Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,potem pa grem v akcijo,in sicer čistit stanovanje.....).
,da bi Matic malce še zrastel,kajti zdaj ma obdobje trme in uhhhhhhh,ko mu kaj ne dovolim kriza kako želi izboriti s cviljenjem .....samo babice pa dediji mu pa nagodijo v vsem,in posledično je mama tista grda,ki reče ne,tega pa ne smeš/moreš imeti......atiji pa so itak vedno zakon
:evo,jaz sem si vse pripravila nekje 1 mesec pred pdp-jem....ker ne veš,če se bo 
.
Uživa pa maksimalno in čisto nobene luže ne spusti, da ne bi po njej skakala. Jo je veselje gledati.
, Moraš prvo si red narediti, potem pa te malo po rokah ne nosijo. Žalostno edino, da se to ne zgodi samo po sebi, a ne?
. Se pa tolažim s tem, da sem preživela že skoraj 2 meseca slabosti, čaka pa me (le) še 6 mesecev. Upam pa vseeno lahko, da bo bolje. Sigurno pa grem kupit tiste bonbone. Škodit mi pa res še bolj nič ne more.
ali nek čuden občutek tam spodaj pod popkom,.... kot bi imela rahle krče in rahlo boli,...... no ne vem opisat, ker je tak čuden občutek. Sem vzela spasmex,.....
Če pa si ne morem pomagati. Glavno, da je vse ok in smo pomirjeni.