|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 22:09:36   
mismis
WP, ti moj najljubši woman in blue user posted image , dobro opravi jutri. Upam, da se bo videlo na UZ-ju veliko foliklov.
Saj veš, da vama želim veliko, veliko srečeuser posted image

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.10.2008 22:13:40   
pikovit
Žiži ne pa te ne ignoriramuser posted image .Samo,ker si bila bogica,ti nisem hotla težit.Smrk,smrk jaz mam pa tebe tolk raaada.Smrk,smrk.Je pa res,da ko imam malega ni šans,da bi bila tu gor.Lahko pa se dobiva na kakšn kavici,če si boljša.Bi bila pav vesela,če bi te videla.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.10.2008 22:19:06   
pikovit
Miška kar se tiče darila:

-bon
-kaj smešnega(hala A spodaj)
-knjiga,slika
-kaj skrivnostnegauser posted image
-kakšno dobro vino oz. tisto kar pač pije

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.10.2008 22:19:52   
miska73
Mismis, a še vedno rabiš ideje za 40-letnico?

Lahko mu kupiš kaj za šport. Recimo uteži ali pa oprijete pajkice za tek, ali pa kolebnico za skakat. Saj je v teh letiš skrajni čas, da začne skrbet za kondicijo.

Drgač pa pri moškem ne morš falit s čim dobrim za popit ali pojest ali pripomočki. Na primer stojalo za pršut je taka klasika.

Kar se tiče revij pa priporočam naročnino na playboy ali kako podobno revijo.

JUpam, da ti kej prou pride. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.10.2008 22:20:50   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

WP, ti moj najljubši woman in blue user posted image , dobro opravi jutri. Upam, da se bo videlo na UZ-ju veliko foliklov.

Se pridružujem tropu navijačic.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.10.2008 22:21:51   
pikovit
ja Mišek naročninauser posted image  na playboy ali fhmuser posted image user posted image user posted image .Dobro si se spomnilauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.10.2008 22:23:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

ja Mišek naročninauser posted image  na playboy ali fhmuser posted image user posted image user posted image .Dobro si se spomnilauser posted image

To je res dobra ideja. Jo je dobil moj brat, pa se ni nič pritoževal. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.10.2008 22:24:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Se pridružujem tropu navijačic.

Pa da še jaz pristavim piskrček.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.10.2008 22:25:17   
lučka 25
Punce, lepo se imejte. Jaz grem v mižule. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.10.2008 22:25:36   
gigi1
Miška sej sem vedlauser posted image , zato pa moram fejst premislit. Če bi blo za koga drugega bi ti že svetovala kaj user posted image . Kdaj pa moraš v šoping?

Pikovitek ti moj zlati user posted image . Sej veš, da sem te hecala. Bi te tud rada vidla, sam zdej bi pa v službici še marsikaj rada podelala pred punkcijo, da me pol ne bo skrbelo in morilo. Kofica bo malo težja...Jaz bi bila bolj za kakšen pirček zvečer user posted image

WP tebi pa čim manj endometrija jutri, pa da dobiš 9 dnevno dozo menopurja (al gonala user posted image ). Ekšn bejbi user posted image

Miška73 a ti tud veš za koga je darilo user posted image ? Ful huda tale s Playboyem user posted image . Mi je prov všeč.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.10.2008 22:26:00   
miska73
Lučkica, nočko in sladko pančkaj. Pa, pa...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.10.2008 22:27:11   
gigi1
Lučka nočko. Lepo panči.

Jst pa mojga čakam, da s poti pride...pa ne vem, če bo ratalo, k že 2 noči nisem spala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.10.2008 22:29:04   
miska73
Miška73 a ti tud veš za koga je darilo ? Ful huda tale s Playboyem . Mi je prov všeč.

Ja človk pri 40 ziher nuca:
- moško revijo
- občasno toplice
- rekreacijo in masaže
- pravilno prehrano

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.10.2008 22:40:02   
gigi1
Vidim, da ste mi vse ušle spat. Grem še sama mal kavčat user posted image

Nočko pupike moje

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.10.2008 22:46:18   
miska73
No, pa je še žiži šla.
Lahko noč in miren spanec želim vsem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.10.2008 6:44:54   
Shuka
Jutrčka piške šiške user posted image

Sej vem zgodnja sem ja, zuni je še tema, men se pa ne spi več. No, kljub temu, da sem šla okol 22h spat sem dobro spala, sam 2x sem šla lulat user posted image

Danes navijamo za WP in njen UZ
user posted image user posted image user posted image

Mandreja - danes pa krvni pade, ne? Javi kakšno je stanjeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 8.10.2008 6:53:50 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.10.2008 6:47:34   
Shuka
Sej vem, da je še prezgodaj za kavico ampak, ko pridete bo pa pasala, ne?user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.10.2008 6:47:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki a sem kaj spregledala?!? Si zagorela????user posted image

Jap vžgala sem se  tkoleuser posted image
Mal sem bla na sončku pa se me je prijelo, nč hudga ni, sej zdej se že nč več ne pozna user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 8.10.2008 6:48:09 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.10.2008 6:49:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarjica, da ti odgovorim, kako sem.
Danes popoldan sem šla na tajsko masažo. Pridem, maserka me pozna, se mi približa in jaz že hočem vstat, da jo objamem in steguje roko proti mojemu trebuhu (oblečeno imam pleteno majčko, ohlapno, ni šans, da se kaj vidi) in pravi: baby? yes? Nimam pojma, pravi, da me je videla v obrazuser posted image . Res je, da sem ji enkrat v aprilu zaupala, da si otroka želim in to je bilo vse. Fajn feelinguser posted image ...masaža pa je bila božanskauser posted image .
Larči - a kr tajska, ti a ni tajska kao mal bl močnejša, mislm bl te pregnete kot klasična al je bl taka posebna masaža to? user posted image

In kolk te je pogruntala, pomoje se ti res na obrazeku vidi, da si nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.10.2008 6:52:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jst pa mojga čakam, da s poti pride...pa ne vem, če bo ratalo, k že 2 noči nisem spala user posted image
žižika moja - ja kam si pa svojga dragega poslala? No naj čimprej pride nazaj, da se boš lahko malo naspala. Kdaj začneš z Menopirčkom?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.10.2008 7:10:07   
Shuka
Paddyuser posted image za 9 celic, naj se zdej hitro združijo z atijevimi plavalčki, ti se spočij do nedelje, da boš nared za svoje user posted image user posted image

Larči - a je čapa že pripravljena za pleskarsko ukazovanje user posted image

bozza - user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image pri naslednjem pregledu user posted image

želvica - ti kar uživaj v gmajni, pa kakega jurčka prinesi domov al pa kostanj, sej kdaj boš pa uživala če ne zdej user posted image

Lučka - ti kr povej kdaj maš čas, lohka se pa po zs zmeniva, ti veš, da sem jest skoz doma, tko da mi ni panike priti na eno pijačko v Slončkauser posted image

pikovitka in gretka- evo jest sem že zdej začela navijat za vaju  user posted image user posted image

dajčimajči
- kako si ti?user posted image

In vsem, ki jih nisem imenovala seveda en lep dan.

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.10.2008 7:16:12   
arneja
Hojla, pupike user posted image .

Shukec, a ne moreš spati user posted image ? Sonček je pa res super, midva sva zdaj tudi precej zunaj.

WP, naj danes UZ pokaže, da si pripravljena na ta druge špikice user posted image .

Mandreja, plusek, da nalulaš, jasno user posted image ?

Kajsica in Zarja, kako, bodoči mamici user posted image ?

Larči, tajska je zakon. Jaz jo obožujem user posted image . No, v bistvu vse masaže obožujem user posted image .

Hedviga, vi boste imeli pa parček user posted image .

Jaz sem spet kar pri sebi. Djerbo sva morala pa odpovedati, zaradi službenih zadev mojega user posted image . Pa itak menda ni več dovolj toplo za kopati, česar nisem vedela. Zdaj pa kakšne toplice iščem za vsaj 5 dni. Danes kozmetičarka pade, pa pri sladkariji sem malo bolj pridna kot ponavadi. Jutri ša šibam pa Klomifenček, pa mislim, da ga bom kakšna dva meseca kar papcala. V naslednji postopek greva šele po novem letu, sva se tako odločila. Dovolj tega norenja.

Pija in MLBK, kakšne načrte imata vedve?

Pikovit, super, da je pošta že prišla user posted image . Mene tudi kar malo ima, da bi naju v MB naročila. Čeprav tista vožnja ... user posted image .

Gigi, super, da je že Gonalček padel, Netka, pri tebi pa še bo user posted image .

Mismis, hvala za tel. št. Pa moj 4. ICSI bo že user posted image .

Zdaj pa šibam. Sonček bo spet user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.10.2008 7:16:18   
želvica99
Dobro jutro, eno brzinsko javljanje pred službouser posted image .

Gigi tud jest mam mal slabo vest, ker nisem zadnje čase med pridnimi tukaj gor. Ampak nimaš kaj, ko življenje včasih tako hitro teče, da imaš še spat komaj čas. Drugač pa kr tko hodiva po gozdu, gobe ponavad vse spregledavauser posted image

Zarja kako si kaj lubica, zdj ko si že na polovičko mami?

Shuka a ti se pa tkole sončku nastavlaš, ma sj koža se bo že k sebi spravla.

Mismis nimam nobene sveže ideje: knjiga (če rad bere), če ima kakšne hobije - nekaj v zvezi s tem, lahko tudi za stanovanje - kipec sliko, sam moraš vedet kakšen slog ima, je pa res, da tud boni niso slaba ideja,..

Lara a ti si se pa čist zadekalauser posted image  Kam pa hodiš na tajsko masažo? Imajo pa res teli Tajci en poseben filing, kot šesti čut.

Lučka kako je stanje pri tebi, se je umirilo? Starše pa ne upoštevaj itak zmeraj lahko kaj najdejo, da bi kao še lahko narediluser posted image bodi pridnauser posted image

Navijam za vse, ki so danes v akcijiuser posted image user posted image user posted image in pozdravček vsem, ki jih nisem naštela, šibam v službo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.10.2008 7:20:19   
arneja
Dajamaja, ti tudi glej, da se že na nalulan plusek pripravljaš user posted image .

Paddy, bravo za 9 celic user posted image . Optimalen rezultat user posted image .

Bozza, naslednjič bo pa še srček tiktakal user posted image . Pa saj veš, dva bi bila že luksuz user posted image .

Želvica, ti boš pa že kmalu na špikicah, kaj user posted image ? Lučka, pa ti tudi, ne user posted image ? Tista analiza tekme je pa zelo dobra definicija za tisto, kar moški počnejo po tekmah user posted image . Sva se z mojim nasmejala user posted image .

Grethy, moja soklomifenka, naj nama kar s pomočjo tabletk rata user posted image .

Zdaj pa res šibam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.10.2008 7:36:06   
Shuka
Arnejči - ko bosta v topličkah naj vama dobro deneuser posted image , zdej je baje res vse povsod hladno, čeprav Djerba ima še vedno 29 stopinj user posted image , pa veseli me da si spet z nami in da sta si z dragim vzela na izi, pomoje bo zdej klomifenček naredil svoje, ko sta bolj sproščena.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 8.10.2008 7:40:38 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?