Anonimen
|
Ojla. Sem vas pogrešala ful te dni, k me ni blo. Sicer sem se mislila javit šele jutri, ko bom spet v službi, vendar me je miška prepričala nasprotno. Torej, na HSG sem bila. Sicer zjutraj ko sem prišla tja, še niso vedeli ali mi ga bojo delali ali ne, ker sem imela visok SR. Tako, da so mi potem še enkrat vzeli kri in testirali za nekaj drugega in je blo ok. Za HSG sva čakali dve in so nama rekli, da bova na vrsti ob 11ih. Itak sem takoj vzela 2 Nalgesina. No, na vrsto smo prišle šele nekje ob 12.30, tako, da sem zaradi strahu, da bi prejšnja dva popustila, vzela še dva. Aja, pa prej smo dobile še injekcijo Spazmeksa. Skratka, zdej nimajo več metode z vakumom, ampak nekaj drugega, k čutiš nekako tako, kot če bi ti "prišraufali" tisto napravo na maternični vrat. Že to malo boli. No, do tukaj je bilo še vse ok, potem pa mi je dala noter tisto tekočino in rekla, da naj se stegnem nazaj na mizo in stegnem noge. Takrat me je pa začel bolet. Nog sploh nisem mogla stegnit, ker so se mi kar krčile. Tako, da mi jih je potem poravnala sestra. V tistem so me začeli slikat in jaz sem prav čutla tisto tekočino, ko gre čezdalje višje. In čezdalje bolj me je bolelo. Skratka, na koncu mi je v curku teklo iz čela (pa mi nikol drugače). Potem je bilo končno konec. So me prestavili na mizo in že hoteli odpeljat, ko me zdravnik vpraša, če sem imela kakšno vnetje. In rečem, da ne. Pa je rekel, da očitno ne vem, da sem jih imela. Itak sem vedla kaj to pomeni. In ga vprašam kako je vidit, pa je rekel, da je zelo slabo. Pa ga še enkrat vprašam če je neprehodno in reče, da je res zelo slabo, sploh levi jajcevod. Mene so itak takoj oblile solze. Izvide sicer še čakam, ker jih dobim po pošti, vendar mi je itak jasno kakšni bodo. skratka, to je to, da vas ne bo skrbelo. Se tipkamo jutri. lep večer še naprej.
|