Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, potem znam bit pa še vedno prava "bitch". Po mojem si v ascendentu kej sončnega in vročekrvnega.
za pregled. Ampak tele sestre bi bile pa tud lahko bolj prijazne, če ne naj si pa poišče drugo službo, če ni za med ljudi. 
. tudi na izvidih in receptu je podpisan taisti zdravnik poleg specializantkinega podpisa, kljub temu, da me tisti zdravnik niti videl ni... nič nimam proti temu da se novopečeni zdravniki učijo in me pregledajo, samo raje vidim, če je zraven še nekdo, ki ima izkušnje.
V Novo mesto me nekak sploh ne vleče, čeprav imam do NM enkrat manj kilometrov kot do Brežic...
, so me klicali na genetski posvet. Zdaj pa moram na amniocentezo in čakat še na te rezultate...