hijenca
|
katy ko bi jaz imela kakšno gospo v bližini, h kateri bi lahko Vidka pustila. Saj ga bi moja mama čuvala, ampak ona še sama hodi v službo, popoldan ni problem, kaj pa dopoldan. Obe babici sta še v službi, pa ne bo šlo drugače, kot pa jasli, če bom seveda kakšno mesto še dobila. Drugače pa sem odkrila tu na RR oglase, da iščejo osebe za čuvanje na domu. Pa saj je ne boš vsak dan k njej vozila, sedaj če pa rabiš enkrat na teden, pa res ni problem. špelin eno vprašanje glede babyvaca. Po vsaki uporabi ga splahneš pod vodo? Kam pa ga potem daš, da se osuši. Ker če so še kapljice v njem, potem se bojim, da mi bo sesalec crkno, ker imam jaz še tistega prepotopnega na vrečke . Si kdaj probala brez sesalca, s svojim zrakom ven vlečt, ker ponoči bo še koga kap, če bom sesalec vžgala , pa še mali bo čisto prebujen. Aja, se bom probala zmenit z Vidkom, da bo še za Gregorja katero pustil, čeprav ti ne morem nič obljubit, moški pač katy nič ni povedal Videk katera mu je bolj všeč, samo gledal je košato kot čukec, pa on bi kar pisal po računalniku.