Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Večjih slabosti nimam razen občasnega prebliska ob kakšnem smradu. Drugače pa zaklučujem dopust, jutri pa v službo upam, da me ne bo čist ižel.
  Večjih slabosti nimam razen občasnega prebliska ob kakšnem smradu. Drugače pa zaklučujem dopust, jutri pa v službo upam, da me ne bo čist ižel.   

NO lepo se imejte.
 NO lepo se imejte.  vendar sem bila močne postave.
  vendar sem bila močne postave. 
			 . Ampak nič nas ni moglo zmotiti da včeraj ne bi praznovali 2. rojstnega dne naše punčke
 . Ampak nič nas ni moglo zmotiti da včeraj ne bi praznovali 2. rojstnega dne naše punčke . Sem še danes čisto raznežena, tako je bila vesela vseh daril in gostov. Se mi zdi skoz večja faca.
 . Sem še danes čisto raznežena, tako je bila vesela vseh daril in gostov. Se mi zdi skoz večja faca.  
   . groza! saj upam, da hitro mine
 . groza! saj upam, da hitro mine 
   !
 !  
   No bo drugače...upam, pa da si bosta podobna, ker z mojo žabico nimam skoraj nič dela. Je ful priden in mi že od 1 meseca spi celo noč. To je kar redkost
  No bo drugače...upam, pa da si bosta podobna, ker z mojo žabico nimam skoraj nič dela. Je ful priden in mi že od 1 meseca spi celo noč. To je kar redkost