|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
12.11.2008 20:52:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka bemtiš tole je pa že k kriminalka!!! bemtiš sem še kr jaz nestrpna!!!

jaz bi tud sms!!!!!!kdaj lulaš?

jaz lahko v ponedeljek in torek.

Potem pa velja za ponedeljek. Z neelo, bomo pa že zrihtal. te lahko tud jaz dam peljem.user posted image

Lulala bom pa zjutraj ob 5.30, sam bom do računalnika gotov prišla šele najkasneje do 6.30. Bom pa tebi tud SMS poslala. A prav?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
12.11.2008 21:15:54   
Fargesia
Ob 5.30 čakam na sms!!!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
12.11.2008 21:16:06   
miska73
Jst se bom probala vzdržat, da pač zvem novico, ko pridem do compa...
Če te bojo pa slučajno preveč prsti srbeli, pa komot še men en SMS pošlješ...
Še samo dobroh 8 ur...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
12.11.2008 21:17:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ob 5.30 čakam na sms!!!!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jst se bom probala vzdržat, da pač zvem novico, ko pridem do compa...
Če te bojo pa slučajno preveč prsti srbeli, pa komot še men en SMS pošlješ...
Še samo dobroh 8 ur...

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.11.2008 21:40:25   
Rakica_80
Ciao vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Še tukaj da vam povem, da so hormončki moji OK, danes sem bila v Leonišču in z željo da bi prišla čim prej na IVF se je malo zavleklo, ker mora še dragi spermiogram zrihtat, ker ne priznajo svežega iz naše bolnice in tukaj je zopet eno čakanjeuser posted image user posted image user posted image
Razmišljala pa sem danes med potjo za Koper, če bi zopet začela s Klomifenom, samo tako, če uspe-uspe ali ne, tudi prav!!user posted image - Kaj mi svetujeteuser posted image
Še da ne pozabim napisat, da vas redno berem, ker ste mi najbolj simpatične, prave borke, pa še povrh vsega prave babe čvekeuser posted image user posted image user posted image
Tudi če vas ne poznam, vas imam ful rada in zelo navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem novim user posted image  in za ostale, ki boste tudi postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pa!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.11.2008 22:18:57   
S1902
ojla punce, se vam oglašam po dolllgeeem času, medtem je bilo že veliko novega pri meni in pri vas vidim da ste preseljene. upam da me še sprejmete med se?
vam malček razložim po 6 škatlici K ni in ni bilo user posted image  delala sem 3 teste pa vsi so bili negativni, sem klicala G in šla za par dni na pregled, in na jajčniku mi odkrije kar veliko cisto, ki naj bi jo dobila od K in mi dal kontracepcijske tabletke 10 dni po 2 na dan da mi sproži M
in spet imam problem danes je že peti dan od kar sem jih pojedla a M ni in ni

a mi lahko katera pove po kolikih dneh dobiš M, baje naj bi M prišla 2-3 dan joj punce čist sem že obupana, sem na čase v taki krizi da se zaprem v sobo in se zjočem da mi je boljše.

se samo tolažim s tem da jaz že imam enega malega zlatega sončka, a si zeloooo želimo vsaj še enega, če pa bi jih blo več pa še bolje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.11.2008 22:26:45   
lučka 25
S1902, jaz sem imela podoben problem, ampak po neuspelem IVF. Pri punkciji ni boli celic, so bili vsi folikli prazni. Potem sem 16 dan po pukciji dobila krvavitve (rahle), ki so trajale skoraj 3 tedne. nato so mi pomočjo 10 dnevne terapije 2 KT na dan, zaustavili krvavitve in sprožili pravo user posted image . Tako sem potem 5 dan po zadnj KT dobila user posted image , ki pa je bila zeloo močna. Tako, da pričakuj, da se bo vse lepo ščistilo. Upam, da se bo pri tebi v naslednjih dneh vse uredilo. Če v roku 2 dni še ne bo M, pa  pokliči G, da ti pove kako naprej, ali vsaj naredi UZ in preveri kako je s cisto.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.11.2008 5:54:39   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.11.2008 6:20:09   
lučka 25
No, v ponedeljek ne bom častila samo za rojstni dan, ampak tudi za user posted image .user posted image  

Super ste punce user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.11.2008 7:54:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, v ponedeljek ne bom častila samo za rojstni dan, ampak tudi za user posted image .user posted image  

Super ste punce user posted image

Lučkec, čestitke tebi in tvojmu.
Svaka čast, da si zdržala do dneva D in nisi prej delala testa.
A že verjameš, da si noseča? Ali boš še kak test ponovila.

Zdaj pa le naj še naprej poteka tko kot mora.
Joj, kolk te bom v ponedeljek polubčkala. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.11.2008 8:29:45   
miska73
Lep je dan, vse diši že po pomladi, lep je dan, naj te nič ne ustavi

Tole si zdle pojem...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.11.2008 9:00:55   
lenna

.....NOSEČA SEM!!!

Č  E  S  T  I  T  E      Z  A     N  O  V  O      N O  S  E  Č  K  O !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A je drugače še kaj novega? Nisem imela nobenega čsa da bi kaj prebralam kaj šele napisala.
Je živa norišmica v službiuser posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.11.2008 10:48:16   
tecnobica

.....NOSEČA SEM!!!

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.11.2008 10:51:27   
tecnobica
No, da še jaz povem, kaj je bilo včeraj pri ginekologu. Pridem tja, v kartoteki izvidi krvi. Sem se že prav vidla, kako bo reku, da niso OK itd. Pa pravi, da je začuden, ker je kri čisto dobra. user posted image Se pravi, da nimam PCOS ampak samo PCO. Pa možno, da se tudi to zdravi, ker je prišlo do ovulacije. Če se je oplodilo pa ni mogu še videt, ker je šele 1 teden od takrat. Pa je reku, da če bo menstruacija prišla, da naj začnem s klomifenom 5. dan in 5 dni, dve tableti. Sem vprašala, če obe nahmal, pa je reku, da eno zjutraj in eno zvečer. No, jaz kar upam, da mi ne bo treba in da čez en teden tudi jaz sporočim tako novico, kot jo je danes Lučka 25. 

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.11.2008 11:03:32   
Anonimen
lučka, ne morem verjet.. user posted image   user posted image    user posted image     user posted image     user posted image   Jokam od sreče zate in za tvojega!!! user posted image user posted image user posted image  Resnično, tako, da samo upam, da se kdo ne pojavi v pisarni.user posted image  To je res čudovita novica!!!!!! Si mi polepšala dan!!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image !!! Sedaj pa uživaj 9 mesecev, pusti se razvajat,...

Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.11.2008 11:06:17   
nf
Lučkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! P asej ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE fulfulful sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam ti iz srca in ti želim, da bi šlo od zdaj naprej vse tako, kot mora it. Brez izcedkov, brez strahov, samo še veselje in sreča!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Juuhhuuhuhuhuhuuuuuuuuu! user posted image  user posted image  user posted image
Noro lepa novička, ki mi je neskončno polepšala dan user posted image
Ok, zdej pa še malo neboldano. user posted image  Jaz berem za nazaj, ker me zdaj par dni ni bilo, in preberem, kako bo naš Lučkec delal test jutri navsezgodaj zjutri. In za foro grem z miško čez nick in evo njo 4 weeks and 3 days pregnant. Hudooooo!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
V ponedeljek definitivno proslavljamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.11.2008 11:09:16   
nf
Skuštranka user posted image  Jaz sem prepričana, da te bodo prepucali in boš potem endvatri zanosila! user posted image

jaojao zdej pa nazaj delat...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.11.2008 11:33:34   
tinč407
LUČKA čestitam čestitam čestitam in še 1000x čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ful ful vesela za tebe in se veselim s tabo!!!

Zdaj pa se sprosti in pozabi na vse tiste izcedke in strahove. In uživaj MAXIMALNO!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.11.2008 13:44:47   
KulGirl
Pozdravljene Klomifenke. Upam, da se vam lahko pridružim. Najprej Čestitke za Lučkouser posted image user posted image user posted image  Super, da ti je uspelo!
Sedaj pa moja situacija: Na bebici delava od začetka leta. Torej ni še niti eno leto, vendar sem že na kliniki pri dr. Ribič. Bil je sum na pregrado in PCO. PCO so mi potrdili, pregrade pa ne. Pred kratkim sem izvedela, da ima moj dobre user posted image  in je ena skrb manj. Ribičeva mi je predpisala Klomifen za 3 mesece po dve tabletki na dan. V nedeljo 16.11. bom vzela prvo in sem že ful neučakana. Po drugi strani pa se bojim neuspeha. 24. bom imela UZ, da vidimo ali sem reagirala.
A dosti puncam uspe s klomifenom (brez drugih postopkov)?

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.11.2008 14:10:03   
Fargesia

.....NOSEČA SEM!!!

bemtiš, jst sem pa minuto prej zvedla kot ve!!!user posted image

user posted image ČESTITAM!!!!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.11.2008 15:32:42   
lučka 25
Punce hvala.jaz sem čist fertik. Sploh še ne dojemam. Hodim gledat oba testa (ja sem naredila dva, ker prvemu plusu nisem verjelauser posted image ), pa kar blede se mi. Evo, spet jokam in se smejem od sreče. Danes mi ne zamerit, ker sem še vsa raztreščena. Saj se bom počasi sestavila. Ampak po 3,5 letih, po prvi kalvariji IVF postopka, nama je sedaj v drugem IVF postoku (ki je padel kot zjasnega na naju) USPELO.
Zdaj pa hitro za mano, ma da se nama z nf pridružite.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.11.2008 15:37:55   
miska73
Lučkec joj kolk se men tud fajn zdi...
A pol pravš, da je treba iti v postopek na vrat na nos. Nč se pripravljat, preveč razmišljat...
Pa zgleda, da so tele izcedki tudi obvezni (ti, jazzzi, mlinčka).

Ej še dva dni nazaj mi je blo tko bad, ko je še Žiži minus nalulala...
Zdej pa včeraj Mlinčkoti, pa danes še ti...
A veš kolk novga upanja sem zase spet dobila.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.11.2008 16:10:23   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkec joj kolk se men tud fajn zdi...
A pol pravš, da je treba iti v postopek na vrat na nos. Nč se pripravljat, preveč razmišljat...
Pa zgleda, da so tele izcedki tudi obvezni (ti, jazzzi, mlinčka).

Ej še dva dni nazaj mi je blo tko bad, ko je še Žiži minus nalulala...
Zdej pa včeraj Mlinčkoti, pa danes še ti...
A veš kolk novga upanja sem zase spet dobila.

Ja, jaz res mislim, da je bolje čim manj erazmišljat, se pripravljat. ko je nama ta postopek  prišel naproti čist nepričakovano, je bil kar šok. Itak sem šele na punkciji sploh dojela, da je to to.
Pa ti izcedki. ja res jih je mela jazzz, pa mlinčka, pa jaz (vse približno isti čas po ET), pa moja svakinja tudi, pa ena znaka sedaj (njej je sedaj le uspelo v 8 postopku ICSIuser posted image ) .
Jaz pa kar malo vrjamem v to, da sem pred punkcijo dobila podkev  (viset mora v desno ali levo stran) za roj. dan, brat mi je dal v varstvo obesek Egipčanskega hrošča za plodnost in rodnost, pa en teden starega nečaka sem pestvala takoj po ET, moja starša, ki nista verna sta šla peš na Brezje (iz Kranja) prižgat svečko... Jaz kar mislim, da mi je vse to pomagalo. Potrebno je verjeti v določene stvari in razmišljati pozitivno, pa greš veliko lažje skozi postopek. Seveda to ni zagotovilo, da bo uspelo, ampak si pa bolj sproščen, pa lažje sprejmeš vsako  novico, dogodek.

Predvsem pa so mi pomagali moj dragi (večni optimist), družina in ve na RR.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.11.2008 17:20:19   
Rakica_80
Lučka še tu ti čestitam zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke in lepo grejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.11.2008 20:51:27   
S1902
lučka 25 hvala za nasvet, upam da se bo res vse uredilo, in ta cista izgine, sam danes je že 6 dan od zadnje KT in še user posted image  ni.

ČESTITKE lučka 25 želim ti lepo nosečnost z čimmanj slabosti in zdravo bebico.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?