zojaB
|
Sam še jest tle gor strašim po forumih ob tej uri Danes sva bila z miškolinčkom pri mojem bratrancu, sva šla gledat 2 meseeca starega dojenčka. Ko sem ga vzela v naročje je moj mali čist znoru, sem ga takoj morala dat iz naročja in vzet njega. Po štirih poizkusih sem obupala. Sedaj se pa sprašujem, kako hudiča bom pa jest to izvedla, ko bom sama rodila. Mali je ful navezan name, zvečer še vedno ne zaspi brez mene, ponoči vedno prikobaca k meni v posteljo me objame okrog vratu in nato spiva naprej, zjutraj ko se zbudi se vedno crklja pri meni, skratka, mislim, da bo to za njega zelo težko in mi je že zdaj hudo, ker nimam pojma, kako bom to spelala, da bi bil to zanj čimmanjši stres. Tiste, ki že imate dva ali tri otroke, kako ste to obdobje pregurale? Mogoče obstaja tud kakšna knjiga na to temo? Bi šla spat zdele, ampak sem čist naspiderana, očitno se je vrnila energija, sej bi šla likat, sam to se tko čudno sliši...likat ob 11-h zvečer, če bi to moj vedel, bi me še v polje odpelu .. grem raje kavč polikat...pa kakšne dobre piškote...čokoladne...njami nočko
< Sporočilo je popravil zojaB -- 31.10.2008 23:03:28 >
|