Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kolk ti je bolj toplo pri srcu ko oddaš Tijo brez joka, e ne Naja. Naša Manca je pa tolk smešna ko ji jaz še skozi okno iz dvorišča pomaham in vsi otroci visijo na oknu in mi veselo mahajo, naša miška me pa sam gleda. Pol ji pa Slavi (vzgojiteljica) prime roko in namesto nje pomaha. Res tko zgleda, k da v življenju ne bi znala pomahat.
) pri Lavi. Sam letos je en težek let za investicije. Bo drugo leto toliko boljše, upamo. 
. Aktivnosti?: valjanje štrukljev, skakanje po postelji, valjanje po žogi, skrivanje, rjovenje, cvilenje you name it and it is.... Skratka ni da ni.
nazadjne ko se ga je nekaj loteval uporabil en recept od sodelavca. In sicer si je nekaj vode, sladkorja in šnopsa (razmerja ne vem točno, vem pa, da je bilo šnopsa največ) prevrel in to še vroče spil in gas pod kovter. Zaspal je itak v šubu, ker ga je zadel ko ...
v šusu. Pomoje so želja vsake ženske imeti dvojčke (no vsaj jaz sem med njimi). Bo morala Ema povedat, k je na tem
Sobica je pa sploh ah in oh!
zate.