Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sožalje obema ob vajini izgubi, stisni močno k sebi svojo punčko in se izjokaj - sama sicer ne vem, kaj preživljaš, lahko si le mislim. Želim pa ti, da boš ponovno
in da bo tokrat vse ok.
Prej sem se mazala z Pflegeol fur schwangerschaft iz Muellerja, zdaj pa s nerafiniranim karitejevim maslom - bom mela kožo ko dojenček
jaz samo upam da bebica moja lepo raste...
, jaz nikoli nisem bila zmrznjenček, zdaj me pa konstantno zebe. V soboto na trgatvi sem komaj zdržala, pa sem bila oblečena ko medved, ne vem kje se je zgubil tisti sonček, ki so ga napovedovali.
za vse nove
). Midva s kodrom sva jo v soboto mahnila na Dolenjsko, v nedeljo pa sva šla hranit labode in račke na Zbilje. Joj, kako je bilo fino. Pa čajčka sva pila in se zunaj stiskala,.....Tudi kuhanja je bilo veliko ampak midva sva dva takšna falota, ki se kregava kdo bo kuhal, potem pa vedno veliko skuhava in se napokava....noč je bila temu primerna....slabo spanje.
Bom še jaz moj "balon" slikala in ga skušala objaviti. Tako kot pri tebi April09 imam tudi jaz nekaj "zaloge", ostalo pa je napihnjenost. Komaj čakam na tistega ta pravega bušija.