arneja
|
Hojla, pupike . Shukec, a ne moreš spati ? Sonček je pa res super, midva sva zdaj tudi precej zunaj. WP, naj danes UZ pokaže, da si pripravljena na ta druge špikice . Mandreja, plusek, da nalulaš, jasno ? Kajsica in Zarja, kako, bodoči mamici ? Larči, tajska je zakon. Jaz jo obožujem . No, v bistvu vse masaže obožujem . Hedviga, vi boste imeli pa parček . Jaz sem spet kar pri sebi. Djerbo sva morala pa odpovedati, zaradi službenih zadev mojega . Pa itak menda ni več dovolj toplo za kopati, česar nisem vedela. Zdaj pa kakšne toplice iščem za vsaj 5 dni. Danes kozmetičarka pade, pa pri sladkariji sem malo bolj pridna kot ponavadi. Jutri ša šibam pa Klomifenček, pa mislim, da ga bom kakšna dva meseca kar papcala. V naslednji postopek greva šele po novem letu, sva se tako odločila. Dovolj tega norenja. Pija in MLBK, kakšne načrte imata vedve? Pikovit, super, da je pošta že prišla . Mene tudi kar malo ima, da bi naju v MB naročila. Čeprav tista vožnja ... . Gigi, super, da je že Gonalček padel, Netka, pri tebi pa še bo . Mismis, hvala za tel. št. Pa moj 4. ICSI bo že . Zdaj pa šibam. Sonček bo spet .