|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
19.10.2008 16:58:09   
Anonimen
grem gledat Varuška, na pomoč! mi je fajna oddaja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:16:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.10.2008 18:16:07   
petra *k
deja, ki si prišla do igriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 18:16:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.10.2008 18:17:51   
petra *k
sma bla prej na kosilu, full je bla gužva gnes, tak da sma dobro uro pa pol jedla. te pa sma šla malo k aleševim prek, cel teden nisma bla tam, zaj pa ležima. mene tak glava boli, da komaj gledam, pa nemrem zaspati. danes pa se nebi branla spanca, pa nemremuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.10.2008 18:19:10   
petra *k
aja tatly, te boš mogla nejo večkrat pripelatiuser posted image  kak pa je stella kaj??

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.10.2008 18:45:10   
trezika
BUUUUU!
Samo da vas na hitro pozdravim...Vidim, da ste ble pridne v teh dveh dneh, sam brez zamere, js sn zdaj preveč hin, da bi šla vse brat...bom jutr obljubimuser posted image  Sn bla včeraj zvečer na obletnici valete, je blo fenomenalno, domov sn prišla ob dveh, ob šestih sn pa že bla pokonci. Sledilo pa je dve uri vožnje do podgorcev, sn mela atija in mamo zravn tk da je hitro minlo. Tu smo pa meli skupaj kosilo (za vse rojstne dneve v oktobruuser posted image  tk bolje pridemo skoziuser posted image ) No, in z matejem naju je čakalo veliko, veliko presenečenje: za rojstni dan sva dobla voziček za najinega pikecauser posted image user posted image user posted image  Ravno takšnega kot sn ga hotelauser posted image user posted image user posted image  Ful sn bla vesela, no saj sn šeuser posted image user posted image user posted image  Pa ima lupinico zraven, avtosedež, pa še uni "sedeči" voziček je...res nisn mogla verjet kr to pa je zdaj en velik strošek manjuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa grem pod tuš pa direkt v posteljo in me verjetno že ni... nočko.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.10.2008 18:59:58   
Anonimen
na brzino se vam oglasim, ker ko prde moj domov mi odnese računalnik, ker grejo neki film gledatuser posted image
petra z neta.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.10.2008 19:01:25   
Anonimen
morrak, res je faj oddaja. danes je mela ženska 23 otrok sicer posvojenih ampak nima vezem za vse je treba skrbet pa še to vse famte in invalideuser posted image  svaka čast, res!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.10.2008 19:02:47   
Anonimen
aja petra kaj je sekica kaj rekla, gre v sredo z mano? ker me ni nič klicala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.10.2008 19:48:13   
petra *k
ja mislim da bo šla s tobo, saj te bo še poklicala. daj točno boš mi povedala, ki si jo našla ( igrico), ker jaz sem enkrat že vse probala, pa je nikak nemrem najti. zaj pa se mi ne da, bom jutri. samo boš mi povedala stran, ki si jo našla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.10.2008 20:45:59   
ada2
ojla!

samo na hitrco se javim dokler je moj v kopalnici.

kaj zdaj ptujčanke? a res nobena nima jutri časa za kavo? kaj pa ti trezika? bi se kje v podgorcih magari vstavila na poti domov.

petra ti pa se res spravi počivat, pa ne mislim samo za danes ponoči, zda do poroda še samo počivaj, pa saj nisi stro, da boš vse delala. dobro, no, saj glede kuhanja ne mislim težit, itak, da jesti nekaj moraš, ampak daj si poenostavi, pa sprejmi vsako vabilo na kosilo.
če bi jaz pričakovala zdaj prvega otroka bi samo lenarilauser posted image , dajte tiste, ki jih imate že več me malo podprite v teh mislih, morrak, barbara....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.10.2008 20:50:04   
ada2
trezika super za vozičekuser posted image user posted image user posted image
praviš, da je bilo fino na koroškem? bi rekla, ja. aja, danes je bila meta tu (tvoja ex-ravnateljicauser posted image )

jutri imam morfologijo, trezika, ti imaš pa v torek pregled, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.10.2008 21:26:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

saj še malo pa se bo to končalo.. ko bo tia verjetno več nebo tolko spal. pa ne samo zato, da nebo mogel, ampak tudi zaradi nje,ne. upam. jaz pač ne rabim dosti spanca, in me včasih to jezi, ko cel dan prespi. pa še najbolj me svadi, ko reče, saj je polek mene- to glih ni res tisti cajt, ko spi?user posted image

Petra, moj bi za spanec tudi mene prodal se mi zdi in žal, se po porodu to ni spremenilo. Je ponoči al pa zjutraj včasih tak tečen, da bi ga najrajši nekam poslala... No, saj včasih gauser posted image . Sicer je vsak dan boljše, ampak po porodu sem bila pa kar malo razočarana, ker sem več pričakovala od njega.

Deja, pošlji mi mail na ZS pa ti pošljem kako sliko s poroke.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.10.2008 21:30:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

alo!
kako smo kaj? jaz sem zjutraj šla palačinke delat, tako so se mi zaluštale.
te smo pa šli na kavico in direkt k tašči na kosilo. sedaj sma pa malo ajala-obauser posted image

Nekam sumljiva si ti meni s temi banana spliti in palačinkamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.10.2008 21:45:18   
Barbara111
Dober večer!
Ste šle že vse spat ali gledate t..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 21:47:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.10.2008 21:55:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Meta, koga kažeš po slikah Saško (jaz bi jo tudi vidla). Kaj sta onadva poročena?

user posted image

Katero Saško? Ne, Nino in Aleša. Pa ne bi ju rada glih na netu objavljala. Pošlji mi še ti mail, če te zanima.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.10.2008 6:35:57   
tatly
oj dobro jutro..kak ste kaj?pride kera na kapucinouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.10.2008 7:21:13   
tatly
ja kje ste kaj ce bom spet mela samogovore*?jaz sem sama pride kera al ne?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.10.2008 8:08:30   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo danes spet hitro vsati in sem aneja ža v vrtec spakirala pa kavo spila in že veselo štrckam po netuuser posted image .
včeraj pa mi je moj kar takoj rač. odnesa, da vam nisem mogla niti lahko noč zaželet.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.10.2008 8:39:31   
tatly
vse se veselo ajcate jaz pa sem ze zlikala en pralni stellinih cotk in plenick....hja prejsnjic je dobla en tak full lep polovercek in ga je imela samo enkrat in ji je ze premajhenuser posted image nas otrok raste kod gobicca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.10.2008 8:43:35   
tatly
- http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html
evo bodoca mami to mas ene kapljice proti krcem

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.10.2008 9:01:04   
tatly
petra -ki si?????????????????????????????????da nebos kam vujsla 

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.10.2008 9:24:30   
petra *k
jutro!!

končno sem se malo naspala. no saj sem že od pol 8 gor pa sem do zaj poležavala, samo sem ponoči res dobro spala. zaj pa morem na zavod si knjigo zdigniti, so mi rekli v 8 dneh v petek ko sem klicala, zaj pa me je glih klicala ena druga, pa rekla da v treh dneh mrem priti po njo, da bi že v petek mogla. pa sem ji povedala, da nesem mela cejta pa da sem jih zvala, pa ni blo problema. to pa je to, da je vedno druga na šalteru. ena bi te mogla meti prek, pa bi blo ok,ne?

ja ada, maš prav glede počivanja. bi mogla počivati, ampak bom to še tak obžalovala, mam občutek. danes ponoči se mi je sanjalo, da mi je odtekla voda. ko sem se zbudla, pa hitro probala posteljo, če je suhauser posted image user posted image user posted image no, celi porod sem sanjala, verjetno ko je kera nosečka zaj povedala svojo porodno zgodbo, sem kar njeno v sanje potegnila, samo ne vem niti  približno,kaj se je dogajalo.user posted image user posted image user posted image zanimivo. mogoče pa bo kaj pomalem
tatly, nemrem na kapučino, nemam avta, za peš pa si predaleč

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?