|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
11.11.2008 19:33:41   
lučka 25
suzi, moja draga. Če sdo bili jajcevodi bolj slabo prehodni je pa potem res bolel HSG. Drugače pa nič bat, ker če so manjše zarastline od vnetij, se da to urediti z laparo in histero. Drugače pa se boš pridružila nama z miško na IVF. Ne zgubit upanja.
V ponedeljek pridi na naše srečanej, da se ti glava malo spočije, pa da kakšno rečemo, se nasmejimo.
Smo te pa res pogrešale, mal nas je skrbelo, ker smo kar računale, da se danes javiš. Še dobro, da te je miška malo podrezala. Tako vsaj vemo, da si še v enem kosu. Pridna bod.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.11.2008 19:43:01   
neela
Lubice moje....kaj res ne bi mogle prestavit našega srečanja na torek, 18.11.????? PLIIIIIZZZZZZZZ!!!!
Če bom jaz imela srečo, bova z dragim v ponedeljek dopoldan šla na krvni test. Jaz sicer do popoldneva že lahko počakam v Lj, ampak moj dragi bo najverjetneje že zelo nestrpen in ne preveč navdušen, nad kupom kokošk, ki govorijo ena čez drugo....   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.11.2008 19:47:50   
neela
suzi - res ne maraj preveč glede komentarja doktorja in izvidov. Še zdaleč ni NIČ izgubljenega! Imam sodelavko, ki je by the way 2x zaporedoma zanosila samo z enim jajčnikom. Po drugi strani pa tud lahko sama vidiš, koliko je bork, ki je bil oz bo IVF tista prava rešilna bilka. Zahvalimo se lahko, da ima naša ljuba deželica toliko možnosti, večino brezplačne, vrhunske strokovnjake in tudi lepe rezultate. Jaz pa gledam na tvojo situacijo še tako....pri tebi so vsaj 'nekaj' našli - kar bodo lahko reševali! Pri meni/nama pa je vse bp....user posted image pa ni in ni....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.11.2008 19:53:09   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Suziuser posted image user posted image , vem kaj si doživela, ker enako sem dala jaz skoziuser posted image .
Če ti povem po resnici, ko sem zvedela kaj je narobe pri meni- oba jajcevoda 100% zamašena- sem se oddahnila, ker pred tem nisem vedela zakaj nemoremuser posted image  in tako smo šli naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogumno naprej in vse se bo rešilo!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.11.2008 19:53:55   
neela
lučka....si prebrala to? http://med.over.net/forum5/read.php?19,5083545
....user posted image ...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.11.2008 20:00:52   
Fargesia
jaz sem tudi za torek za srečanje!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.11.2008 20:11:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...ampak jaz te imam res rada....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.11.2008 21:46:28   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

...ampak jaz te imam res rada....user posted image

sej vem!!!!!user posted image jaz tudi tebe!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.11.2008 22:30:00   
miska73

Jaz pa ne morem v torek.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.11.2008 6:20:17   
lučka 25
Ja, babe žabe. Kaj zdaj naredit? Bom kar tako napisala:

Srečanje v ponedeljek:                          Srečanje v torek:
- lučka                                                    -lučka
-miška                                                    -neela
                                                              - fargi

Dajte se še ostale vpisat, kdaj vam bolj odgovarja. Če vam oba dneva se pa vpišite pod oba dneva. A prav? Potem bomo pa videle, kdaj nas je več.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.11.2008 6:22:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka....si prebrala to? http://med.over.net/forum5/read.php?19,5083545
....user posted image ...

A ceš, da me je jazzz pomirila, ker je imela ravno take izcedke kot jih imam jaz sedaj in je sedaj srečka user posted image . Jaz dobim izcedke le dopoldan malo po tem, ko vzamem Prometrium. Bi morala vsaj 1/2 ure mirovat, ampak si v službi tega n morem privoščit. Tko, da jaz komaj čakam jutri, da se polulam. Na palčko seveda.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.11.2008 10:21:33   
Mona Liza
Pozdravček vsem po spet dolgem času... Ja, sej vem, sem vas spet malo zanemarila user posted image  Sam ne gre drugače, ko imam pa toliko dela v službi, ko pa pridem dam, pa skoz eno letanje. Ampak vsaj čas lepo mineva. Ampak ko bi vsak vikendi s kakšno hitrostjo manj hehe.

Tako, jaz sem sedaj 1 mesec po laparoskopiji, user posted image  pa še kar od nikoder. user posted image  sva začela po ene 14 dneh. Pa me zanima, kdaj ste ve duble user posted image  po laparo? Zdej ne vem, ali naj me že skrbi ali se jo ponavadi dobi tam okoli 1 mesec po laparo ali še kasneje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.11.2008 10:24:00   
Anonimen
Ojla! user posted image

Najprej eno user posted image  za vse, sedaj vas grem pa počasi brat..

lučka, upam, da se izcedek ni več pojavil in da ti bo test pokazal tiste user posted image , ki si jih želiš. user posted image
Glede čajev bom pa tko rekla: zadnjič sem kupila v Mullerju dva čaja - cimet in ingver pa še enega (se ne spomnem). Skratka, jih jaz podarim kateri če jih rabi, ker meni so user posted image . Mi imajo premočen vonj in okus.

neela, kdaj pa ti delaš test?? Tudi zate user posted image Ja, saj vem, da ni še nič izgubljeno in da sva v resnici šele na začetku poti. Vendar vseeno so me v tistem oblile solze in še vedno me, če se spomnim. Itak je bil kar šok, čeprav sem se pripravljala tudi na slabe novice.

matejčika, držim pesti, da user posted image  sploh ne bo prišla. user posted image   user posted image  Uf, vidim, da se je tečka le prikazala. user posted image

nfuser posted image   user posted image    user posted image  čas gre pa res hitro.. Pa user posted image
miška, ja, si uganila kako je bilo v ponedljek. Lačna sem bila kot user posted image . Najprej so rekli, da bo HSG ob 11 in da potem dobimo kosilo. Nazadnje so ga delali okrog 13 in itak ni bilo več kosila. Sem čakala do 15 na malico, vendar je bil samo kos kruha in kislo mleko. user posted image  Dobr da majo spodaj avtomat s čokoladicami. user posted image  Aja, drugač sem bla pa prav presenečena (pozitivno), da si se spomnla name.  user posted image

anonimna, jaz sem imela ciklus s klomifenom dolg 33 ali 34 dni. Z Dabrostonom pa nekje 28, tako, da se mi je res podaljšalo za 5 dni. Počakaj še par dni in ponovi test. Ali pa pojdi na krvnega.

fargi, ja, to sem pozabila napisat. Je rekel dohtar, da bo treba še kakšno operacijo, tako, da sklepam, da je mislil laparo.

bebiii, hvala. user posted image  Tud mene prav zanima ali imam 100% neprehodne jajcevode ali je vseeno kakšna šansa. upam, da čimprej dobim izvide.

Glede srečanja imam pa v ponedeljek in torek obveznosti, vendar vseeno mi ponedeljek bolj odgovarja, ker bom lažje prišla.

Drugače sem pa danes že v službi, čeprav še vedno malo krvavim.user posted image

(odgovor članu lenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.11.2008 10:34:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Glede čajev bom pa tko rekla: zadnjič sem kupila v Mullerju dva čaja - cimet in ingver pa še enega (se ne spomnem). Skratka, jih jaz podarim kateri če jih rabi, ker meni so user posted image . Mi imajo premočen vonj in okus.

Se priporočam user posted image

miška, ja, si uganila kako je bilo v ponedljek.
Lačna sem bila kot user posted image . Najprej so rekli, da bo HSG ob 11 in da potem dobimo kosilo. Nazadnje so ga delali okrog 13 in itak ni bilo več kosila. Sem čakala do 15 na malico, vendar je bil samo kos kruha in kislo mleko. user posted image  Dobr da majo spodaj avtomat s čokoladicami. user posted image  Aja, drugač sem bla pa prav presenečena (pozitivno), da si se spomnla name.  user posted image

Jst sem bila, ko sem imela HSG,  že ob 11h fertih, ampak mi vseeno ni pripadalo kosilo. Pa tudi avtomata s čokoladicami nisem napadla.
Ja, če me je pa skrbelo kako je s tabo, ko se nisi nič javila.

Glede srečanja imam pa v ponedeljek in torek obveznosti, vendar vseeno mi ponedeljek bolj odgovarja, ker bom lažje prišla.

Lučka dej neeliko ubedi, da bi mi vseen v ponedeljek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.11.2008 11:08:05   
Anonimen
miška, ti prinesem v ponedeljek. Sam spomni me še konec tedna, prav? Da slučajno ne pozabim. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.11.2008 11:09:27   
Anonimen
bebiii, a si imela potem še laparo? Kje pa? Pa koliko časa si čakala? Ker razmišljam, da bi se kar prijavila na laparo, da ne bi potem še par mesecev čakala. Ker laparo pa res ne bi šla delat v Trbovlje, čeprav ne dvomim v njih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.11.2008 12:57:30   
Anonimen
Punce hvala za vse odgovore. Res ste faceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.11.2008 13:02:02   
METULJ1
Mona Liza- jaz sm mela operacjo 26.09.08. Ker je do 26.10. nism dobila, sem klicala svojo G, kaj naj naredim. Ona mi reče, da naj za vsak slučaj nardim en test. In res ga nardim  in nič ne pokaže. Takoj naslednji dan, 27.10.08 sem dobila user posted image . Predlagam, da počakaš še kakšen dan, če ne pa naredi test, pa boš vidla pri čem si.

Pozdravčki

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.11.2008 13:43:03   
Mona Liza
METULJ1, najlepša hvala za odgovor user posted image  Za zanositev verjetno še ni možnosti, ker je še prekmalu, ker sva začela šele 14 dni nazaj user posted image  , očitno se sam user posted image  še ne mudi tako na obisk. Bom še malo počakala, bo že prišla user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.11.2008 14:43:30   
lučka 25
Punce, lep pozdrav.

Najprej bom malo poročala o meni. Danes o izcedkih ni ne duha ne sluha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , tako da za jutri zjutraj držite pesti.user posted image

Zdaj pa kar po vrsti.

Mona Liza, jaz ti ne morem pomagat, ker sem imela drugačno situacijo pri laparo. Jaz sem namreč svojo user posted image  dobila kar med laparo (ker sem čakala na poseg, pa M ni bilo od nikoder, so me kr sprejeli na mislim da 42 dan ciklusa). Potem pa sem naslednjo dobila na 29 dan. Počakaj še malo, pa boš videla.

suzi, ja gotovo te čaka laparo ali še histero. Zdaj samo stiskamo pesti, da se bo dalo zarastline odstranit in bodo jajcevodi potem prehodni. Vrjamem pa, da je bil to šok.

miška, a bova skupaj rekli: "neela, Fargi prosiva, prosiva, prosiva dajta v ponedeljek. Na ta dan nas bo več."

Sem pa tudi kura, ker sem jaz pozabila, da v torek pa jaz NE MOREM, ker imam službo še popoldan - immo srečanje s starši, ki se začne ob 17h.

Kdaj lahko katera? user posted image

Srečanje v ponedeljek:                          Srečanje v torek:
- lučka                                                   - fargi
-miška                                                    -neela
- suzi
- nf
- lenna
- fargi in neela (načeloma jauser posted image )

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.11.2008 14:55:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, lep pozdrav.

Najprej bom malo poročala o meni. Danes o izcedkih ni ne duha ne sluha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , tako da za jutri zjutraj držite pesti.user posted image

To mi deli.... še mal... še 15 ur...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, a bova skupaj rekli: "neela, Fargi prosiva, prosiva, prosiva dajta v ponedeljek. Na ta dan nas bo več."

neela, Fargi prosiva, prosiva, prosiva dajta v ponedeljek. Na ta dan nas bo več. user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.11.2008 15:29:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, lep pozdrav.

To mi deli.... še mal... še 15 ur...

neela, Fargi prosiva, prosiva, prosiva dajta v ponedeljek. Na ta dan nas bo več. user posted image user posted image

pridna, pridna. S skupnimi močmi nama bo pa uspelo.user posted image

Ja, drugače pa res, še 14 ur. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
12.11.2008 19:53:12   
neela
Joj, kakšne packe ste no.....user posted image ....prav izsiljujete ta ponedeljek... In kam naj jaz s svojim user posted image ? A v žep al kaj? Sicer ga je res manj, kot mene, pa vendar ga na off vendarle ne morem dat. Kaj naj naredim sedaj, no?

mama lučka, beleži: jaz vas do ponedeljka sedaj zapuščam, ker grem spet k našim zahodnim sosedom težit po službeni dolžnosti..user posted image ..ja, nf-ka gre tam uživat, jaz pa po kazni....user posted image

lučka - ker ne bom mogla bedeti ob računalniku te prosim, da mi veselo novico sporočiš na gsm.....user posted image ....Ti se pa kr pripravi, ker je tvoj dan D pred vrati....si pripravljena??? user posted image

...ostale članice....bodite še naprej v user posted image ...neela vas ma rada!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
12.11.2008 20:05:24   
lučka 25
neela, nismo zlobne. Ampak jaz imam res v torek službo, sem čist pozabila. Si morš mislit, pa jaz organiziram srečanje.user posted image  Nisem resna.

Jutri ti sporočim rezultat po SMS in to 100%. Sem imela ta namen, ker sem vedela, da greš. A vidiš, nisem pozabila.

Za ponedeljek pa probaj nekaj ukrenit. Prosim, prosim, prosim.

A za jutri če sem že pripravljena? Ne vem. Se mi kar roke tresejo, ker tako blizu uspeha še nisem bila. Pulz mam pa itak tako povečan, da bi une naprave gotovo vse piskale in pregorele.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
12.11.2008 20:44:16   
Fargesia
Lučka bemtiš tole je pa že k kriminalka!!! bemtiš sem še kr jaz nestrpna!!!

jaz bi tud sms!!!!!!kdaj lulaš?

jaz lahko v ponedeljek in torek.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?