letniki, je začela tudi nemško čveketat.
Že štiri noči spi v VELTI postelji in to v Emini sobi. Smo ji namreč nabavili normalno posteljo in sva jo iz najine spalnice preselila v Emino sobo. Prva dva večera sta skakali in čveketali in je trajalo dve uri predno sta resnično zaspali. Tretjo noč je Ema prva zaspala, Lara pa potem kmalu za njo, in to dokaj hitro. Včeraj zvečer pa je klicala: Eeeeeema, zbuuuudiiii se! user posted image
Čez dan pa tudi sama zaspi (kar prej nikoli ni). Ji preberem eno pravljico, objame tigerčka ali kužka, malo poje, malo se pogovarja in jo sfali user posted image
Ampak se čez noč vseeno enkrat zbudi in zahteva mleko.
Mah, saj bo boljše!

Fajn bodite!
Nea

_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
24.9.2008 12:26:37   
HuAnita
Issa - čestitke še od nas!!!!!user posted image user posted image user posted image

Boste tudi imeli pestro, malo razlikouser posted image

Mi pa smo včeraj pokopali mojo omo, mamimo mamo. S starim atom je oma zalužna za to, da lahko gradimo hiško - ker sta onadva kupila ta velik grunt, ko sta bila mlada, mlada..... In mi je tako hudo zanjo, zandja leta je zelo trpela, hude hude bolezni.... Eh, saj same vester, kako je, ko vam kdo umre....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 12:48:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
24.9.2008 17:45:56   
najina pikica*
kuku
no prinas je prišlo do izpada civilizacije user posted image  prenavljamo pa smo bili kr nekaj časa brez interneta...katastofa...no vam nisem mogla javit,da se nam je 15.9. rodila princeska Lana,3350 kg težka in 50 cm velika babnca
...15.9.sm imela g. pregled in mi je moja povedala da sm že 5 cm odprta,napotila me je v porodnišnico,tam so me sprejeli.v PB so me mestre zrihtale in klistir mi je izval podake,kasneje so mi predrli mehur in počakalai na moje popadke.ker so bili le te premalo močni za porod so mi dodali še umetne in tako sem po 3 urah "trpljenja" rodila princesko Lano...nism bila nč pretrgana al pa zrezana in sem odnesla luliko brez šivov...
...zdej se že pridno crkljamo,dojive se vsake 2-3 ure,tazadnjič okoli 10-11h in ponoči samo okoli 3h nato pa šele ob 8h zj.tako imamo nočko za pančkat...vsaj zaenkrat,ne smem prehitro hvalit...user posted image
...tamali jo je ful lepo sprejel,jo hodi božat,lubčkat,mi prinese stvari za previjanje in mi tudi pomaga pri previjanju....skratka zaenkrat ni nevem kakega lubosumja,tega sem se najbolj bala...res pa je da ne dovoli da jo previjam na njegovi previjalni blazini in nima vstopa v njogovo posteljo user posted image  user posted image
...smo takoj rešili problem in lani kupili drugačne barve previjalno blazino,posteljico ima pa tako al tako svojo...

no ker sem spet mal doktorirala user posted image  v zvezi rač. vam tokrat v tapravi obliki pošiljam slikice od naše princeske in jenega bratca...

user posted image

user posted image

user posted image

ld petra in dva sončka


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 21:54:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
25.9.2008 13:44:53   
Splet.Ka
HuAnita, iskreno sožaljeuser posted image . Omina plemenitost je nekaj, kar boste vselej nosili v svojih srcih. Upam, da huda žalost kmalu mine.

Nea, super, da greste v Ameriko, samo glej, da kaj bolj ne zboliš. Saj si se verjetno opremila s čaji in limonami in medomuser posted image . Upam, da imaš dovolj energije za vse priprave!

Najina pikica, hvala za tako luštne slikice. user posted image  Čestitke za princesko. Navdušena sem tudi nad tavelikim, kako odgovorno se obnaša. Jaz sem kar pripravljena na kakšne večje izpade ljubosumja pri nas...

Mi imamo pa danes jesenski piknik v vrtcu, če bo vreme zdržalo. Sem hujša kot otrok, ker prav težko že čakam!user posted image

Zdaj pa se poslavljam od vas (z masko na obrazu in balzamom na laseh...upam, da ne pozvoni kakšen poštaruser posted image ).

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
25.9.2008 13:56:09   
HuAnita
Pikica - kako fletna otročka imaš!user posted image

Vsem hvala za sožalje.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
26.9.2008 12:35:13   
najina pikica*
huanita-še iz moje strani sožalje za omo user posted image

no mi se drgač kr rihtamo,s tamalo imava že nek ritm papanja na 3 ure,ponoč se pa sam enkrat zbudive...tako da lah tut mami kej pana user posted image  pridno papcamo in se redimo,še vedno se samo dojive je pridna za vlečt ni kaj!tati se heca in prednemu vlečenju pripisuje temu da je punca user posted image  user posted image jah tipično moško razmušlanje....
danes dop. je bila patronažna pri nas in smo se kopali.tamala tut mrdnla ni,učitno ji je topla kopel pasala,huje je bilo k je mogla z tople vode ven in se oblečt.učitno se bo kot mami rada namakala v topli vodi v banji user posted image

včerej smo imeli z nikcem kardiologa in HURA šumčka ni več slišat,luknica se je sama zarasla,tako da nebo treba nikakršnega posega....user posted image

ld sta nikc in babica prišla iz sprehoda...gremo papat in panat...


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
26.9.2008 19:38:21   
L & L
HuAnita sožalje tudi iz moje strani.
Najina pikica tebi pa čestitke za prinčipeso, joj pa kok sta luštkana na slikici, user posted image user posted image user posted image pa dobro se pedenajte.

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali veste, kateri objemi so zdravilni?
Preverili smo, kakšne vrste objemov poznamo in kateri so najbolj zdravilni.
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?